Malatya

Malatya Haberleri

Başkan Gürkan'dan Kuyumcular Çarşısında inceleme

Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya genelinde yapmış olduğu çalışmalarla fiziki açıdan modern, çağdaş bir Malatya için çalışmalar yürütürken bir yandan da sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla mevcut alanların daha güzel bir mekn haline dönüştürmeyi amaçlıyor.

Yılanların dansı kameraya yansıdı

Malatya'da kayısı bahçesinde dans eden iki yılan, ilginç görüntüler oluşturdu.

Düzensiz göçmenler sınır dışı ediliyor

Türkiye'ye yasa dışı yollardan giren 227 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen Malatya'dan ülkelerine gönderildi.

Malatya'da otomobille çarpışan bisikletli ağır yaralandı

Malatya'da bir araç ile bisikletin karıştığı trafik kazasında 15 yaşındaki genç ağır yaralandı.

Husumetli iki ailenin kavgasında kan aktı: 2 yaralı

Malatya'nın Pütürge ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

Malatya'da silahlı çatışma: 2 ölü, 6 yaralı

Malatya'da bir kafede iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı çatışmada 2 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Merhum Başkan Vahap Küçük dualarla anıldı

Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde 18 Haziran 2020 yılında vefat eden hayırsever iş insanı Vahap Küçük, ölüm yıldönümünde anıldı. Küçük için Mevlid-i Şerif ve Kur-an-ı Kerim okunarak dualar edildi.

Malatya'dan ilk Hac kafilesi 24 Haziran'da gidecek

Malatya'dan kutsal topraklara ilk hac kafilesi 24 Haziran'da gidecek.

Çınar: 'Özel çocuklarımız yetenekleriyle göz dolduruyor'

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından 'Hayal Engel Tanımaz' sloganı ile başlatılan 'Benim Fırçam' projesi çerçevesinde açılan resim sergisi büyük ilgi gördü. Başkan Çınar, özel gereksinimli çocukların yaptıkları eserlerin ayrı bir değer ve anlam taşıdığını söyledi.

Battalgazi'de muhtar evi hizmete girdi

Battalgazi Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklığıyla Sarıcıoğlu Mahallesine kazandırılan 'Muhtar Evi' düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Karne hediyeleri Malatya Park'tan

Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde her yıl olduğu gibi bu yılda karnelerini götüren öğrencilere birbirinden değişik hediyeler verdi.

İki dakika ile sınavı kaçırdı gözyaşlarına boğuldu

Malatya'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi sınavı heyecanı yaşandı. Sınav salonuna 2 dakikayla kaçıran aday gözyaşlarına boğulurken, kimliği kırık olan aday sınav salonuna alınmadı.

Eğitimciler topa şampiyonluk için vurdu

Malatya'da düzenlenen Mehmet Akif İnan Voleybol Turnuvası sonunda Abdulhamit Ortaokulu şampiyon oldu.

Malatya'da iki grup arasında silahlı kavga: 1'i ağır 3 yaralı

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Yazıhan'da karne heyecanı

2021-2022 eğitim öğretim yılı bugün itibariyle sona erdi. Türkiye'de bütün ilçelerde olduğu gibi Malatya'nın Yazıhan ilçesinde da karne töreni düzenlenip, öğrencilerde heyecan yaşandı.

Başkan Gürkan, öğrencilerin taleplerin geri çevirmedi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir etkinlik çerçevesinde kendisine mektup yazarak talepte bulunan Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı İlkokulu 2F sınıfında okuyan 36 öğrencinin taleplerini geri çevirmedi.

Sır gibi cinayet 6 yıl sonra çözüldü

Malatya'da yakılarak öldürülen kadının cinayeti 6 yıl sonra jandarma özel ekipleri tarafından çözüldü. Katil zanlısı yakalandıktan sonra tutuklandı.

Battalgazi babalara jest

Evlatları üzerinde büyük emekleri olan babaların, 19 Haziran Babalar Günü'nü kutlamak ve kutlatmak isteyen Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların gönderdiği 'Baba ve Çocuk' temalı fotoğrafları ilçe genelindeki reklam panolarına asarak bu özel günü kutladı.

İnternet üzerinden kaçak sigara satışına gözaltı

Malatya'da jandarma tarafından, internet alışveriş sitesi üzerinden faturasız ve bandrolsüz gümrük kaçağı sigara satışı yaptığı tespit edilen şahıs gözaltına alındı.