Malatya

Malatya Haberleri

Başından silahla vurulan şahıs öldü

Malatya'da başından silahla vurulan şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Malatya'daki silahlı çatışma zanlısı 6 kişi daha adliyede

Malatya'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1'i ağır 6 kişinin yaralandığı silahlı çatışma olayı ile ilgili gözaltına alınan 6 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Dörtlü karışım yem bitkisinden üstün verim alındı

Malatya'da deneme amaçlı bir üreticinin tarlasına dörtlü karışım yem bitkisi ekilerek, üstün verim alındı. Böylece Malatya'da ikinci ürüne imkan sağlanıyor.

18 yaşındaki genç kızın öldüğü kaza kamerada

Malatya'da yolun karşısına geçmeye çalışan 18 yaşındaki genç kıza otomobil çarptı. Kameralara anbean yansıyan kazada ağır yaralanan genç kız kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

25. Kayısı festivali öncesi hazırlıklar masaya yatırıldı

Bu yıl 25'incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali öncesi düzenlenen istişare toplantısında konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,

Malatya'da 2 kişinin öldüğü silahlı çatışmayla ilgili gözaltına alınanlar adliyede

Malatya'da 2 kişinin hayatını kaybettiği, 1'i ağır 6 kişinin yaralandığı silahlı çatışma olayı ile ilgili gözaltına alınan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Malatya Hayvan Pazarı yenileniyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı öncesi Canlı Hayvan Pazarı'nı ziyaret ederek bu alanda yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde mezuniyet sevinci

Malatya Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 381 polis adayı, düzenlenen mezuniyet töreni ile mesleğe ilk adımlarını attı.

Eğitimde başarıya ödül

Malatya'da eğitimde başarı elde eden okul ve yöneticilerine törenle ödül verildi. Malatya, eTwining projesi çerçevesinde 177 ulusal, 53 Avrupa Kalite Etiketi aldı.

Tarlada mevsimlik işçilerle hasbihal

Malatya'nın Darende ilçesinde mevsimlik işçiler bugünlerde tarla ve bahçelerde görev almaya başladı.

Türkiye Şampiyonu olarak döndüler

Okullar Arası Küçükler Hokey Türkiye Şampiyonasında birinci olan Malatya Milli Egemenlik Ortaokulu sporcuları başarılı döndü.

Başkan Çınar, yeni belediye hizmet binası inşaatında çalışan işçilerle bir araya geldi

Yapımı devam eden Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binasında çalışan işçilerle öğlen yemeğinde bir araya gelen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Alın terinizi, emeğinizi ve gayretlerinizi takdirle karşılıyoruz. Hep birlikte çalışarak, el ele vererek ilçemize modern ve güzel bir belediye hizmet binası kazandıracağız' diye konuştu.

Başkan Sadıkoğlu: 'İhracat ürünlerinde 'Malatya Kayısısı' adının kullanılmasını rica ediyoruz'

Ege Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği heyetini ağırlayan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Yaptığınız ihracatlarda 'Malatya Kayısısı' adının kullanılmasını önemle rica ediyoruz' dedi.

Hizmetler, izinsiz kamuoyuna duyurabilecek

Malatya'nın yeni Valisi Hulusi Şahin, kurum ve kuruluşların hizmetlerini yazılı izine tabi olmaksızın basın yoluyla kamuoyuna duyurabileceklerini bildirdi.

Başkan Güder'den Taneli'ye hayırlı olsun ziyareti

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan yardımcıları ve Battalgazi Belediyesi meclis üyeleriyle birlikte yeniden güven tazeleyerek Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanlığına seçilen Mehmet Taneli ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Engelli çocuklara bahçe terapisi

Engelli kişinin fiziksel ve zihinsel refahını geliştirmek amacıyla engelli çocuklara bahçe terapisi uygulanıyor.

Arazi kavgasında kan aktı: 1 yaralı

Malatya'da iki kişi arasında çıkan arazi kavgasında 1 kişi yaralandı.

Şire Pazarı esnaflarından Başkan Gürkan'a ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şire Pazarı esnaflarıyla Belediye Meclis Salon'unda bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Kursiyerlerin el emeği ürünleri Kervansaray'da sergileniyor

Battalgazi Belediyesi bünyesinde açılan kurslarda eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı çalışmaların yer aldığı El emeği görücüye çıkıyor' sergisi açıldı. Kervansaray içerisinde kapılarını açan sergiye, ilk günde katılım yoğun oldu.