Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de İstiklal Marşının yazarı Mehmet Akif Ersoy anıldı

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Mehmet Akif'i Anma Günü programı düzenlendi.

Bingöl'de 54 adet yeşil reçeteli kapsül ve metamfetamin aparatı ele geçirildi

Bingöl'de jandarma ekiplerince yol kontrol noktasındaki durdurulan bir araçta yapılan aramada, 54 adet yeşil reçeteye tabi Lyrıca marka kapsül ve 1 adet metamfetamin kalıntıları olan (bong) uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirildi.

Bingöl'de köy okulları tiyatro ile buluşuyor

Bingöl Belediyesi, merkeze bağlı 60 köyde 4 bin öğrenciyi, doğa temalı tiyatro etkinliği ile buluşturuyor.

Başıboş köpekler bahçeye girdi, 37 tavuğu telef etti

Bingöl'de başıboş köpekler girdikleri bahçede bulunan 50 tavuktan 37'sini telef etti. Köpekler yakalanarak geçici hayvan barınağına götürüldü.

Bingöl'de 599 milyon TL sosyal yardım yapıldı

Muhtarlarla bir araya gelen Bingöl Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın Polat, 'İl Müdürlüğümüz tarafından bugüne kadar sosyal yardımlar çerçevesinde 599 milyon TL ödeme yapıldı dedi.

Bingöl'de yetiştiricilere 223 adet süt sağım makinesi dağıtıldı

Bingöl'de Tarım ve Orman İl Müdürlüğü koordinesinde, kent genelinde yetiştiricilere 223 adet mobil süt sağım makinesi yüzde 70 hibeyle dağıtıldı.

Kaymakam Başar, 'Amacımız öğrencilerimizin daha iyi bir gelecek sahibi olmalarıdır'

Öğrencilerle bir araya gelen Yedisu Kaymakamı Furkan Başar, 'Amacımız öğrencilerimizin daha iyi bir gelecek sahibi olmalarıdır. Öğrencilerimizin istek ve taleplerini dinledik' dedi.

Bingöl'de menfez altına gizlenmiş 9 kilo esrar ele geçirildi

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında menfez altına gizlenmiş vaziyette 9 kilo 294 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi.

Bingöl'de 2022 yılında 926 aranan şahıs yakalandı

Bingöl Valiliği, 2022 yılı huzur ve trafik uygulaması verilerini paylaştı. Verilerde, yıl içinde aranan 926 şahsın yakalandığı bildirildi.

Bingöl'de bir yılda terör örgütüne yönelik bin 515 operasyon gerçekleştirildi

BİNGÖL (İHA) – Bingöl'de 2022 yılı içerisinde 'İç Güvenlik Operasyonları' çerçevesinde bin 515 operasyon yapıldığı bildirildi.

KOBİGEL - KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 yılı proje teklif çağrıları açıklandı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliği ve KOSGEB Bingöl Müdürlüğü iş birliğinde KOBİGEL-KOBİ Gelişim Destek Programı 2022 yılı proje teklif çağrılarına yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Bingöl'ün en işlek kavşağında yollar 6 şeride yükseltildi

Bingöl Belediyesi şehir merkezinin kilit noktası olan PTT Kavşağında yollar 4 ile 6 şeride yükseltip, vatandaşlar için peyzaj ve dinlenme alanları oluşturdu.

Bingöl'de koyunlara kurt sürüsü saldırdı: 25 koyun telef oldu, 15'i kayıp

Bingöl'de besici Kutbeddin Akbul, 100 koyununu otlamaları için dağın eteğine götürdü. Koyunlar otladığı sırada alanı bir anda kurt sürüsü saldırdı. 60 koyun kaçmayı başarırken, 25 koyun kurtlar tarafından telef edildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İleri: ''Türkiye'de, yurt içinde bulamadıkları vizyonu maalesef yabancı danışmanlar ile bulmaya çalışıyorlar''

Bingöl'de konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer İleri, 'Ana muhalefetin düzenlediği vizyon toplantısını biraz da ibretle takip ettik. Türkiye'de, yurt içinde bulamadıkları vizyonu maalesef yabancı danışmanlar ile bulmaya çalışıyorlar ancak bu yabancı danışmanlar zahmet edip toplantıya teşrif bile etmediler' dedi.

Bingöl'de öğrenci başına 6.3 kitap düşüyor

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 389 okula kütüphane kurarken kütüphaneleri toplamda 400 bin kitapla doldurdu.

KBB doktoru Vural: 'Özellikle kış döneminde soğuk algınlığı şikayetiyle gelen hastalarımızın sayısı arttı'

Özellikle sonbahar ve kış döneminde soğuk algınlığı şikayetiyle gelen hastalarda artış olduğunu belirten Kulak Burun Boğaz (KBB) Doktoru Ömer Vural, Aslında tek bir etkenin olmadığını biliyoruz. İnfluenza, corona, rhinovirüs, parainfluenza, adenovirüs bunlar bizim solunum yoluyla bulaşan hastalıklara sebep olan virüslerdir. Şu an karşılaştığımız hastalarda da bu virüslerden herhangi biri hastalığa sebep oluyor. Yani tek bir sebep aramaya çalışmaya gerek yok dedi.

Bingöl'de muhtarlarla 'Erken Uyarı ve Takip Sistemi' toplantısı yapıldı

Bingöl'de İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, muhtarlarla bir araya gelerek, okul terki riski taşıyan öğrencilerin kayıt dışı kalmaması amacıyla Bakanlığın başlatmış olduğu 'Erken Uyarı ve Takip Sistemi' ile ilgili toplantı gerçekleştirdi.

Karlıova- Erzurum kara yolunda yoğun sis etkili oldu

Bingöl'ün Karlıova ilçesi ile Erzurum kara yolunda yoğun sis etkili olurken, görüş mesafesi 5 metreye kadar düştü.

Köy okulundaki çocuklara palyaço sürprizi

Bingöl'de Gençlik Merkezindeki gönüllüler, Kumgeçit Köyü İlkokuluna giderek çocuklara palyaço sürprizi yaptı.

Toplam 2409 haber.