Şerafettin Yıldırım Haberleri

Şerafettin Yıldırım Haberleri

AK Parti İl Başkanı Yıldırım oyunu kullandı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, oyunu kullandı.

AK Parti seçim startını kan bağışıyla verdi!

AK Parti Milletvekili Adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Hasan Murat Öz, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Gençlik Kolları İl Teşkilatı seçim çalışmalarına Kızılay'a kan bağışında bulunarak start verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ programı belli oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın gerçekleşecek olan Elazığ programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

'Elazığ Stadyumu', AK Parti ve CHP'yi karşı karşıya getirdi

Elazığ'da inşa edilen 18 bin 423 seyirci kapasiteli stadın yapımında sona gelindi. CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Elazığ Stadyumunda 'Atatürk' isminin kaldırıldığı üzerine açıklamasının ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ise Atatürk Stadyumu ile ilgili hiçbir sorun olmadığını 'Atatürk gibi bir derdiniz yok. Bırakın bunu malzeme yapmayın, yıllardır bunu sömürdünüz' dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım'ın bulunduğu araç kaza yaptı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım'ın makam aracı kaza yaptı. Kazada 1 kişi hafif yaralanırken, Yıldırım'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz'

Elazığ'daki kültür derneklerinin temsilcileri ve ses sanatçılarıyla bir araya gelen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sanatçıların toplumun aynası olduğunu belirterek, sanata veya sanatçıya her zaman desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Başkan Yıldırım: '6'lı masanın şu anda çıkaracağı bir adayı bile yok'

Şu anda 6'lı masanın tek derdinin Recep Tayyip Erdoğan'ı makamından indirmek olduğunu belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Başka hiçbir dertleri yok. Ülke için de söyleyecekleri hiçbir sözleri ve projeleri yok. Cumhurbaşkanımızın karşısına aday çıkartmakta acziyet içerisindeler. Sözüm ona 'şimdi erkendir, zamanı gelince çıkaracağız.' Hayır, O 6'lı masanın şu anda çıkaracağı bir adayı bile yok' dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkan Yıldırım: 'Şehrimizin tüm sorunlarının çözümü için Ankara'da önemli adımlar atıyoruz'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ankara'da Elazığ'ın sorunlarının çözümü noktasında önemli görüşmeler yaptıklarını belirterek, bu çerçevede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ettiklerini söyledi.

Elazığ eski CHP İl Başkanı Karatepe AK Parti'ye katıldı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ eski CHP İl Başkanlarından Mustafa Ünsal Karatepe'nin partisinden istifa ederek AK Parti'ye katılmasının partilerine güç kattığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: 'AK Parti, reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 21 yılı geride bıraktı'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, partisinin 21. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Başkan Yıldırım'dan şehit Eren Bülbül'ün kabrine ziyaret

Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, şehit Eren Bülbül'ün kabrini ziyaret ederek, annesi Ayşe Bülbül'e başsağlığı diledi.

Başkan Yıldırım'ın Erzurum çıkarması

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Erzurum'da bir dizi temaslarda bulundu.

Başkan Yıldırım, futbolcularla bir araya geldi

Elazığ AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığspor ve Elazığ Karakoçan FK'nın da kampını ziyaret ederek futbolcularla bir araya geldi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım Elazığsporlu yönetici ve futbolcularla Erzurum'da bir araya geldi

Yeni sezon hazırlıklarına Erzurum'da devam eden Elazığspor'a, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım moral ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: 'Bizler bu şehirde tüm vatandaşlarımızla birlikte kardeşlik anlayışı ile yaşamaya devam edeceğiz'

Muharrem ayı dolayısıyla Elazığ'da bulunan Cem Evlerini ziyaret eden AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Bizler bu şehirde tüm vatandaşlarımızla birlikte kardeşlik anlayışı ile yaşamaya devam edeceğiz. Bu mübarek ayda tutulan oruçları Allah kabul etsin. Rabbim, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Tüm teşkilat mensuplarımız 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalışıyor'

Tüm teşkilat mensuplarının 2023 seçimleri öncesinde sahada aktif bir şekilde çalıştığını belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Her yere gitmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği hedef doğrultusunda ilk günkü azim ve kararlılıkla teşkilatımızla birlikte sahada olmaya devam edeceğiz' dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: '15 Temmuz gecesi hainler, hürriyet aşığı bu millete zincir vurmayı tekrar denediler ve hamdolsun başaramadılar'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 15 Temmuz gecesi hainler, hürriyet aşığı bu millete zincir vurmayı tekrar denediler ve hamdolsun başaramadılar. O gece darbecilere direnmek için sokaklara, meydanlara, saldırganların yöneldiği her yere akın akın koşan vatandaşlarımızın her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum' dedi.

AK Parti İl Başkanı Yıldırım: '15 Temmuz'ları yapan FETÖ'cüler zinde bir şekilde halen çalışıyor'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, '15 Temmuz'ları yapan FETÖ'cü grupların hala zinde bir şekilde bu ülkede çalışmalarına devam ettiklerine emin olabilirsiniz' dedi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Finlandiya ve İsveç'in bu konudaki geri adımını ve kabulünü hep birlikte gördük'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü ve iradeli bir lider olduğunu belirterek, Biz 'Terör örgütlerine, FETÖ'ye ve diğer örgütlere yardım etmeyeceksiniz, ederseniz biz de sizin NATO üyeliğinizi veto ederiz deyip bundan vazgeçeceksiniz' dedik. Finlandiya ve İsveç'in bu konudaki geri adımını ve kabulünü hep birlikte gördük' dedi.

'Ramazan ayını dolu dolu geçirdik'

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Teşkilatların Ramazan ayı boyunca birbirinden farklı ve anlamlı etkinliklere imza attığını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Özer'in Elazığ ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya geldi.

Başkanı Yıldırım Elazığspor SMS kampanyasına destek

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığspor Kulübü tarafından başlatılan SMS kampanyasına destekte bulunarak, teşkilatına çağrı yaptı.

Başkan Yıldırım'dan 18 Mart açıklaması

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Çanakkale tarihin sıradan bir notu değildir. Çanakkale bir duruş, diriliş ve yeniden ayağa kalkıştır' dedi.

Başkan Yıldırım'dan Bakan Kasapoğlu'na Teşekkür

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ankara temasları kapsamında bir araya geldikleri Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'na teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan 28 Şubat açıklaması

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 28 Şubat postmodern darbenin yıl dönümünde yaptığı açıklamada, Bin yıl sürecek dedikleri 28 Şubat postmodern darbesiyle insanlar ayrımcı, ötekileştirilen insan haklarına aykırı uygulamalara maruz bırakılmış milyonlarca insanın hayatı karartılmıştır' dedi

İl Başkanı Yıldırım: Teşviklerin uzatılması iş dünyasında memnuniyet oluşturdu

Cazibe Merkezleri Programı kapsamında yatırımların desteklenmesiyle ilgili sağlanan teşviklerin uzatılmasının iş dünyasında memnuniyet oluşturduğunu belirten AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, 'Türkiye ideali doğrultusunda emin adımlarla, vatandaşlarımızla birlikte ilerlemeyi sürdürüyor' dedi.

Yıldırım: 2023 seçimlerine daha iyi hazırlanıyoruz

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığınca düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' Elazığ Eğitim programının tamamlandığını duyurarak, eğitimlerin gayet verimli geçtiğini kaydetti.