Malatya

Malatya Haberleri

Şehit Celal Tekedereli için Mevlid-i Şerif okutuldu

Kuzey Irak'ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu'nda 4 silah arkadaşı ile birlikte şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli için Mevlid-i Şerif okutuldu.

AK Parti'den dünya şampiyonu Akbaş'a ziyaret

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık beraberindeki partililerle Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyaya uzanan milli boksör Hatice Akbaş'ı evinde ziyaret ederek tebrik etti.

Madde bağımlısı gence ilk müdahale polisten

Malatya'da aldığı maddenin etkisiyle fenalaşan genç polis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Servis araçları çarpıştı: 4 yaralı

Malatya'da viyadükte iki servis aracının karıştığı trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

'Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitimi' etkinliği

Malatya İnönü Üniversitesi ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği (TFD) tarafından 'Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitimi' etkinliği düzenlendi.

Malatya'da terör örgütüne ait çok sayıda patlayıcı ele geçirildi

Malatya'da jandarma ekipleri tarafından bir mağarada PKK/KCK terör örgütüne ait çok sayıda patlayıcı ve mühimmat ele geçirildi. Ele geçirilen patlayıcılar imha edildi.

Kulağına kene yapışan küçük çocuk hastaneye kaldırıldı

Malatya'da kulağına kene yapışan 5 yaşındaki küçük kız, hastaneye kaldırıldı.

Okulda rahatsızlanan öğrenciler hastaneye kaldırıldı

Malatya'da bir okulda düzenlenen hayır panayırı sonrası 12 öğrenci rahatsızlanınca ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Küçükler Tenis Türkiye Şampiyonası tamamlandı

Malatya'da düzenlenen Küçükler Tenis Türkiye Şampiyonası müsabakaları tamamlandı. Öğrenci sporcular, raketlerle topa Türkiye Şampiyonası için vurdu.

Down sendromlu bireylerin diploma heyecanı

Malatya İnönü Üniversitesi ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen program ile bir haftalık üniversite eğitimlerini tamamlayan down sendromlu bireyler, kep fırlatarak mezuniyet heyecanı yaşadı.

Battalgazi'nin yöresel lezzetleri tanıtıldı

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Kültür ve Turizm Bakanlığı desteğiyle gerçekleştirilen 21-27 Mayıs tarihleri arasında kutlanan 'Asırlık Tariflerle-Türk Mutfağı Haftası' etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen programda Battalgazi'nin zengin yemek mutfağı tanıtıldı.

Hırsızlığı JASAT çözdü

Malatya'da, Orman İşletme Müdürlüğüne ait çit çevirmek için kullanılan demir direkler çalındı. Hırsızlık olayını Jandarma Dedektifleri (JASAT) aydınlattı.

Malatya'da 30 yıllık yol özemi bitiyor

Uzun yıllardan beri Malatya'nın özlemini çektiği sahil yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatyalı şehidin babası ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pençe-Kilit Operasyonu'nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Malatyalı Piyade Sözleşmeli Er Celal Tekedereli'nin babasıyla telefonda görüşerek taziyelerini iletti.

Emekli spor müdürü Fırat vefat etti

Malatya'nın eski Gençlik ve Spor İl Müdürlerinden Muharrem Fırat vefat etti.

Öğrencilerin yıl sonu etkinliği heyecanı

Okulların eğitim ve öğretim süresinin tamamlanmasına az bir süre kala, öğrenciler yıl sonu etkinliğine başladı.

TÜFAD Şube Başkanı Muharrem Zeyno kalbine yenildi

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Zeyno, geçridiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Tırda tonlarca kaçak tütün ele geçirildi

Malatya'da durdurulan bir tırın içerisinde 7 ton 300 kilogram kaçak tütün ele geçirilirken, olayla ilgili 3 kişi yakalandı.

Başkan Sadıkoğlu: 'Firmaların ticari kredi limitleri artırılmalı'

İnönü Kapalı Çarşısı'nda bulunan işletmeleri ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Ekonomide yaşanan değişimler çok sayıda firmanın sermayesine değer kaybettirdi. Bankaların firmalara sağlamış olduğu kredi limitleri yetersiz kalıyor. Bu nedenle firmaların ticari kredi limitleri artırılmalı' dedi.