Malatya

Malatya Haberleri

Bıldırcın avladı 5 bin 695 TL ceza yedi

Malatya'da, avcılık belgesi olmadan 4 adet bıldırcın avlayan ve jandarma görevlilerine yakalanan şahsa 5 bin 695 TL idari para cezası uygulandı.

Güder: 'Bilim Şenliği'ni Battalgazi'de geleneksel hale getirdik'

Malatya'nın Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 'Bilim Şenlikleri Programı' çerçevesinde Battalgazi Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 2.Battalgazi Bilim Şenliği sona erdi. 3 gün boyunca kapılarını ziyaretçilere açık tutan Bilim Şenliği'ni ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu tür Şenliklerini geleneksel hale getirmenin önemine vurgu yaptı.

Yeşilyurt Zafer Sosyal Tesisleri tamamlandı

Beylerderesi Göletine tepeden bakan bir noktada hizmete sunulan Savunma Sanayi ve Savaş Aletleri Açık Hava Müzesi içerisinde yapımı tamamlanan Zafer Sosyal Tesisleri, nezih ve konforlu alanlarının yanı sıra farklı balık yemeklerinden oluşan menüsüyle birlikte kapılarını Malatyalılara açtı.

Yeni Malatyaspor Erzurumspor maçı hazırlıklarına başladı

Spor Toto 1. Lig'in 8. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında oynayacağı Erzurumspor FK maçı hazırlıklarına başladı.

Avrupa'nın kuru domatesi Malatya'dan

Malatya'nın Kuluncak ilçesinde hasadı tamamlanan domatesler yüzlerce dekarlık alanda kurutularak Avrupa ve Orta Doğu ülkelerine ihraç ediliyor.

Yangında üç hayvan telef oldu

Malatya'da iki katlı müstakil bir evin samanlık bölümünde çıkan yangının ağıla sıçraması sonucu üç büyükbaş hayvan telef oldu.

Baştürk'ten seçim açıklaması

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan adayı Akif Baştürk, yaptığı açıklamada, MTSO Komite seçimlerinin Malatya ve Türkiye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kamyonetle otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Malatya'da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı.

Malatya TSO'da Sadıkoğlu güven tazeledi

Malatya Sanayi ve Ticaret Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Sadıkoğlu güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Husumetlisini sırtından bıçakladı

Malatya'da husumetlisi tarafından sırtından bıçaklanan kişi ağır yaralandı.

Millet Kütüphanesi bitme aşamasında

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya'ya yakışır modern ve günümüz şartlarında öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir kütüphane kazandırıyor. Önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan Millet Kütüphanesi bitme aşamasında.

Yeşilyurt Çocuk Şenliğine ilgi

Özalper mahallesinde düzenlenen Yeşilyurt Çocuk Şenliğinde gönüllerince eğlenen çocukların heyecanına ortak olan Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yaptığı konuşmada, ''Çocuk Şenliklerimizin temel hedefi çocuklarımızın mutlu, huzurlu ve güzel bir hayat yaşamasına fırsat sunmaktır' dedi.

Malatya'da hafif ticari araç otomobille çarpıştı: 6 yaralı

Malatya'da hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Karşı şeride geçen araç otomobille çarpıştı: 3 yaralı

Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan araç, geçtiği karşı şeritte otomobil ile çarpıştı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Malatya TSO'da seçimler başladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimleri başladı.

Malatya'da ormanlık alanda yangın

Malatya'nın Pütürge ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Yangında 70 dönümlük ormanlık alan zarar gördü.

Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan ile yollar ayrıldı

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Cihat Arslan ile yollar karşılıklı sözleşme feshi ile ayrıldı.

MTB'de başkan Özcan, güven tazeledi

Malatya Ticaret Borsası meslek komitesi ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim sonuçlandı. 7 komitenin 7'sini de alan Ramazan Özcan tekrardan Malatya Ticaret Borsası Başkanı seçildi.

Hastanelerde tatbikatlara ağırlık

Malatya'dan Doğu Anadolu fay hattının geçmesi ve riskli iller arasında yer alması nedeniyle hastanelerde tatbikatlara ağırlık verilerek, muhtemel bir deprem ve yangın gibi afet durumunda yapılacaklar teorik ve pratik eğitim ile anlatılıp gösterilmeye devam ediliyor.