AK Parti seçim startını kan bağışıyla verdi!

AK Parti Milletvekili Adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Hasan Murat Öz, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve Gençlik Kolları İl Teşkilatı seçim çalışmalarına Kızılay'a kan bağışında bulunarak start verdi.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine sayılı günler kala 9 Nisan 2023'te tüm partilerin Milletvekili adaylarıda netleşti. AK Parti Genel Merkezi tarafından Elazığ Milletvekili adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Rıdvan Mahmut Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Hasan Murat Öz olarak belirlendi.

AK Parti Elazığ 1'nci sıra Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş ve 5'nci sıra Milletvekili adayı Hasan Murat Öz, Kızılay'ın kan bağışı otobüsünü ziyaret edip kan bağışında bulunarak seçim çalışmalarına anlamlı destekle start verdi. Vekil adayları Prof. Dr. Keleş ve Öz'e AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları İl Teşkilatı ve çok sayıda partililer eşlik etti.

ADAYLARIMIZ ŞEHRİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN

AK Parti İl Başkanı Yıldırım ziyarete ilişkin yapmış olduğu açıklamada, "Bugün sizlerinde bildiği gibi AK Parti olarak 5 tane milletvekili adayımız belli olmuştur. Öncelikle ben bu aday arkadaşlarımızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Hepsi bizim için çok kıymetli arkadaşlarımız Cumhurbaşkanımızın onayıyla 5 milletvekili adayımızı şehrimize göndermiş bulunmaktayız. Hemen akabinde onlarla birlikte sahaya indik ve çalışmalara başladık. Zaten hiç ayrılmadık sahadan, şimdi bu çalışmayı adaylarımızla birlikte yapıyoruz. Ve şu kısa seçim kampanyası süresi içinde tabir yerindeyse bir saatimizi boş geçirmemek üzere diğer adaylarımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Tekrardan hem adaylarımıza hem de şehrimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

ELAZIĞ'IMIZ İÇİN TÜM GAYRETİ GÖSTERECEĞİZ

Seçim çalışmalarına kan bağışı yaparak anlamlı bir destekle start veren AK Parti 1'nci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş yapmış olduğu açıklamada, "Bugün AK Parti'mizin 5 milletvekili adayı belli oldu. Ve sahaya indik. Var gücümüzle, emeğimizle, gecemizi gündüzümüze katarak, terimizin son damlasına kadar çalışıp başta memleketimiz, gözümüzün nuru Elazığ'ımıza faydalı olmak için Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı mecliste yalnız bırakmama adına daha güçlü kılmak için elimizden gelen tüm gayreti, çabayı göstereceğiz." Dedi.

ELAZIĞLI BİR KARDEŞİNİZ OLARAK KAN BAĞIŞI YAPMAYA DAVET EDİYORUM

Kan bağışının önemine değinen Prof. Dr. Keleş, "AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tevdisiyle 5 milletvekili adayımız belli oldu. Biz kampanyamıza ilk olarak Kızılay gibi gerçekten çok hayırlı işler yapan bir birimde başlamayı uygun gördük. Uzun yıllar Elazığ'da emek veren bir sağlıkçı hekim kardeşiniz olarak ki 30 yıllık bir hekimlik meslek hayatım var ve bunun yaklaşık 20 yılı üniversite hastanesi son 2,5 yılı da Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimliğini yürüten biri olarak kan bağışının ne kadar önemli olduğunu bilen bir insanım ve burada ne kadar hayırlı bir iş yapıldığını da ifade etmek istiyorum. Kan bağışı gerçekten hayat kurtarır. Bütün vatandaşlarımıza da kan bağışı yaparak bir hayat kurtarma noktasında duyarlı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

"AYAĞIMIZIN TOZUYLA SAHAYA İNDİK"

AK Parti Elazığ Milletvekili Adaylarından Hasan Murat Öz ise “Malumunuz üzere bugün listeler açıklandı. Bizler de bugün AK Parti milletvekili adayları olarak açıklandık. Öncelikle listenin ilimize ve halkımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Ayağımızın tozuyla sahaya indik. Gençlik kollarındaki arkadaşlarımız Ramazan ayının başından itibaren iftardan sonra halkımızla buluşup, onlara çay, badem şekeri, hurma gibi ikramlarda bulunuyor. Ayrıca partimizin yapmış olduğu hizmetleri anlatıyorlar. Bizler de ayağımızın tozuyla ‘bismillah’ deyip hem geç kardeşlerimizi ziyaret edelim hem de halkımızla buluşalım, dedik” şeklinde konuştu.

Elazığ Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin