Fahrettin Göktaş Haberleri

Fahrettin Göktaş Haberleri

Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı kuruldu

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi Geliştirme Vakfı'nın kurulduğunu açıkladı. Ayrıca vakfın ilk çalışması da kamuoyuyla paylaşıldı.

Rektör Göktaş: 'Yapmış olduğumuz konutları bilimsel verileri dikkate alarak inşa etmemiz gerekiyor'

Her zaman depremlerle yüzleşmek ve yaşamak durumunda olduklarını dile getiren Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Ancak bizim muhakkak bilim ışığında, bilimsel gerçekleri dikkate alarak bundan sonraki hayatımızı ona göre şekillendirmemiz gerekiyor. Yapmış olduğumuz konutları bilimsel verileri dikkate alarak inşa etmemiz gerektiği bir gerçektir dedi.

Elazığ'a 800 yataklı deprem izolatörlü hastane

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, nisan ayının sonu veya mayıs ayının başında 800 yataklı deprem izolatörlü hastanenin ihaleye çıkacağını belirtti.

Rektör Göktaş, akademisyenleri ödüllendirdi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren akademisyenleri ödüllendirdi.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Göktaş'a 'Bilime Katkı' ödülü

Çekya'nın başkenti Prag'da düzenlenen 9. Uluslararası Bilim Kültür ve Spor Kongresi'nde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a 'Bilime Katkı' ödülü verildi.

Bakan Tunç, Rektör Göktaş ile bir araya geldi

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Rektör Göktaş başaralı akademisyenleri ödüllendirdi

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, TEKNOFEST'te başarı sağlayan akademisyenleri ve ekiplerini ödüllendirdi.

TEKNOFEST finalistleri Rektör Göktaş ile bir araya geldi

TEKNOFEST'TE çeşitli kategorilerden yarışmaya katılarak finalist olmaya hak kazanan takımlar Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı makamında ziyaret etti.

Elazığ'da 'Çedene Bizden Sohbet Sizden' programı

Elazığ'da 'Çedene Bizden Sohbet Sizden' programı çerçevesinde 10 öğrenci Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

TVF Başkanı Üstündağ, rektör Göktaş ile bir araya geldi

A Milli Erkek Voleybol Takımı ile Slovakya arasında oynanacak maç için Elazığ'a gelen Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Vali Toraman ve Rektör Göktaş'tan A milli takıma ziyaret

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, A Milli Erkek Voleybol Takımı'nı ile bir araya geldi.

Rektör Göktaş, öğrenci evinde sahur yaptı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrencilerin davetini geri çevirmeyerek öğrenci evinde sahur yaptı.

Rektör Göktaş'tan bir müjde daha

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi’nde lisans eğitimi verecek olan Psikoloji Bölümünün açıldığını duyurdu.

Rektör Göktaş koltuğunu çocuklara devretti

Elazığ'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, koltuğunu öğrencilere devretti.

Başarılı akademisyenler ödüllendiriliyor

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başarılı akademisyenleri ödüllendirmeye devam ediyor.

F.Ü. Rektörü Göktaş'tan özel çocuklara doğum günü sürprizi

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, halk eğitim merkezinde öğrenim gören 2 özel öğrencinin doğum günü olması sebebiyle pasta kesip doğum günlerini kutladı.

Kazakistanlı öğrencilerden Rektör Göktaş ile bir araya geldi

Kazakistanlı 30 öğrenci, Fırat Üniversitesi'ni (FÜ) ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Fırat Üniversitesi Nijerya heyeti ile bir araya geldi

Elazığ'da Nijerya hükümeti yurt dışı burslar heyeti, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren akademisyenlere teşekkür belgesi verildi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, dünyanın en etkili bilim insanları listesine giren akademisyenlere teşekkür belgesi verdi.

Rektörü Göktaş, yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş yabancı uyruklu öğrencilerle bir araya geldi.

Fırat Üniversitesi başarı meyvelerini almaya devam ediyor

Araştırma üniversitesi belgesi alarak önemli bir başarıya imza atan Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Bu başarı akademisyenlerimizin adeta tırnaklarıyla kazıyarak elde ettiği bir başarıdır. Dolayısıyla biz kendimizi Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Boğaziçi ve İTÜ gibi üniversitelerle karşılaştırdığımız zaman bizim başarımız onlarla kıyaslandığında çok önemli bir başarıdır. Çünkü biz böyle sınırlı imkanlarla hocalarımızın büyük öz güvenleri sonrasında böyle bir başarıya geldik' dedi.

Rektör Göktaş, ödül alan akademisyenlere plaket takdim etti

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başarılı çalışmalara imza atan akademisyenlere plaket takdim ederek ödüllendirdi.

TUBİTAK Başkanı Mandal, Rektör Göktaş ile bir araya geldi

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı ziyaret etti.

Kazakistanlı 25 öğrenci Fırat Üniversitesi'nde staj yapacak

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Kazakistan Abay Kazak Devlet Pedagoji Üniversitesi'nden staj yapmak için üniversitelerine gelen 25 Kazakistanlı öğrenciyle bir araya geldi.

FÜ'de 23 bin fidan toprakla buluşturuldu

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlük Kampüsüne öğrenciler tarafından 23 fidan dikildi.

Fırat Üniversitesi'nde akademik yılı açılış töreni yapıldı

Fırat Üniversitesi'nde 2021-2022 akademik yılı açılış töreni, yoğun bir katılımla yapıldı.

FÜ Rektörü Göktaş, Teknofest'ten başarılarla dönen Roket takımı ile bir araya geldi

Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Teknofest 2021 Roket Yarışması'nda Türkiye ikinciliği ödülü ve 'En İyi Takım Ruhu Ödülü' alan Roket takımı ile bir araya gelerek, ekibi tebrik etti.