Bingöl

Bingöl Haberleri

BİNTSO Başkanı Çintay, haksız fiyat artışı konusunda uyardı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kadir Çintay, haksız fiyat artışına sebebiyet verdiği tespit edilen kişilere sert bir şekilde yaptırım uygulanacağını bildirdi.

Bingöl'de korkutan deprem

Bingöl'ün Solhan ilçesinde saat 03.28'de 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Karlıova'da yağan kar, kamyonlarla ilçe dışına taşınıyor

Bingöl'ün yüksek rakımlı ilçesi Karlıova'da merkeze yağan kar, belediye ekiplerince kamyonlara yüklenerek ilçe dışına taşınıyor.

Adaklı'da afet değerlendirme toplantısı yapıldı

Bingöl'ün Adaklı İlçe Kaymakamı Burak Bozkurt Gürses başkanlığında, İlçe Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda afet değerlendirme toplantısı yapıldı.

Şehit abisinin aldığı boyama takımı ve oyuncakları deprem bölgesine gönderdi

Pençe-Kilit Operasyonu'nda terör örgütü PKK mensuplarınca açılan ateş sonucu şehit olan Piyade Astsubay Çavuş Yusuf Ataş'ın 7 yaşındaki kardeşi Melike Ela, abisinin ona aldığı boyama takımı ve oyuncakları bir mektupla depremzede çocuklara gönderdi.

Deprem nedeniyle Bingöl'e gelen 464 öğrenci eğitime başladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara ile can kayıplarına neden olan depremin ardından, Bingöl'e gelen depremzede öğrenciler eğitim ve öğretim hayatlarına kaldıkları yerden burada devam etmeye başladı.

Bingöl'de hasta ve yaralı köpek, tedavi altına alındı

Bingöl'de bir vatandaşın ihbarı üzerine hareket eden belediye ekipleri, hasta ve yaralı olduğu anlaşılan sokak köpeğini tedavi altına aldı.

Elektrik kontağından çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi

Bingöl'ün Genç ilçesindeki bir evde elektrik kontağından çıkan yangında ev kullanılamaz hale geldi.

Bingöl Belediye Başkanı Arıkan: 'Riskli yapı envanteri çıkartılıyor'

Bingöl Belediyesi Başkanı Erdal Arıkan, kentteki hasarlı ve riskli yapıların tespiti için yaklaşık 70 kişilik ekip oluşturularak çalışmalara başlandığını duyurdu.

Bingöl'de 3 kilo esrar ele geçirildi: 2 gözaltı

Bingöl'de jandarma tarafından yol kontrol noktasında durdurulan bir araç içerisinde 3 kilo esrar ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Jandarmadan depremzede çocuklara moral etkinliği

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı personeli Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ili etkileyen büyük depremlerin ardından depremzede ailelerin çocuklarına yönelik doğal afetin psikolojik etkilerini en aza indirgemek için belli aralıklarla sosyal etkinlikler gerçekleştiriyor.

Karlıova'da kar yağışı etkili oldu, eğitime ara verildi

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde kar yağışı etkisini gösterdi, eğitim öğretime bugün ara verildi.

Yedisu'da taşımalı eğitime 1 günlük kar arası

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir günlük ara verildi.

Bingöl'de araç içerisinde uyuşturucu ele geçirildi: 3 gözaltı

Bingöl'de jandarma ekiplerince yol kontrol noktasında durdurulan bir araç içerisinde 4 kilo kubar esrar maddesi ele geçirildi, 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Karlıova'da metruk yapılar yıkılacak

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde mukavemetini yitirip metruk yapı vasfını almış yapıların hızlıca tespit edilip yıkım işlemlerinin başlatılacağı bildirildi.

Bingöl'de mangallar depremzedeler için yandı

Bingöl'de 30 kişiden oluşan bir grup gönüllü, KYK yurdu bahçesinde mangal yakarak, depremzedelere pişirdikleri ürünleri ikram etti.

Depremde hasar gören iki okulda taşımalı eğitime geçildi

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde Bingöl'deki iki okul hasar aldı, bu okullarda taşımalı eğitime geçildiği açıklandı.

Bingöl'de tren otomobile çarptı, faciadan dönüldü

Bingöl'ün Genç ilçesinde hemzemin geçitten geçmeye çalışan otomobile tren çarptı. Faciadan dönülen kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı.

Engelli aracı enkaz altında kalan Ahmet Aslan'a akülü engelli aracı hediye edildi

10 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden olan depremin ardından, Malatya'dan Bingöl'e gelen ve akülü engelli aracı enkaz altında kalan Ahmet Aslan'a akülü araç hediye edildi.

Toplam 2384 haber.