Malatya

Malatya Haberleri

'Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitimi' etkinliği

Malatya İnönü Üniversitesi ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği (TFD) tarafından 'Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitimi' etkinliği düzenlendi.

Malatya'da terör örgütüne ait çok sayıda patlayıcı ele geçirildi

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından bir mağarada PKK/KCK terör örgütüne ait çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi. Ele geçirilen patlayıcılar imha edildi.

Kulağına kene yapışan küçük çocuk hastaneye kaldırıldı

Malatya'da kulağına kene yapışan 5 yaşındaki küçük kız, hastaneye kaldırıldı.

Okulda rahatsızlanan öğrenciler hastaneye kaldırıldı

Malatya'da bir okulda düzenlenen hayır panayırı sonrası 12 öğrenci rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Küçükler Tenis Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Malatya'da düzenlenen Küçükler Tenis Türkiye Şampiyonası müsabakaları tamamlandı. Öğrenci sporcular, raketlerle topa Türkiye Şampiyonası için vurdu.

Down sendromlu bireylerin diploma heyecanı

Malatya İnönü Üniversitesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile bir haftalık üniversite eğitimlerini tamamlayan down sendromlu bireyler, kep fırlatarak mezuniyet heyecanı yaşadı.

Battalgazi'nin yöresel lezzetleri tanıtıldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilen 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Asırlık Tariflerle-Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda Battalgazi'nin zengin yemek mutfağı tanıtıldı.

Hırsızlığı JASAT çözdü

Malatya'da, Orman İşletme Müdürlüğüne ait çit çevirmek için kullanılan demir direkler çalındı. Hırsızlık olayını Jandarma Dedektifleri (JASAT) aydınlattı.

Malatya'da 30 yıllık yol özemi bitiyor

Uzun yıllardan beri Malatya'nın özlemini çektiği sahil yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı şehidin babası ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Malatyalı Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli'nin babasıyla telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Emekli spor müdürü Fırat vefat etti

Malatya'nın eski Gençlik ve Spor İl Müdürlerinden Muharrem Fırat vefat etti.

Öğrencilerin yıl sonu etkinliği heyecanı

Okulların eğitim ve öğretim süresinin tamamlanmasına az bir süre kala, öğrenciler yıl sonu etkinliğine başladı.

TÜFAD Şube Başkanı Muharrem Zeyno kalbine yenildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Zeyno, geçridiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Tırda tonlarca kaçak tütün ele geçirildi

Malatya'da durdurulan bir tırın içerisinde 7 ton 300 kilogram kaçak tütün ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi yakalandı.

Başkan Sadıkoğlu: 'Firmaların ticari kredi limitleri artırılmalı'

İnönü Kapalı Çarşısı'nda bulunan işletmeleri ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Ekonomide yaşanan değişimler çok sayıda firmanın sermayesine değer kaybettirdi. Bankaların firmalara sağlamış olduğu kredi limitleri yetersiz kalıyor. Bu nedenle firmaların ticari kredi limitleri artırılmalı' dedi.

Polis, dolandırıcılığı önledi

Malatya'da, kendisini polis olarak tanıtan bir şahsın yönlendirmeleri ile bankaya gelen şahıs, hesabındaki altın birikimini dolandırıcılara göndereceği esnada araya giren gerçek polisler tarafından engellendi.

Hedefler 12'den vuruldu

Malatya İnönü Üniversitesi Okçuluk Topluluğu tarafından Bahar Şenliği çerçevesinde ok atma yarışı gerçekleştirildi.

Polislerden çocuklara eğitim desteği

Malatya'nın Darende ilçesinde polis tarafından öğrencilere yönelik faaliyetlere ağırlık veriliyor.

AK Parti 'den Adnan Menderes açıklaması

AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz, 27 Mayıs askeri müdahalesinin 62. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada ,' Vesayet, hüküm sürdüğü her dönemde haksız ve hukuksuz olarak masum insanların kanına girmiş, vatansever milletin evlatlarını postallarıyla ezmiştir' dedi.