Palu Haberleri

Palu Haberleri

Et yiyen dev çekirge ile sohbet gülümsetti

Elazığ'ın Palu ilçesinde dev çekirge ile karşılaşan şahsın, sohbeti izleyenleri güldürdü.

Elazığ'da et yiyen dev çekirge görüldü

Elazığ'ın Palu ilçesinde bal kovanları arasında dev etçil çekirge görüntülendi.

Yılanların dansı kamerada

Elazığ'ın Palu ilçesinde yaklaşık iki metre uzunluğundaki iki yılanın çiftleşme dansı cep telefonu ile kaydedildi.

Palu'da milli maç heyecanı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu ilk maçında bu akşam Gürcistan ile kozlarını paylaşıyor. Palu Belediyesi tarafından ilçe meydanında kurulan dev ekran ekranda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yılanların çiftleşme dansı kamerada

Elazığ'ın Palu ilçesinde yılanların çiftleşme dansı kameralara yansıdı.

Deprem çadırının bahçesine uyuşturucu ekmişler

Elazığ'ın Palu ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 70 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Kenevirlerin, deprem çadırının bahçesine ekildiği öğrenildi.

Murat Nehri'nde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu

Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehri'ne girdikten sonra kaybolan 14 yaşındaki çocuk, ekiplerin bir haftalık çalışması sonucu ölü bulundu.

Murat Nehrinde kaybolan çocuğu arama çalışmaları 6'ncı gününde

Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehrine girdikten sonra kaybolan 14 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları 6'ncı gününde de devam ediyor.

Elazığ'da koruma altında olan benekli semender görüldü

Elazığ'ın Palu ilçesinde nesli tükenmekte olduğu için koruma altında bulunan sarı benekli semender görüntülendi.

Murat Nehri'nde kaybolan çocuğu arama çalışmaları sürüyor

Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehri'ne girdikten sonra kaybolan 14 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor.

14 yaşındaki çocuk Murat Nehri'nde kayboldu

Elazığ'ın Palu ilçesinde Murat Nehri'ne giren 14 yaşındaki çocuk kayboldu.

Elazığ'da otomobil şarampole yuvarlandı: 1 ölü, 6 yaralı

Elazığ'ın Palu ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, şarampole uçtu. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı.

Üniversite öğrencileri için trenle Palu gezisi düzenlendi

Fırat Üniversitesi tarafından öğrencilere Elazığ'ın tarihi ve turistik bölgelerini tanıtmak amacıyla başlatılan gezi etkinlikleri çerçevesinde trenle Palu gezi düzenlendi.

Elazığ'da çok sayıda EYP malzemesi ele geçirildi

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Palu ilçesi kırsalında terör örgütüne ait bir sığınakta EYP yapımında kullanılan malzemeler ile birlikte çok miktarda gıda, giyim ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Palu'da kamelyalar örf ve adetlere uygun kullanılmadığı için kaldırdı

Elazığ'ın Palu ilçesinde bir mesire alanı içerisinde bulunan kamelyalar, örf ve adetlere uygun kullanılmadığı için kaldırdı.

Elazığ'da kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimi

Elazığ'ın Palu ilçesine jandarma ekipleri tarafından kadına yönelik şiddetle mücadele ve KADES uygulamasının tanıtımı yapıldı.

Su üzerinde 9 saatte 200 kilometre yol yaptılar!

Elazığ’da araştırmacı yazar Aygün Çam ve su sporları ile ilgilenen gezgin Vahit Dartay, Keban Baraj Gölünün potansiyelini göstermek amacıyla Elazığ’ın Palu ilçesinden Erzincan’ın Kemaliye ilçesinde tekne ile su üzerinde yolculuk yaptı.

Nesli tükenme altındaki dağ keçileri, Palu Kalesi'nde dronla görüntülendi

Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi altında olması nedeniyle koruma altında olan dağ keçileri, Palu Kalesi'nde dronla görüntülendi.

Dağ keçileri Palu Kalesi'ni mesken tuttu

Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi altında olması nedeniyle koruma altında olan dağ keçileri, Palu Kalesi'ni mesken tuttu.

Nesli tükenme tehlikesi altındaki dağ keçileri Palu Kalesi'nde görüntülendi

Elazığ'da nesli tükenme tehlikesi altında olması nedeniyle koruma altında olan dağ keçileri, Palu Kalesi'nde görüntülendi.

Elazığ'da domuz sürüsü görüntülendi

Elazığ'ın Palu ilçesinde domuz sürüsü görüntülendi.

Valilikten göçük açıklaması

Elazığ Valiliği Palu ilçesi Kayaönü köyünde 2 işçinin yaralandığı maden ocağındaki göçük ile ilgili açıklama yaptı.

Bakan Yerlikaya'dan Palu'ya ziyaret

Milletin huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Bu sabahla birlikte 4 Haziran'dan bu yana tepelerine demir yumruk gibi indiğimiz ve adalete teslim etmiş olduğumuz organize suç örgütü sayısı 402 oldu' dedi.

Yüzyıllardır süregelen 'kelekçilik' zamana ve teknolojiye direniyor

Elazığ'ın tarihi Palu ilçesinde Fırat Nehri üzerinde bir dönemler ulaşımın vazgeçilmezi olan 'kelek', son temsilcileriyle zamana ve teknolojiye direniyor.

Elazığ'da ilk defa dron gören vatandaşın tavırları tebessüm ettirdi

Elazığ'ın tarihi Palu ilçesini havadan görüntüleyen bir vatandaşın kamerasına, ilk defa dron gören bir amca yansıdı. Bir süre havada bulunan dronun ne olduğunu çözmeye çalışan yaşlı amca daha sonra yürüyerek bölgeden uzaklaştı.

Tarihi Palu ilçesinde gezen dağ keçileri dron ile görüntülendi

Elazığ'ın tarihi Palu ilçesinde bulunan Palu Kalesi civarında gezen dağ keçileri dron ile görüntülendi.

Elazığ'daki maden olayında göçükte kalan işçilerden biri, maden sahibinin oğluymuş

Elazığ'ın Palu ilçesinde Bedri Aydın Madencilikte dün meydana gelen göçük olayında, çalışanlardan Zülfi Aydın'ın maden işletmecisi Bedri Aydın'ın oğlu olduğu öğrenildi.

Göçükten sağ kurtarılan madencilerden ilk görüntü

Elazığ'ın Alacakaya-Palu ilçesi sınırındaki Kayaönü köyünde bulunan maden ocağında göçüğün altında kalan işçilerden 2'si Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da hastaneye giderek başhekimden bilgi aldı, daha sonra hastaları ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Elazığ'ın zirvesinde doğum günü kutladılar

Elazığ'ın Palu ilçesi Güllüce köyünde toplanan 10 dağcı, kentin zirvesi olan Büyükakdağ'a tırmanış gerçekleştirdi. Zorlu tırmanışın ardından, arkadaşları zirvede bir sürpriz organize ederek doğum günü kutlaması yaptı. Dağcıların zirveye ulaştıklarında pasta kestikleri ise kameraya yansıdı.

Türkiye'nin en prestijli köprüleri arasında gösterilmişti: Ülkenin dört bir yanından ziyaretçi geliyor

Türkiye'nin en prestijli köprüleri arasında gösterilen tarihi Palu Köprüsü, 24 Ocak 2020 Elazığ depremi ve 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı depremlere rağmen ilk günkü ihtişamıyla ayakta durmaya devam ederken, tarihi köprü başta yerli olmak üzere yabancı turistlerin de ilgi odağı durumunda. 'İstanbul'u Bağdat'a bağlayan köprü' olarak da bilinen tarihi Palu Köprüsü'nü görmek isteyen vatandaşlar İstanbul'dan gelerek bölgeyi geziyor.