Bingöl

Bingöl Haberleri

Bingöl'de Kökünü Kurutma Operasyonu: 145 kilo esrar ele geçirildi

Bingöl'de Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından koordine edilen ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından gerçekleşen Kökünü Kurutma Operasyonunda, firari durumunda bulunan şahsın ikametinde yapılan aramada 145 kilo toz esrar maddesi ele geçirildi.

Kaymakam Gürses muhtarlar ile bir araya geldi

Bingöl'ün Adaklı İlçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, ilçedeki mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Turnuvada birinci olan takımdan anlamlı bağış

Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamlığı himayesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen Yedisu Voleybol Gençlik Turnuvası final maçında birinci olan Jandarma Komando Spor örnek bir davranış sergileyerek kazandıkları ödülü hasta çocuklara bağışladı.

Bingöl'de 3.3 büyüklüğünde deprem

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 7 kişi tutuklandı

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı tarafından icra edilen 'Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti' suçlarına yönelik gerçekleşen operasyonda, 7 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bingöl'de hükümlüler için kitap kampanyası başlatıldı

Adalet Bakanlığının talimatıyla cezaevlerindeki kütüphaneler için hayata geçirilen kitap bağış kampanyası Bingöl'de de başlatıldı.

Kaymakam Gürses, vatandaşlarla ile bir araya geldi

Bingöl'ün Adaklı ilçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, ilçe merkezini gezip vatandaşlarla bir araya geldi.

İş- Kur İl Müdürü Baycuman, 'Bingöl'de bir yılda 51 milyon 298 bin lira ödeme yapıldı'

2022 yılında toplam 3 bin 534 kişinin işe yerleştirildiğini belirten İş-Kur İl Müdürü Cevdet Baycuman, 2022 yılının ocak-aralık ayları arasında toplam 51 milyon 298 bin 367,48 TL ödeme yapıldı dedi.

Bingöl'de nitelikli dolandırıcılık operasyonu

Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince nitelikli dolandırıcılık, banka veya kredi kartlarının kötüye kullanılması, tehdit-şantaj suçlarından gibi suçlardan gözaltına alınan şüpheli, yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Minik öğrenciler, jandarmada dolu dolu bir gün geçirdi

Bingöl'de özel bir kreşin öğrencileri İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek, jandarma ekipleriyle dolu dolu bir gün geçirdi.

JAK timi, kayak merkezinde tatbikat gerçekleştirdi

Bingöl İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) timi, Hesarek Kayak Merkezinde arama ve kurtarma tatbikatı gerçekleştirdi.

Doç. Dr. Akyüz: 'İklim değişikliğinden en fazla etkilenen ülkelerin başında Türkiye gelmektedir'

Türkiye'nin iklim değişikliğinin neden olduğu aşırı sıcaklık sorunuyla karşı karşıya olduğunu belirten Doç. Dr. Emrah Akyüz, İklim değişikliğinden en fazla etkilenen ülkelerin başında Türkiye gelmektedir. Çünkü Türkiye'nin içinde bulunduğu Akdeniz iklimi, iklim değişikliğine karşı en kırılgan iklim türüdür. Türkiye, iklim değişikliğinin neden olduğu aşırı sıcaklık sorunuyla karşı karşıyadır dedi.

Bingöl'ün Karlıova ilçesi beyaza büründü

Kar yağışının gecikmeli de olsa yağdığı Bingöl'ün Karlıova ilçesi, tamamen beyaza büründü. Yeni güne karla uyanan esnaf kürekle temizlik yaparken, sürücüler de arabalarının üstündeki karı temizledi.

Her kış metrelerce karın yağdığı Karlıova yeni beyaza büründü

Bingöl'de her kış metrelerce karın yağdığı Karlıova ilçesinde gecikmeli de olsa yağış başladı, her yer beyaza büründü.

Belediyeden öğrencilere çorba jesti

Bingöl Belediyesi tarafından üniversite öğrencilerine sınav haftasında çorba ikramı yapıldı.

Kar yağışının olmadığı Bingöl'de, vatandaşlar güneşin tadını çıkardı

Geçtiğimiz yıl bu aylarda kar yağışı ile mücadele eden Bingöl'de beklenen kar henüz yağmadı. Kar yerine güneşli havanın hakim olduğu kentte, vatandaşlarda güneşin tadını çıkardı.

Üçgül vatandaşlara yatırımları anlattı

Bingöl Valiliği İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül, Solhan ilçesinde bölge muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek yatırımları anlattı.

Sosyal Hizmet Merkezi personeli, vatandaşların taleplerini dinledi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde Sosyal Hizmet Merkezi personeli, hem ilçede hem de Yedisu ilçesinde haneleri ziyaret edip talepleri dinledi, çocuklara uçurtma hediye etti.

Bingöl'de bin 300 öğrenciye giyim yardımı

Bingöl'ün Genç ilçesinde ihtiyaç sahibi bin 300 öğrenciye giyim yardımı yapıldı.

Toplam 2384 haber.