Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de beklenen kar yağdı, şehir beyaza büründü

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünün uyarısının ardından, birçok ilde olduğu gibi Bingöl'de de beklenen kar yağışı oldu. Gece saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar, yer yer 10 santimetreye kadar ulaşırken, şehrin tamamı beyaza büründü.

Bingöl'de kar yağdı, belediye ekiplerinin mesaisi de başladı

Bingöl'de etkili olan kar yer yer 10 santime ulaşırken, belediye ekiplerinin de karla mücadele mesaisi başladı.

Bingöl'de 200 bin lira değerinde altın ve para çalan hırsız tutuklandı

Bingöl'de bir kuyumcuya girerek 200 bin lira değerinde altın ve para çalan hırsız, polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak tutuklandı.

Bingöl'de 3.1 büyüklüğünde deprem

Merkez üssü Bingöl'ün Yedisu ilçesi olan 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Dere yatağına gizlenmiş uyuşturucu bulundu

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında dere yatağına gizlenmiş 2 kilo 26 gram toz esrar ele geçirildi.

Kar yok soğuk çok

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde beklenen kar yağmazken, aşırı soğuklar nedeniyle ilçedeki Kale göleti dondu, vatandaşlar üstünde gezmeye başladı.

Bingöl'de 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz' etkinliği

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen 'Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz' projesi çerçevesinde Diyarbakır Kayapınar Halk Eğitim Merkezi Korosu, Bingöl'de sahne aldı.

Bingöl'de İl Koordinasyon Kurulu toplantısı gerçekleştirildi

Bingöl'de 2023 yılı birinci dönem İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali V. Abdullah Özübek başkanlığında gerçekleştirildi.

Bingöl'de toprağa gömülü 3 adet tüfek ele geçirildi

Bingöl'de jandarma ekiplerinin terör örgütü faaliyetlerine karşı gerçekleştirdiği operasyonda, toprağa gömülü vaziyette 3 adet kalaşnikof piyade tüfeği ele geçirildi.

Silikozis hastası şahıs hayatını kaybetti

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde ikamet eden ve bir süredir silikozis hastalığı ile mücadele eden şahıs, tedavi gördüğü hastane hayatını kaybetti.

Bingöl'de başlatılan 'Kış Okulu' uygulaması büyük ilgi gördü

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk kez sömestir tatilinde başlatılan 'Kış Okulu' uygulaması Bingöl'de yoğun ilgi gördü.

Bingöl'de bir yıl arayla aynı yerden çekilen görüntüler, kuraklığı gözler önüne serdi

Bingöl'de geçtiğimiz yıl 24 Ocak'ta çekilen kış görüntüsü ile bu yıl aynı tarihte aynı yerde çekilen görüntüler şaşkınlığa sebep oldu.

Bingöl'deki meslek lisesi, üretimi ile Türkiye'de ilk olma özelliğini taşıyor

Milli Eğitim Bakanlığının talimatları doğrultusunda Bingöl'deki Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin açılan fırın atölyesinde, kentte yaşayan çölyak hastaları için glütensiz ekmek üretimi yapılıyor. Meslek lisesi, bu yönüyle Türkiye'de ilk olma özellğini taşıyor.

Şehit Aileleri Konfederasyonu Başkanı Sözen: 'Türkiye düşmanlarına karşı Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz'

Şehit Aileleri ve Güvenlik Korucuları Konfederasyonu Genel Başkanı Ziya Sözen, 'Türkiye düşmanlarına karşı, emri Amerika'dan alanlara karşı, İsveç'te Kur'an-ı Kerim'i yakanlara karşı Cumhurbaşkanımıza destek vereceğiz' dedi.

Bingöl'de dünden beri haber alınamayan yaşlı adamın cansız bedeni bulundu

Bingöl'de dünden beri haber alınamayan 65 yaşındaki adamın cansız bedeni, dere yatağında bulundu.

Bingöl'de otomobil takla attı: 1 ölü, 3 yaralı

Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı bir köyde otomobilin takla atması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Uzmanı uyardı: 'Çocuklarınızı kimseyle kıyaslamayın'

Öğrencilerin karnelerini alıp ara tatile girmesiyle birlikte okul danışmalarından da uyarılar geldi. Okul Psikolojik Danışmanı Berna Böçkün, Karnelerimizi aldık, karnelerimizde bazı düşük notlar olabilir. Bu düşük notlar doğrultusunda çocuğumuzu hiç kimseyle kıyaslamamamız gerekir. Çünkü çocuk biriyle kıyaslandığı zaman gerek kardeşiyle, sınıf arkadaşıyla, komşusuyla kıyaslandığı zaman bir özgüven kaybı yaşar. Bu özgüven kaybı da ikinci dönem ders notlarına etki eder dedi.

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 3 tutuklama

Bingöl'de jandarma tarafından icra edilen uyuşturucu operasyonunda, 10 kilo esrar ele geçirilirken 3 şüpheli şahıs da tutuklandı.

Jandarmadan öğrencilere karne hediyesi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli, ara tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak kışlık giyim desteğinde bulundu.

Toplam 2384 haber.