Elazığ siyaset haberleri, Elazığ haberleri, siyaset gündemi

Siyaset

Elazığ siyaset dünyasının nabzını Elazığ Haber Siyaset sayfaları ile sıcağı sıcağına takip edin. Elazığ siyasi parti temsilciliklerinden haberler, Elazığ siyaset gündemine ait başlıklar burada!

Siyaset Haberleri

AK Parti seçim startını kan bağışıyla verdi!

AK Parti Milletvekili Adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Hasan Murat Öz, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Gençlik Kolları İl Teşkilatı seçim çalışmalarına Kızılay'a kan bağışında bulunarak start verdi.

Adaylıkları belli olan milletvekillerinden Kızılay'a 'kan' desteği

Elazığ'da AK Parti'den adaylıkları belli olan milletvekilleri, il teşkilatının düzenlediği Kızılay'a Kan Bağışı Kampanyasın'a destek vererek kan bağışında bulundu.

MHP'nin Elazığ'daki Milletvekili adayları açıklandı!

14 Mayıs'ta yapılacak olan milletvekilliği seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin Elazığ'daki milletvekili adayları belli oldu. İşte MHP'nin Elazığ'daki milletvekili adayları.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: 'Dünyada Recep Tayyip Erdoğan'dan başka ikinci bir lider yoktur'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü ve AK Parti milletvekili aday adayı Ejder Açıkkapı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'da düzenlediği programlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Ülkesine bu büyüklükte bir dönüşümü sağlayacak Türkiye'den başka ikinci bir ülkenin olmadığını dile getiren Açıkkapı, 'Yine dünyada Recep Tayyip Erdoğan'dan başka da ikinci bir lider yoktur. Milletimiz bunu görüyor ve müşahade ediyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ'da depremzedelerle iftarda buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ'da iftar programında depremzedelerle bir araya geldi. Erdoğan, Hedefimiz 319 bini ilk 1 yıl içerisinde olmak üzere toplam 650 bin konutu yaparak deprem mağdurlarına teslim etmektir dedi.

Bakan Kurum: '11 ilimiz, yarınlarımız ve yavrularımız için yarın değil, hemen şimdi diyoruz'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 67 bine ulaşan konutun temellerini Elazığ'da attıklarını belirterek 'Yeni sosyal konutlarımızın anahtarlarını Elazığlı kardeşlerimize teslim ediyoruz. 11 ilimiz için, yarınlarımız için, yavrularımız için, 'yarın değil, hemen şimdi' diyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ'da depremzedelere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Coğrafyamızı değiştiremeyeceğimize göre kendimizi buna göre değiştirmemiz gerekiyor. TOKİ vasıtasıyla 1,2 milyon kentsel dönüşüm projeleriyle 3,3 milyon insanı güvenli evlere taşıdık. Şehirlerimizi felaketlere karşı dirençli hale getirdik dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ programı belli oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın gerçekleşecek olan Elazığ programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: 'Millet İttifakı terör örgütleri tarafından kuşatılmış durumdadır'

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü, 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Millet İttifakı'nın terör örgütleri tarafından kuşatıldığını söyledi.

''Ülkemizin dünyada etkin bir güç haline gelmesini engellemek isteyenlere milletimiz geçit vermeyecek''

Seçim çalışmalarını sürdüren Selahattin Özsoy, ''Ülkemizin her geçen büyümesini ve dünyada etkin bir güç haline gelmesini engellemek isteyenlere milletimiz geçit vermeyecek ve 14 Mayısta, bir kez daha istikrar diyecektir'' dedi.

''14 Mayıs seçimleri ülkemiz adına bir dönüm noktası olacaktır''

Seçim çalışmalarına devam eden Hasan Murat Öz, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye adına bir dönüm noktası olduğunu söyledi.

''Ülkemizin kaybedecek zamanı yok''

Elazığ'da seçim çalışmalarını sürdüren Selahattin Özsoy, Millet İttifakının gündeminde siyasi pazarlık ve hırs olduğunu belirterek, Türkiye'nin kaybedecek zamanının olmadığını söyledi.

Cemil Bayık'ın seçmen listesinde yer alması ilçe halkını rahatsız etti

Terör örgütü PKK'nın kurucuları arasında olan Cemil Bayık'ın ismi, Elazığ'ın Keban ilçesi Aşağı Çakmak köyünde seçmen listesinde yer aldı. Bayık'ın listede yer aldığını gören ilçe halkı, Teröristlerin ilçemizde isminin geçilmesi bizi son derece rahatsız ediyor. Biz bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi son derece seven insanlarız dedi.

Özsoy: ''2023 seçimlerinde de yine Türkiye kazanacak''

İller Bankası Genel Müdür Yardımcılığı görevinden istifa ederek aktif siyasete katılmaya karar veren Selahattin Özsoy, 2023 seçimlerinde de Türkiye'nin kazanacağını söyledi.

Bakan Kurum: '11 ilimizi yükselen Anadolu'nun yükselen şehirlerini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz'

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Çanakkale ruhuyla 85 milyon vatandaşımız bugüne kadar hareket ettiyse bundan sonraki süreçte de aynı anlayışla el ele vereceğiz ve 11 ilimizi yükselen Anadolu'nun yükselen şehirlerini inşallah hep birlikte inşa edeceğiz' dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: ''Maalesef birçok terör örgütünün Millet İttifakı'na destek verdiklerini görüyoruz, bu acı bir şeydir''

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, birçok terör örgütünün Millet İttifakı'na destek verdiğini gördüklerini söyleyerek, ''Kandil destekli PKK terör örgütünün desteklediği, uzantısı HDP'nin dışarıdan bugüne kadar gizli saklı yürüttüğü ortaklığı, artık görüşme talepleri ile gündeme getirmeleri, sadece CHP ile değil görüşmelerinin Millet İttifakı ile olacağını ifade etmeleri manidardır. İYİ Parti'nin ve muhafazakar olduklarını iddia eden ortakların sessizliği de manidardır'' dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı partisinden aday adayı oldu

AK Parti 26'ncı dönem Elazığ Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Ejder Açıkkapı, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu.

'Elazığ Stadyumu', AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi

Elazığ'da inşa edilen 18 bin 423 seyirci kapasiteli stadın yapımında sona gelindi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ Stadyumunda 'Atatürk' isminin kaldırıldığı üzerine açıklamasının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise Atatürk Stadyumu ile ilgili hiçbir sorun olmadığını 'Atatürk gibi bir derdiniz yok. Bırakın bunu malzeme yapmayın, yıllardır bunu sömürdünüz' dedi.

Muhtarlık seçimleri cumhurbaşkanlığı seçimlerini aratmadı

Elazığ'da yeni kurulan mahallede muhtarlık seçimi yapıldı. 23 adayın ve 10 bin 823 seçmenin bulduğu mahallede 32 sandık kuruldu. Okullarda adım atacak yer kalmazken, seçim cumhurbaşkanlığı seçimlerini aratmadı.

Toplam 246 haber.