Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da 177 bin 495 kök kenevir ve skunk bitkisi ele geçirildi

Diyarbakır'ın Kulp ve Hani ilçelerinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 177 bin 495 kök kenevir ve skunk bitkisi, 65 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli yakalandı.

Serinlemek için Dicle Nehri'ne giren çocuk, boğularak hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Dicle Nehri'ne giren 14 yaşındaki Habip, boğularak hayatını kaybetti.

Diyarbakır, Time Dergisinde dünyada gezilebilecek ilk 100 yer arasına girdi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın (DTSO) girişimleriyle başlatılan Mezopotamya Ekspresi, Amerika'nın dünyaca ünlü Time Dergisi'nde 'Dünyada Gezilecek ve Görülecek En Güzel 100 Nokta' arasında seçildi.

Diyarbakır'da 'Topuz' operasyonu: 5 gözaltı

Diyarbakır'da, CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi'nin ailesine ait bir otele silahla ateş açma olayının ikinci dalga operasyonunda 5 gözaltı.

Trafik kazalarının meydana geldiği caddede esnaftan 'ışık' talebi

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Kayapınar Caddesi'ndeki esnaf, sık sık kaza yaşanan yaya geçidinde yetkililerin önlem almasını istedi.

Ebeveynler dikkat: Ekrana sıklıkla maruz kalan çocuklarda otizm benzeri tablo ortaya çıkabiliyor

Memorial Diyarbakır Hastanesi'nde görev yapan Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzman Dr. İbrahim Zeyrek, yaz aylarında çocukların boş vakitlerini nasıl değerlendirecekleri konusunda ailelere uyarılarda bulunarak, Çocuğa saatlerce ekran gösterildiği zaman, otizm benzeri tablo sıklıkla karşımıza geliyor dedi.

Robotik Kodlama Atölyesi ile çocuklar geleceğe hazırlanıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin çocukların üretkenlik, yenilikçilik, girişimcilik gibi kabiliyetlerini artırmak ve çocukları geleceğe hazırlamak amacıyla açtığı Robotik Kodlama Atölyesinde eğitimler devam ediyor.

Diyarbakır'da otomobilin çocuğa çarptığı anlar kamerada

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı çocuk yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına da yansıdı.

Diyarbakır'da iki yıldır park halinde olan minibüs ve otomobil kül oldu

Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde iki yıldır park halinde bulunan otomobil ve minibüs, çıkan yangında kül oldu.

Diyarbakır'da silahlı yumruklu kavga güvenlik kamerasına yansıdı

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde kayınbirader ile enişte arasında yaşanan silahlı, yumruklu kavga, marketin güvenlik kamerasına yansıdı.

Çınar'da köpek dehşeti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde başıboş köpek saldırısına uğrayan çocuk, kalçasından yaralandı.

Diyarbakır'da 32 bin mevsimlik çiçek refüj ve kavşaklara dikildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kendi imknlarıyla ürettiği farklı tür ve renkte 32 bin mevsimlik çiçeği, Kayapınar Caddesi, Kamışlo Bulvarı ve İçkale'de toprakla buluşturdu.

Diyarbakır'da 2 milyon 669 bin kök kenevir ve skunk ele geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 milyon 669 bin 630 kök kenevir ve skunk bitkisi ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

Dicle'de bin 700 öğrenci Kur'an-ı Kerim öğreniyor

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde okulların kapanmasıyla birlikte tatil dönemine gire öğrenciler, İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında Elif ba, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğreniyor.

Diyarbakır'ın yaylalarında konargöçer aileler zorlu yaşamını idame ettiriyor

Diyarbakır'da Karacadağ bölgesinde geçimini küçükbaş hayvancılıkla sürdüren Aker ailesi yaz aylarında farklı bölgelere konargöçerlik yaparak zorlu hayatlarını sürdürüyor.

'Mola Evleri' özel bireyler ve ebeveynleri için hayatı kolaylaştırıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Şehitlik Mahallesi ve Kayapınar Huzurevleri Mahallesinde kurulan 'Gündüzlü Bakım Merkezi Mola Evi' özel gereksinimli çocukları olan ebeveynlerin günlük yaşamlarını kolaylaştırıyor.

20 yaşındaki genç Dicle Nehri'nde boğularak hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde babasıyla birlikte gittiği piknikte serinlemek için Dicle Nehri'ne giren genç, boğularak hayatını kaybetti.

Diyarbakır'da kavurucu sıcakta işçilerin kurutmalık domates mesaisi başladı

Diyarbakır'da kurutmalık domates mesaisi, Vali Murat Zorluoğlu'nun katılımıyla düzenlenen programın ardından başladı. Kentte son 3 yılda toplam 35 bin 500 dekar alanda 355 bin ton üretilen domatesin büyük bölümü Avrupa, Amerika ve Kanada'ya ihraç edilerek, pizza sosunda kullanılıyor.

MÜSİAD Diyarbakır Başkanı Bozkuş, tedavi gören gazetecinin bayramını kutladı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Diyarbakır Başkanı Mehmet Bozkuş, hastanede tedavi gören gazetecinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı.

Toplam 9320 haber.