Bingöl

Bingöl Haberleri

Öğrencilere 'konserli' karne sürprizi

Bingöl Gençlik Merkezindeki gönüllüler, karne günü nedeniyle merkez Aşağı Yenibaşlar İlkokulunu ziyaret ederek karne alan öğrencilere hem hediyeler verdi hem de beraberlerinde gelen ses sanatçısı eşliğinde öğrencilerle halay çekerek eğlendi.

Karlıova'da 'Karsız' karne heyecanı

Uzun süredir beklenen karın yağmadığı Bingöl'ün Karlıova ilçesinde öğrenciler, yıllardan beri ilk defa kar olmadan ara tatilde karne almaya gitti.

HEM korosundan Türk Sanat Müziği konseri

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü öncülüğünde yürütülen Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz Projesi çerçevesinde Bingöl Halk Eğitim Merkezi tarafından oluşturulan koro, Türk sanat müziği konseri verdi.

Bingöl'de meslek liseleri fabrika gibi çalışıyor: 2022 yılında 9,5 milyon lira ciro yaptılar

Bingöl'de İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Mesleki Eğitim Merkezi, döner sermaye işletmelerinden 2022 yılında 9,5 milyon lira ciro yaparak önemli bir gelir sağladı.

Bingöl'de bakıma ihtiyacı olan anne köpek ve yavruları barınağa götürüldü

Bingöl'de köyde bakıma ihtiyacı olan anne ve 9 yavru köpeği, gönüllü bir vatandaş ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince barınağa götürüldü.

Kaymakam Gürses, yol bakım çalışmalarını inceledi

Adaklı ilçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, Kamışgölü köyünde yapımı devam eden yol bakım çalışmasını yerinde inceledi.

Bingöl'de JAK Timi öğrencileri bilgilendirdi

Bingöl'de İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JAK Timi, öğrencileri doğal afetler konusunda bilgilendirdi.

Bingöl İl Sağlık Müdürü Tosun, görevine başladı

Bingöl İl Sağlık Müdürü olarak atanan Kardiyoloji Uzmanı Dr. Veysel Tosun, görevine başladı.

'Ocak sonu ya da şubatta yağacak kar da fayda değil, çünkü eriyik yağıyor'

Bingöl Çevre Geliştirme Derneği Başkanı ve Ziraat Mühendisi Cuma Karaarslan, 'Ocak sonu ya da şubatta yağacak kar da fayda değil, çünkü eriyik yağıyor. Şimdi yağsaydı donuk olacaktı. Donmayan ve kalmayan kar, kr değildir' dedi.

Karın tadını çocuklar çıkardı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışının tadını çocuklar çıkardı.

BİNTSO Başkanı Çintay, 'İlimize Ticaret Borsası temsilciliği açılması sözünü aldık'

Bingöl Küçük Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelen BİNTSO Başkanı Kadir Çintay, 'İlimiz için yeni bir müjdeyi de sizlere vermek istiyoruz. Gerçekleştirdiğimiz Diyarbakır ziyaretinden sonra ilimize Ticaret Borsası temsilciliği açılması sözü aldık' dedi.

Karlıova'da hafif ticari araç elektrik trafosuna çarptı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar kazayı da beraberinde getirdi. Kar nedeniyle kontrolden çıkan hafif ticari araç, yol kenarındaki elektrik trafosuna çarptı.

Başkan Çintay, 'Bölgesel kalkınma için oda ve borsalar arası işbirliğinin elzem olduğunu düşünüyorum'

Bölgesel kalkınma için oda ve borsalar arası işbirliğinin elzem olduğunu dile getiren Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Başkanı Kadir Çintay, Bu hususta BİNTSO olarak yapılacak çalışmalarda her zaman sorumluluk almaya hazırız. Başta ülkemiz ardından bölgemiz ve illerimizin ekonomisini geliştirme konusunda çok ciddi sorumluluk altındayız dedi.

Karlıova, bir hafta sonra yeniden beyaza büründü

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağdı, ilçe bir hafta sonra yeniden beyaza büründü.

Bingöl'de beklenen kar yine yağmadı

Meteorolojinin uyarısını yaptığı kar yağışı Bingöl'de yine etkili olmadı. Gece 04.00 sıralarında başlayan kar yağışı, kısa sürede kaldırım ve araba camlarını beyazlatırken bir süre sonra etkisini kaybetti.

BİNTSO Başkanı Çintay, DTB heyeti ile bir araya geldi

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Engin Yeşil'i ziyaret edip, Bingöl balı hediye etti.

Bingöl'de freni boşalan tır, istinat duvarına çıkarak durdu

Bingöl'ün Çobantaşı köyünde freni boşalan tır, istinat duvarına çıkarak durdu.

Bingöl'de gönüllü öğretmenlerden ana dilde eğitim seferberliği

Bingöl'de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve üniversite koordinesinde oluşturulan 30 kişilik gönüllü öğretmen, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılında ortaokul öğrencilerinin ana dilleri olan Zazaca'yı seçmeleri için okulları ziyaret edip öğrenciler ile görüştü.

Adaklı Kaymakamı Gürses: ''Devletimiz, şehitlerimizin emanetinin yanındadır''

Şehit ailesi ve gaziyi ziyaret eden Bingöl'ün Adaklı İlçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses, 'Devletimizin, şehitlerimizin emaneti kıymetli ailelerinin her zaman yanındadır' dedi.

Toplam 2384 haber.