Elazığ siyaset haberleri, Elazığ haberleri, siyaset gündemi

Siyaset

Elazığ siyaset dünyasının nabzını Elazığ Haber Siyaset sayfaları ile sıcağı sıcağına takip edin. Elazığ siyasi parti temsilciliklerinden haberler, Elazığ siyaset gündemine ait başlıklar burada!

Siyaset Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: 'Ekonomimiz, 1 trilyon 119 milyar dolar bir büyüklüğe ulaştı'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçen yıl itibariyle Türkiye ekonomisinin 1 trilyon 119 milyar dolar bir büyüklüğe ulaştığını belirterek, Türkiye olarak yine son 21 yıla baktığımızda, ortalama yıllık büyüme hızımız yüzde 5.4 olmuş, dünyadan 1.8 puan daha yüksek büyümüşüz. Bir yıl için belki bu çok büyük bir rakam değil diyebilirsiniz ama bu 21 bir yıllık dönem için birikimli olarak baktığımızda Türkiye'yi dünyada farklı bir yere taşıdığını da ifade etmek isterim dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: ''Mayıstan sonra yıllık bazda düşüşleri göreceğiz''

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Mayıs ayından sonra yıllık bazda düşüşleri göreceğiz. 2025'lerde yüzde 15'lere, 2026'da tek haneli rakamlara ulaşacağız dedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya: 'Adalete teslim etmiş olduğumuz organize suç örgütü sayısı 402 oldu'

Milletin huzuru ve güveni için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirten İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'Bu sabahla birlikte 4 Haziran'dan bu yana tepelerine demir yumruk gibi indiğimiz ve adalete teslim etmiş olduğumuz organize suç örgütü sayısı 402 oldu' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bir dönem teröristlerin cirit attığı yerlerde bugün turistler korkusuzca geziyor'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nerede bir terörist varsa tepelerine biniyoruz. Uzun yıllar çatışmalarla anılan yerde huzur hakim. Bir dönem teröristlerin cirit attığı yerlerde bugün turistler korkusuzca geziyor. Girilemez denilen ne kadar yer varsa hepsini temizledik. Operasyonlarımız aralıksız devam ediyor. Artık terörle mücadeleyi sınırlarımızın ötesine taşıdık. Birilerinin bölücü örgütünün Suriye'de bir teröristan hayali vardı gerçekleştirdiğimiz operasyonlarla bunları yıktık. Emperyalistlerin tetikçiliğini yapan kiralık katillerin sürülerini er ya da geç bitireceğiz dedi.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 'Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonunu' tanıttı

Elazığ Belediye Başkanı ve AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, 'Hizmet, Eser ve Gönül Belediyeciliği' başlığı altında 'Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu' projelerini kamuoyu ile paylaştı. Göreve başladıklarında 100 proje için söz verdiklerini hatırlatan Başkan Şerifoğulları, ''2019 yılında 11 ana başlıkta 100 proje için söz vermiştik. Şükürler olsun ki bugün 5 yılda toplam 116 projeyi hayata geçirmiş olmanın huzuruyla karşınızdayız. Şimdi Elazığ için yeni bir hikaye yazma zamanı' dedi.

Bakan Işıkhan: 'Depremin çalışma hayatı üzerindeki olumsuz etkisini kaldırmak için ilk andan itibaren önemli tedbirler aldık'

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 'AK Parti olarak iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren bakanlık olarak tüm birimlerimizle şehrimizin çalışma hayatına ve kalkınmasına katkı sunduk. İŞKUR aracılığıyla 2002 yılından bu yana özel sektörde ve kamuda Elazığ'da 85 bine yakın vatandaşımızı işe yerleştirdik' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan esnafla bir araya geldi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Elazığ'da esnafla bir araya geldi.

Bakan Yerlikaya: ''Dünyanın en büyük konut seferberliğini gerçekleştiriyoruz''

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Elazığ'da depremlerden sonra hak sahibi olan afetzedeler için inşa edilen konutlardan 2 bin 255 konutun kura çekim törenine katıldı.

Elazığ'da CHP'li aday seçim öncesi diğer siyasi partilerin adayları ile bir araya geldi

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Elazığ Belediye Başkan Adayı Av. Coşkun Duran, seçim öncesi diğer siyasi partileri ziyaret ederek, il başkanları ve belediye başkan adayları ile bir araya geldi.

CHP Elazığ'da adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, kent genelinde gösterilen başkan adaylarını basına tanıttı.

Başkan Şerifoğulları, gençleri 2024 proje lansmanına davet etti

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin daha güzel yarınlara hazırlanması adına gençleri 2024 proje lansmanına davet etti.

CHP Genel Başkanı Özel: 'Türkiye'de göç alan belediyeleri CHP yönetiyor'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'CHP seçildiği her yerde nasıl çok iyi işler yapıyorsa Elazığ'da da yapacak. Dünyada çok iyi örnekleri var. Türkiye'de göç alan belediyeleri CHP yönetiyor. Göç veren belediyeleri de AK Parti yönetiyor' dedi.

CHP Genel Başkanı Özel: 'CHP ayrı bir parti, DEM ayrı bir partidir'

ECHP Genel Başkanı Özgür Özel, 'Erdoğan; milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam zam zam. DEM diye tutturmuş. CHP ayrı bir parti, DEM ayrı bir partidir. Bize ziyarete geldiler, dedik ki 'Ne görüyorsanız burada. Açık açık gözünüzün önünde'' dedi.

Yeniden aday olan Başkan Şerifoğulları'na coşkulu karşılama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden yola devam dediği Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, havaalanında coşku ile karşılandı.

Türkiye'nin en genç belediye başkanı seçilmişti: Elazığ'da yola devam kararı

Geçtiğimizi yerel seçimlerde Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak Elazığ Belediyesi Başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları, 2024 seçimlerinde de AK Parti'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu.

''Artık emaneti alma vakti geldi''

Fırat Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Bedri Özer, MHP'den Elazığ Belediye Başkanlığı aday adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Prof. Dr. Özer, ''30 yıldır belediye başkanlığını alamadık. Ancak artık emaneti alma vakti gelmiştir' dedi.

CHP'li Erol: ''Bana göre Türkiye'deki en önemli sorunumuz deprem''

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Türkiye'de şu anda en öncelikli sorunun deprem sorunu olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 'Gazze'de gerçekleştirilen soykırım yüreğimizi parçalıyor'

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına da tepki gösteren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Adeta açık hava hapishanesine dönüşen Gazze'de gerçekleştirilen soykırım yüreğimizi parçalıyor. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde hem uluslararası boyutta hem de ikili ilişkilerde sürekli bu konuyu gündeme getiriyoruz' dedi.

Bakan Göktaş, 'Kooperatifler yoluyla kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağladık'

Kooperatifler yoluyla kadınların ekonomik ve sosyal hayata daha etkin katılımlarını sağladıklarını dile getiren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 'Bu çerçevede bin 8 yeni kadın kooperatifi kurulmasına destek olduk. Geleceğini Kuran Genç Kadınlar Projesi ile de 11 ilde kadınların ihtiyaçlarına göre eğitim ve danışmanlık faaliyetleri yürüttük' dedi.

Toplam 240 haber.

Elazığ siyasetine ait güncel konuları ve tartışmaları Elazığ Haber Siyaset sayfalarından takip edebilirsiniz. Elazığ siyasi parti temsilciliklerinden son dakika haberleri, siyaset ve politika hakkındaki güncel açıklamalar burada.