Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da akaryakıt tankeri ile biçerdöver çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde akaryakıt tankeri ile biçerdöverin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Balık avlamak isterken kendi ağına takılıp suya kapıldı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde balık avlamak isterken kullandığı serpme ağı boynuna dolanan şahıs suya düştü. Şahsın arkadaşları tarafından kurtarıldığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Diyarbakır'da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

DBB'nin Ramazan etkinlikleri devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde İlahiyatçı Yazar Ahmet Bulut ve Şair İbrahim Sadri'yi Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Diyarbakır'da 3 tarihi çeşmede yeniden su akmaya başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, şehirleşmeye yenik düşen tarihi çeşmeleri restore ederek tekrar su akmasını sağladı.

Şehit ve gazi yakınlarından İmamoğlu'na eleştiri

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hizmet yapmadığını ileri sürerek eleştirdi.

Diyarbakır'da gasp çetesine 'Piyon' operasyonu: 9 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da gasp çetesi, 'Piyon' operasyonu ile çökertildi. Gözaltına alınan 9 şüpheli 6 ayrı dosyadan yargılanarak tutuklanırken, 18 yıl kesinleşen hapis cezası bulunan çete üyesi mutfak dolabında saklanırken yakalandı.

Haydi gençler! DTSO'un düzenlediği etkinlik başladı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı bünyesinde yürütülen AB destekli Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi açılışı düzenlenen etkinlikle gerçekleştirildi.

AK Parti Diyarbakır'da 7'den 70'e her gönüle dokunuyor

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı, İl Başkanı Raşit Ocak öncülüğünde çalmadık kapı, dokunmadık yürek bırakmıyor.

Minikler büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırladılar!

Diyarbakır'da Final Okulları İlkokulu öğrencileri, büyükanne ve büyükbabalarını iftarda ağırlayarak, daha sonra Hacivat-Karagöz ve farklı oyun gösterilerinde bulundu.

DBB sporcuları, Avrupa ve Dünya Şampiyonası'nda

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi sporcuları, Karaman'da düzenlenen Ümitler Kuraş Türkiye Şampiyonasında derece elde etti.

Diyarbakır'da 'Seçim Güvenliği Toplantısı'

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerine ilişkin alınan tedbirleri gözden geçirmek üzere Diyarbakır Valisi Ali ihsan Su başkanlığında Seçim Koordinasyonu ve Güvenliği Toplantısı düzenlendi.

Diyarbakır'da zabıtadan abonman kart denetimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarına denetim gerçekleştirdi.

Diyarbakır'da Ramazan'a renk katan söyleşi ve konser etkinliği

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayına özel hazırladığı kültür-sanat takvimi çerçevesinde Yazar, Şair ve Aktivist Kahraman Tazeoğlu ve Grup Yürüyüş'ü Diyarbakırlılarla buluşturdu.

Diyarbakır'da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir okulda temizlik yaptıktan sonra kimyasal madde kullanımından dolayı zehirlenen 14 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Dicle'de Diyaliz Ünitesi hizmete başladı

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Devlet Hastanesi'nde Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan 5 yataklı Hemodiyaliz Ünitesi açıldı.

Silvan Barajı'nda çalışmalar aralıksız devam ediyor

Diyarbakır'da yapılan Silvan Barajı'nın tamamlanmasıyla 2 milyon 350 bin dekar tarım arazisi sulanacak, 235 bin kişiye iş imkanı sağlanacak ve milli ekonomiye yılda 18,18 milyar lira katkı sağlanacak.

Diyarbakır'da kalp hastalıklarına hızlı teşhis!

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Radyoloji Uzmanı Dr. Recai Duymuş, Kardiyak MR sayesinde hastalara girişimsel işleme gerek kalmadan hastalığın teşhisinde zaman kaybının önlendiğini söyledi.

Diyarbakır'da Kütüphane Haftası etkinliğine yoğun ilgi

Diyarbakır'da, her yıl 25-31 Mart arasında düzenlenen Kütüphane Haftası'nın bu yıl 60'ıncısı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde çeşitli etkinliklerle yapıldı.

Toplam 8608 haber.