Bingöl

Bingöl Haberleri

Vali Usta şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya geldi

Bingöl'de şehit ve gazi aileleriyle iftarda bir araya gelen Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Bu toprakları vatan yapmak için sizler en değerli varlıklarınızı; çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi, yakınlarınızı, kısacası en sevdiklerinizi bu millet için feda ettiniz. Sizler için ne yaparsak yapalım hakkınızı hiçbir şekilde ödeyemeyiz' dedi.

Bingöl'de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi Yıldönümü

Bingöl'de 18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıldönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Karlıova'da vatandaşlar yeni güne karla uyandı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı yeniden etkisini gösterdi, vatandaşlar yeni güne karla uyandı.

Bingöl'de Türk Kızılayı, Ramazan ayında ihtiyaç sahipleri için sıcak yemekler pişiriyor

Bingöl'de Türk Kızılayı'na ait aşevinde ihtiyaç sahibi 273 aile için pişirilen 3 çeşit sıcak yemek, görevli ve gönüllü ekiplerce kapıda teslim ediliyor.

Bingöl'deki Hesarek Kayak Merkezinde sezon kapanıyor

Bingöl'de bulunan ve bu yıl 35 bini aşan ziyaretçi sayısına ulaşan Hesarek Kayak Merkezinde sezon, 17 Mart Pazar gününden itibaren kapanıyor.

Bingöl'deki otobüs kazasında yaralı sayısı 21'e yükseldi

Bingöl'de kontrolden çıkan yolcu otobüsünün yan yattığı kazada yaralı sayısı 21'e yükselirken, Vali Ahmet Hamdi Usta ve Bingöl Milletvekili Zeki Korkutata yaralıları hastanede ziyaret etti.

Bingöl'de kontrolden çıkan otobüs yan yattı: 16 yaralı

Bingöl'de kontrolden çıkan otobüsün yan yattığı kazada 16 kişi yaralandı.

13 yaşındaki genç, uçak ambulans ile Ankara'ya sevk edildi

Bingöl'de sol gözüne aldığı darbe sonrası tedavi altına alınan 13 yaşındaki genç, uçak ambulansla Ankara'ya sevk edildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Ekonomimizdeki dengeleri koruyarak enflasyonla kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz'

Bingöl'ün Genç ilçesinde vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhuriyetimizin 100. yılını demokrasi ve kalkınma atılımlarımızın bir sembolü haline getirdik. Bir yandan yaşadığımız deprem afetinin yaralarını sarıyoruz, diğer yandan ekonomimizdeki dengeleri koruyarak enflasyonla kararlı bir şekilde mücadelemizi sürdürüyoruz' dedi.

Bingöl'de silah kaçakçılığı operasyonu: 1 gözaltı

Bingöl'de jandarma ekipleri 3 adrese operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda silah ele geçirilirken 1 şüpheli de gözaltına alındı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ''Seçimlerden sonra siyasi istikrar ve güven ortamı pekişti''

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, 'Geçen yıl önemli ve tarihi bir seçim yaşadık. Seçimden sonra da çok şükür siyasi istikrar ve güven ortamı pekişti. 6'lı masa diyorlardı hatırlarsanız, birbirine benzemez, her biri başka yöne bakan birçok partiyi bir araya getirmişlerdi. Sırf karşıtlık üzerinden, bir şey yapmak için değil bir şeylere engel olmak için bir şeyleri yıkmak için bir araya getirmişlerdi. Ama milletimiz, bu aziz millet basiretiyle, ferasetiyle güvenini yine Cumhurbaşkanımızdan yana, Cumhur İttifakından yana, AK Parti'den yana ortaya koydu'' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Bingöl Üniversitesi arı ve arı ürünleri alanında ihtisaslaşan, uzmanlaşan tek üniversitemizdir'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Üniversitesi'nde katıldığı açılışta, 'Bingöl Üniversitesi arı ve arı ürünleri alanında ihtisaslaşan, uzmanlaşan tek üniversitemizdir' dedi.

Bingöl'de terör örgütüne ait sığınak imha edildi

Bingöl'de jandarma ekipleri, bölücü terör örgütü PKK'ya ait bir sığınağı tespit ederek imha etti.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Bakan Şimşek, iş insanlarıyla bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Bingöl'de iş insanlarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: '2026'da yeniden tek rakamlı enflasyon rakamlarına ulaşacağız'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Orta vadeli programımızı hayata geçiriyoruz. Adım adım inşallah o konuda da sonuçlar alacağız. Yıllık bazda sonuçların alınması biraz zaman istiyor, bu Mayıs'tan sonra Haziran, Temmuz gibi yaz döneminde yıllık bazda belirgin bir düşüşü hep birlikte göreceğiz inşallah. 2025 yılında orta vadeli programımıza göre yüzde 15'lere düşecek, 2026'da ise Allah'ın izniyle yeniden tek rakamlı enflasyon rakamlarına ulaşacağız. Bu bir süreç. Planımızı, programımızı yapmış durumdayız. Adım adım bunu hayata geçiriyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek Bingöl'de

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, birtakım ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e geldi.

Bingöl'de öğrencilerden anlamlı etkinlik

Bingöl'de ortaokul öğrencileri, devlet hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret etti.

Mobil tarama aracı, kanserde erken teşhise katkı sağlıyor

Bingöl'de İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde hizmet veren mobil mamografi aracı, 4 ay içinde 2 binden fazla kişiyi kanser taramasından geçirdi.

Polislerden anlamlı ziyaret

Bingöl'de polis ekipleri, mesleği çok seven engelli çocuğu evinde ziyaret ederek hayalini gerçekleştirdi.

Toplam 2266 haber.