Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da 7,5 milyon kaçak makaron ele geçirildi

Malatya'da polisin düzenlediği operasyonda gümrük kaçağı yaklaşık 7,5 milyon adet makaron ele geçirildi.

Reşat Erdoğan, mahalle gezilerini sürdürüyor

Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan, mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor. Kiltepe, Kaynarca ve Battalgazi mahallerini ziyaret eden Reşat Erdoğan, mahallelilerle sohbet edip istişarelerde bulundu.

İl birincisi Kuse'nin hedefi Türkiye şampiyonluğu

Malatyalı Boksör Muhammet Kuse, il birincisi olduktan sonra katılacağı Türkiye şampiyonasına iddialı hazırlanıyor.

Kıraathanede okey oynarken vuruldu

Malatya'da bir kişi kıraathanede okey oynarken husumetlilerinin silahlı saldırısı sonucu yaralandı.

Rektör Bentli göreve başladı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Recep Bentli, rektörlük görevine başladı.

Ligin ilk maçında gol olup yağdılar

Malatya'da U-18 Gençler Futbol Ligi'nin ilk hafta maçında bazı takımlar adeta gol olup yağdılar. 3 karşılaşmanın her birinde takımlar yarım düzine gol attı. İlk haftanın 3 maçında toplam 20 gol atıldı.

Başkan Gürkan'dan gazilere önem

19 Eylül Gaziler Günü ve Haftası nedeniyle, Malatya Gazi Dernekleri Başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı makamında ziyaret ettiler.

Başkan Çınar, yol yenileme hizmetlerini inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yol yenileme çalışmalarını incelerken, 'Suluköy mahallemizin ulaşım ağını baştan aşağıya yenileyerek, bölgeye ulaşımı daha sağlıklı ve güvenli hale getiriyoruz' dedi.

Dostluk maçında gülen taraf jandarma oldu

Malatya'da 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında basın mensuplarını ile karşıya gelen jandarma gol oldu yağdı. Başlama vuruşunu İl Jandarma Komutanı ile İl Emniyet Müdürü'nün yaptığı maç jandarma takımının 5-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Yazıhan'da yaban domuzu sıkıntısı

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde yaban domuzlarının tarım alanlarına zarar vermesi nedeniyle İlçe Av Komisyonu toplantı yaptı.

MTSO Başkan adayı Baştürk, sanayicilerle bir araya geldi

Sanayicilerle bir araya gelen Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan Adayı Akif Baştürk, Çıkmış olduğumuz bu yolda amacımız Malatya'ya hizmet etmek. Makam ve mevki peşinde değiliz dedi.

Başkan Güder, Orduzu Mahallesi sakinleriyle buluştu

Daha yaşanabilir bir Battalgazi için 'Durmak yok yola devam' sloganını kendine şiar edinen Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Orduzu Şanlıkaya mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek, devam eden doğal gaz çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Hakemlerden yeni sezona pastalı açılış

Malatya futbol hakemleri, 2022-2023 futbol sezonunu törenle açtı. Yaş pasta kesilerek yeni sezonun açılışı yapılıp, centilmence bir sezon geçirilmesi temennisinde bulunuldu.

Şehit Koç için mevlit okutuldu

Kuzey Irak'ta teröristlere yönelik düzenlenen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 3 Ağustos 2022 tarihinde el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanarak, 8 Ağustos 2022 tarihinde Şehit olan Piyade Uzman Çavuş Halil Koç için Mevlit okutuldu.

Dolaptan düşen silahın ateş aldı: 1 yaralı

Malatya'da bir kişi temizlik yaparken dolaptan düşen silahın ateş alması sonucu yaralandı.

'Melita'dan Malatya'ya Arslantepe Buluşması' başladı

Malatya'da 17-20 Eylül tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ' Melita'dan Malatya'ya Kültür ve Sanat Günleri Arslantepe Buluşması' başladı.

MTSO Başkan adayı Baştürk'ün ziyaretlerini sürdürüyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimlerinde başkan adayı olan Akif Baştürk, esnaf ziyaretinde yaptığı konuşmada, 'Şehrin ekonomik alanda gelişmesi ve büyümesi anlamında elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz' dedi.

Huzurevine Bocce sahası

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Huzurevini ziyaret ederek, 'Huzurevimizde kalan değerli büyüklerimizin talep ettikleri Bocce Sahamızı tamamlayarak hizmete sunduk, hayırlı uğurlu olsun' dedi.

47 yıl sonra öğrencileriyle buluştu

İlk görev yeri olan Malatya'da 47 yıl sonra öğrencileri ile bir araya gelen Seher öğretmen, öğrencileriyle hasret giderdi.