Ağın Haberleri

Ağın Haberleri

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Bilden:

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, Karacadağ bölgesinde koyunculuğun arttırılması için belediye olarak hibe desteği vereceklerini açıkladı. 100 adetten az olmamak kaydıyla her sürünün yüzde 50'sini belediye olarak kendilerinin karşılayacağını aktaran Bilden, beş yıl içerisinde buradaki koyun varlığını yüzde 200 civarında arttırmayı planladıklarını söyledi.

MAGİNDER Başkanı Karademir, iş dünyasının taleplerini Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'a aktardı

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın Malatya'da STK buluşması programlarına katıldıklarını belirterek, burada Malatya iş dünyasının beklentileri ile ilgili dosyayı kendilerine teslim ettiklerini söyledi.

Büyükşehir Adayı Sami Er, depremzedelerle iftar yaptı

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, depremzedeler ile iftar açtı, sorunlarını dinledi. Göreve gelir gelmez kalıcı konutlar ve işyerlerinin yapımını hızlandıracaklarını ifade eden Er, kiracılar ve dar gelirli vatandaşlar içinde TOKİ konutları yapılacağını söyledi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Başkan Adayı Sami Er'den Esnaf ziyaretleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, ziyaret ettiği esnafların taleplerini dinlerken Malatya'nın çarşısını 1 yılda ayağa kaldırılacağını söyledi.

Geçit: 'Bizim hizmet vizyonumuzun merkezimizde halkımız var'

6 Şubat'ta yaşanan asrın felaketi sonrası evleri yıkılan veya ağır hasar gören depremzedeleri kaldıkları Kuyuönü konteyner kentte ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, hizmet vizyonlarının merkezinde halk olduğunun altını çizerek, hak sahiplerine konutlarının teslim edilmesinden sonra kiracılar için de en az 15 bin konut yapılacağını söyledi.

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın: 'Esnafımız yılbaşından itibaren işyerlerine taşınmaya başlayacak'

İnönü caddesinde esnaf ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, geçici konteynerlerde faaliyet gösteren esnafların yılbaşından itibaren peyderpey kalıcı işyerlerine taşınmaya başlayacağını ifade etti.

Direksiyon hakimiyetini kaybedince dere yatağına uçtu, 1 yaralı

Malatya-Adıyaman karayolu üzerinde bulunan Erkenek Tüneli çıkışında direksiyon sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil dere yatağına uçtu. Kazada 1 kişi yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşurken Türk bayrağını önüne bırakıp miting alanında namaz kıldı

Elazığ'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşurken miting alanında bir kadın, kalabalık arasında Türk bayrağını önüne alarak namaz kıldı.

AK Parti İl Başkanı Ocak söz verdi, Bakan Uraloğlu açılışını yaptı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak'ın iki hafta önce Diyarbakır-Bismil-Batman yolu Bismil şehir geçişinin dahil tamamlanacağının sözünü verdiği yolun açılışını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptı. Günlük ortalama 11 bin aracın kullandığı ve hizmete giren yolda 3 adet modern dönel kavşak, 3 adet sığınma cepli kavşak, 7 adet hemzemin kavşak, 7 adet alt geçit ve bin 800 metre uzunluğunda 60 adet menfez bulunuyor.

AnadoluJet uçağında panik: ''Bu uçakla uçmak istemiyorum''

İstanbul-Elazığ seferi yapan AnadoluuJet'e ait TK718 sefer sayılı uçak, elektrik arızası nedeni ile içinde yüzlerce yolcusuyla saatlerce havalimanından kalkmayı bekledi. Yaşı küçük yolculardan birinin korkup, ''Bu uçakla uçmak istemiyorum'' diyerek yakınlarına sarılması kameralara yansıdı.

AK Parti Büyükşehir Adayı Sami Er'e baba ocağında sıcak karşılama

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, doğup büyüdüğü Arapgir ilçesinde gün boyu tüm kırsal mahalleleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti'li Ölmeztoprak: 'En kısa süre içerisinde hemşehrilerimizin evlerine esnaflarımız iş yerlerine kavuşacak'

AK Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Malatya'daki hak sahiplerine deprem konutlarının 1 yıl içinde teslim edileceğini, iş yerlerinin de 1 yıl içinde tamamlanarak faaliyete geçeceğini açıklayan Bakan Özhaseki'ye teşekkür etti. Ölmeztoprak, Malatya'nın her yönü ile yeniden bölgenin parlayan yıldızı, çekim merkezi, bölge ticaretinde çok daha iyi noktalarda olacağını söyledi.

Bakan Özhaseki: 'Önümüzdeki ay 75 bin konut yapmış olacağız'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya'nın Doğanşehir ve Akçadağ ilçelerini ziyaret ederek TOKİ tarafından deprem sonrası yapılan çalışmaları inceledi. Bakan Özhaseki, önümüzdeki ay itibariyle yapacakları konut sayısının 75 bini bulacağını söyledi.

Bakan Özhaseki: 'Malatya'nın çarşısı 1 seneye ayağa kalkacak'

Deprem bölgesi Malatya'da yapımı devam eden kalıcı iş yeri alanlarını inceleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya'nın ticaretinin döndüğü çarşı projesinin 1 yıla kadar tamamlanacağını söyledi.

Elazığ'da maden ocağında göçük: 4'üncü işçi de kurtarıldı

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bedri Aydın Madencilik'e ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. Göçük altında bulunan 4'üncü işçi de sağ olarak kurtarıldı.

Göçükten sağ kurtarılan madencilerden ilk görüntü

Elazığ'ın Alacakaya-Palu ilçesi sınırındaki Kayaönü köyünde bulunan maden ocağında göçüğün altında kalan işçilerden 2'si Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırıldı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da hastaneye giderek başhekimden bilgi aldı, daha sonra hastaları ziyaret ederek ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

(Düzeltme) Elazığ'da maden ocağında göçük: 3 işçi kurtarıldı, 1 işçi göçük altında

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bedri Aydın Madencilik'e ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. 3 işçi göçük altından kurtarılırken, 1 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'da maden ocağında göçük: 3 işçi kurtarıldı, 1 işçi göçük altında

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan Bilfer Madenciliğe ait krom madeninde yerin bin 400 metre altında göçük meydana geldi. 3 işçi göçük altından kurtarılırken, 1 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'da maden ocağında göçük: 2 işçi kurtarıldı, 2 işçi göçük altında

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bulunan bir maden ocağında göçük meydana geldi. 2 işçi göçük altından kurtarılırken 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

Elazığ'ın Alacakaya ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. İlk belirlemelere göre 3 kişi toprak altında kalırken, bölgeye AFAD, UMKE, 112 Acil Sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi.

AK Partili Ölmeztoprak, 'Akçadağ'ı AK Parti'mizle buluşturmamız hayati önem taşıyor'

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, 'Akçadağ'ımızı Cumhur İttifakı'mızla, AK Parti'mizle buluşturmamız hayati önem taşıyor. Bu noktada Akçadağlı hemşerilerimin Cumhur ittifakı'nın adaylarına sahip çıkacağından hiçbir şüphem yok'dedi.

Genç MAGİNDER'den sosyal sorumluluk projesi

Genç MAGİNDER üyeleri, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde Doğanşehir ilçesinde Söğüt İlkokulu öğrencilerini yalnız bırakmadı.

Boksta babasının desteğiyle başarıdan başarıya koşuyor

Elazığ Belediyespor Kulübü Boks Takımı Kaptanı Remziye Yenikan, babasının destekleriyle boks sporunda önemli başarılar elde etti. Yenikan'ın hedefi ise Türkiye şampiyonu olarak uluslararası alanda Türk bayrağını dalgalandırmak.

Diyarbakır'da TOKİ şanslıları kura çekiminde ekrana odaklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katıldığı Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreninde hak sahipleri ekran kilitlendi. Evine kavuşanın kimisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a dua etti, kimisi de birkaç gün sonra evine taşınacağını söyledi.

Sanatçılıktan mahalle muhtar adaylığına

Diyarbakır'da tiyatro, sinema ve ses sanatçılığı yapan 56 yaşındaki İbrahim Candan, doğup büyüdüğü mahallesinde mahalle muhtar adayı oldu. Candan, muhtar seçildiği takdirde tüm yatırımını çocuklara yapacağını söyledi.

Sadıkoğlu aday değilim

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, belediye başkan adayı olacağına dair basında ve sosyal medyada çıkan haberler ve paylaşımların gerçekleri yansıtmadığını söyledi.

MAGİNDER Başkanı Karademir: 'Yerinde Dönüşüm Projesine verilen tutar yükseltilmeli'

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Başkanı Salih Karademir, yerinde dönüşüm için daha önce açıklanan kredi ve hibe miktarının enflasyon karşısında erdiğini belirterek, deprem bölgesi için destek rakamının toplamda 2,5 milyon TL olması gerektiğini söyledi.

Arapgir'deki hükümet konağı tartışması yargıya taşındı

Malatya'nın Arapgir ilçesinde Tekke mevkiinde inşaatına başlanan yeni Hükümet binası inşaatının durdurulması için dava açıldı. Hükümet konağının eski yerine yapılmasını isteyen ilçe halkı yargından gelecek haberi bekliyor.

Diyarbakır'da yedieminde 80 milyon değerindeki araçlar sahibini bekliyor

Diyarbakır'da bulunan yedieminlerdeki toplam 80 milyon değerinde olan milyonluk araçlar yıllardır çürümeye mahkum edildi. Otopark sahipleri, Adalet Bakanlığının hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların tasfiyesine ilişkin düzenlemenin, 1 Kasım'dan itibaren uygulanmaya başlayacağını duyurduğunu, ancak herhangi bir gelişme yaşanmadığını söyledi.

Elazığ'da uyuşturucu taciri 1 kişi tutuklandı

Elazığ'da Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmada ikametlerinin yakın civarında bulunan dere yatağında, kulübe ve baraka içerisinde satış yaptığı belirlenen 1 kişi tutuklandı.