Malatya

Malatya Haberleri

Battalgazi'deki gül bahçesinin yüzde 75'i tamamlandı

Malatya Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi'nde yapımı sürdürülen 'Gül Bahçesi Projesi'nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 3 milyon TL'yi aşan maliyeti ile bu yıl içerisinde tamamlanacak olan projenin yüzde 75'i ise tamamlanmış durumda.

Başkan Sadıkoğlu: 'İstişare kültürünü önemsiyoruz'

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz'a iadeyi ziyarette bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Üyelerimizin ve ilimizin problemlerini siyasi partilerle paylaşarak istişare etme kültürünü önemsiyoruz' dedi.

Yeşilyurt'ta yeni sağlık merkezi için eski binaların yıkımına hız verildi

Malatya Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, vatandaşlara sağlık hizmetlerinin modern ve kaliteli bir ortamda sunulması adına mevcut yere yapılacak yeni bina için Çavuşoğlu Aile Sağlığı Merkezinin arka tarafında İl Sağlık Müdürlüğüne ait lojman binasının yıkımını gerçekleştirdi.

Hatice Akbaş gözünü olimpiyatlara dikti

Malatya'da bodrum katında antrenmanlarını yaparak hazırlandığı Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli boksör Hatice Akbaş yeni hedefinin 2024 Paris Olimpiyatları olduğunu söyledi.

Yolcu otobüsünde yastık arasında silah bulundu

Malatya'da bir yolcu otobüsünde yapılan aramada yastık içerisine gizlenmiş 2 adet silah ele geçirildi.

Milletvekili Kahtalı'dan 'sosyal medya yasa teklifi' açıklaması

Basın, sosyal medya ve internet haberciliğine ilişkin düzenlemeler içeren teklifle ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı, Amaç tamamen dezenformasyonun önüne geçmek. Çok gerekli bir düzenlemeydi. Teklifle gerçek hayatta suç olan unsurlar sanal ortamda da suç sayılacak dedi

Yıldırım düşen ağaç parçalandı

Malatya'nın Akçadağ ile Darende ilçelerinde düşen yıldırım, ağacı parçaladı.

Başkan Zelyurt'dan Boks Şampiyonu Akbaş'a tebrik

Malatya Doğanşehir Belediye Başkanı Ziraat Mühendisi Durali Zelyurt, Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş'ı evinde ziyaret ederek tebrik etti.

Bankta ölü bulunmuştu, kimliği belli oldu

Malatya'da bankta ölü bulunan şahsın kimliği belirlendi.

Traktörün altında kalan sürücü öldü

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde devrilen traktörün altında kalan sürücü hayatını kaybetti.

Yattığı bankta ölü bulundu

Malatya'da alkol komasına girdiği ileri sürülen şahıs, park içinde yattığı bankta ölü bulundu.

Doç. Dr. Ucuz: ''Maalesef istismarcıların bir kısmı kendi çocukluğunda istismara maruz kalan kişilerdir''

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatrisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlknur Ucuz, istismarın büyük bir travma olduğuna dikkat çekerek, 'Maalesef istismarcıların bir kısmı kendi çocukluğunda istismara maruz kalan kişilerdir' dedi.

'Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri panelle son buldu

Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın desteği ile 21-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen 'Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri 'Malatya Kültürü, Yaşamı ve Gastronomisi' paneliyle sona erdi.

Başkan Güder'e AK Parti heyetinden anlamlı ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti AR-GE Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programları' için Malatya'ya gelen AK Parti heyetini Battalgazi Belediyesi'nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı prestij projeler hakkında brifing verdi.

Halk otobüsündeki uyku krizi ekipleri seferber ettirdi

Malatya'da bindiği halk otobüsü ile gitmek istediği adrese ulaşmasına rağmen araçtan inmeyerek 'uyumak' istediğini söyleyen kadın yolcuyu ne polis ne de sağlık ekipleri araçtan inmeye ikna edemedi.

Başkan Çınar, kentsel dönüşüm binalarını inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, kentsel dönüşüm binalarıyla ilgili olarak ' Seçim vaatlerimiz arasında yer alan ve yapımı planladığı gibi ilerleyen Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projemiz ile Yeşilyurt'umuza modern ve vizyonel bir eser daha kazandırmış olacağız' diye konuştu.

Bodrum katından dünyanın zirvesine

Malatya'da bodrum katında antrenmanlarını yaparak hazırlandığı Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş'ın memleketi Malatya'nın Akçadağ ilçesinde dünya şampiyonluğu sevinci sürüyor.

Minik basketbolcuların gözü yükseklerde

Malatya'da Okul Sporları Minik Kızlar Basketbol İl Şampiyonasında birinci olan Bostanbaşı İlkokulu Kızlar takımı Türkiye Şampiyonasına katılmayı hedefliyor.

Malatya'da feci kazada inanılmaz kurtuluş

Malatya'da otomobilin çarptığı yaya metrelerce havaya uçtu. Hastaneye kaldırılan şahıs tedavisinin ardından taburcu edildi.