Malatya

Malatya Haberleri

Gelinle damat nikaha bisikletle gitti

Malatya'da evlilik kararı alan Mesut Sancar ve Gülnaz Beyoğlu çifti, nikah törenine gelin arabası yerine bisikletle gitmeyi tercih etti.

Malatya'da kayıp 3 çocuk ekipleri alarma geçirdi

Malatya'da 2'si kardeş 10 yaşlarında 3 çocuğun kayıp olduğu iddiası üzerine polis, jandarma ve AFAD ekipleri alarma geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda parkta bulunan 3 kayıp çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Dünya Boks Şampiyonu Akbaş, Doğanşehir'de coşku ile karşılandı

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Hatice Akbaş, Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt tarafından ailesiyle birlikte Doğanşehir'e davet edilerek ağırlandı.

Gürkan, TOBB İstanbul genç girişimciler kurulu üyeleriyle bir araya geldi

Malaya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çeşitli temas, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen TOBB İstanbul Genç Girişimciler Kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Çınar, açık hava müzesindeki son çalışmaları inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, açık hava müzesi incelemesinde yaptığı açıklamada, 'Yapımı büyük oranda tamamlanan Savunma Sanayi ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzemiz iç ve dış tasarımı, sergilenen nostaljik askeri teçhisatları, yeşil alanları ve görselliğiyle Beylerderesi'nin cazibesini artıracaktır' dedi.

Malatya TSO'dan başarıya plaket

'İSO 500-2021' Araştırmasında 2020 yılına göre 5 sıra yükselerek 379. sırada yer alan Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş.'yi ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Baykan Denim Konfeksiyon A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Baykan'a başarı plaketi takdim etti.

Güder'den LGS'ye giren öğrencilere destek ziyareti

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) giren öğrencilere, sınav öncesi moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu. Sınav öncesi öğrencilere ve ailelerine çay ikramında da bulunan Güder, 'Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin her daim yanındayız' dedi.

Malatya'da LGS heyecanı

Tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı merkezi sınav başladı. Çocuklarını okul dışında bekleyen aileler ise büyük heyecan yaşadı.

Kanepeden düşüp öldü

MALATYA (İHA) – Malatya'ya bir düğüne katılmak üzere misafirliğe giden vatandaş., düğün sonrası uzandığı kanepede fenalaşarak yere düştü. Hastaneye kaldırılan vatandaş kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Malatya İnönü Üniversitesi Kenya'da tanıtıldı

Malatya İnönü Üniversitesi, Kenya'nın başkenti Nairobi'deki Kenya Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı'na katıldı.

Malatya'da iki araç çarpıştı: 5 yaralı

Malatya'da iki aracın karıştığı trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kız meselesi yüzünden arkadaşını markette vurdu: 1 ağır yaralı

Malatya'da silahla girdiği bir markette 'kız' meselesi yüzünden tartıştığı arkadaşını vuran şahıs ortalığı kana buladı.

Başkan Güder'den istişareye önem

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ziyarette yaptığı konuşmada, istişareye önem verdiğini belirterek, 'İstişare kültürüne dayalı olarak yönettiğimiz ilçemizi daha yaşanabilir kılmak için elimizden gelenin fazlasını ortaya koyuyoruz' dedi.

AK Parti Malatya'dan 'Türkiye Çevre Haftası' açıklaması

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından Türkiye Çevre Haftası nedeniyle basın açıklaması yapıldı.

Yeni Malatyaspor'un toplam borcu 318 milyon TL

Yeni Malatyaspor Kulübü'nün net borcunun 318 milyon TL olduğu açıklandı.

Yetiştiricilere sıvat desteği

Malatya'nın Darende ilçesinde, çelik galvanizli sıvat (hayvanların su içmesine elverişli suluk) dağıtım programı yapıldı.

Yeşilyurt'ta çevre konulu bilgi yarışmasında ödüller dağıtıldı

Malatya Yeşilyurt Belediyesinin destekleriyle Yeşilyurt'taki 35 lise arasında düzenlenen Liselerarası 'Çevre Bilinci ve Sıfır Atık' Ödüllü Bilgi Yarışmasında Sadrettin Konevi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi birinciliği elde etti. Başkan Çınar, 5 Haziran Dünya Çevre Gününe yakışan güzel ve faydalı bir yarışma düzenlediklerini söylerken, sıfır atık konusunda duyarlı bir yaklaşım gösteren öğrencileri kutladı.

Yazıhan'da Türkiye finali sevinci

Malatya'nın Yazıhan ilçesi Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü'nün halk oyunlarında Türkiye finallerine katılmaya hak kazanması memnunlukla karşılandı.

Kursiyerlere kültür gezisi ödülü

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde, kursta başarılı olan Aile Destek Merkezi kursiyerlerine Şanlıurfa-Halfeti gezisi düzenlendi.