Malatya

Malatya Haberleri

Türkiye Şampiyonu sporculara ödül

Malatyalı Türkiye Şampiyonu Muay Thai branşında başarılı 10 sporcu ödüllendirildi.

Uyuşturucudan hükümlü şahıs JASAT'dan kaçamadı

Uyuşturucu suçundan aranan ve 11 yıl 1 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı, Jandarma Dedektifleri (JASAT) tarafından yakalandı.

Yeni Malatyaspor'da bir kez daha genel kurul yapılacak

Süper Lig'e geçen sezon veda eden Yeni Malatyaspor Kulübü'nde yeniden genel kurul yapılması kararı alındı.

Kuzey Kuşak Yolu trafiği rahatlatacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Kuzey Kuşak Yolunda incelemelerde bulundu.

Malatya'da yaz spor okullarına gösterili açılış

Malatya'da yaz spor okullarının açılışı spor gösterileri ile yapıldı.

Polisten engelli genç kıza doğum günü sürprizi

Malatya'da polis ekipleri fiziksel ve zihinsel engelli bir genç kızın doğum gününü kutlayarak ona sürpriz yaptı.

Yeşilyurt'ta alternatif yol güzergahları oluşturuluyor

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar yol çalışmalarını incelerken, 'Yaklaşık 30 yıllık imar sorunu çözülen Karakavak mahallemizdeki hızla gelişmeye paralel olarak ihtiyaç duyulan alternatif yol güzergahlarını oluşturmaya hız verdik' diye konuştu.

İnönü Üniversitesi akademik takvimi belli oldu

Malatya İnönü Üniversitesi Senatosu'nda görüşülen Lisans ve Ön Lisans Programlarına ait 2022-2023 eğitim öğretim yılı akademik takvimi belli oldu. Takvime göre İnönü Üniversitesinde yeni eğitim öğretim dönemi 12 Eylül 2022 tarihinde başlayacak.

Malatya TSO'dan başarıya plaket

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) 2021 yılı en fazla ihracat yapan ilk 1000 firma listesine giren Malatya İstanbul Piliç'i ziyaret ederek plaket takdim etti.

YÖKAK'tan İnönü Üniversitesi'ne akredite

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı'na 2021 yılında dahil edilen 12 üniversite arasında yer alan Malatya İnönü Üniversitesi, kurul tarafından akredite edilerek 'Kurumsal Akreditasyon Belgesi' almaya hak kazandı.

Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 13 tutuklama

Malatya merkezli iki ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 18 zanlıdan 13'ü tutuklandı.

Emniyet Müdürü Dağdeviren, Özel Güvenlik Görevlileri gününü kutladı

Malatya Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya Park'ta görev yapan güvenlik personelinin 26-30 Haziran Özel Güvenlik Haftası'nı kutladı.

Malatya İdmanyurdu Başkanlığına Olgun getirildi

Malatya amatör sporunun köklü kulüplerinden Malatya İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanlığı'na Necip Olgun getirildi.

Battalgazi'deki gül bahçesinde sona yaklaşıldı

Malatya Battalgazi Belediyesi tarafından Tandoğan Mahallesi'nde yapımı aralıksız devam eden 'Gül Bahçesi Projesi'nde sona yaklaşıldı. 3 milyon lirayı aşan maliyetiyle vatandaşlara görsel bir şov sunacak olan proje, kısa süre içerisinde tüm vatandaşların istifadesine sunulacak.

Başkan Gürkan, Horata mesire alanında incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarının tamamlandığı Horata Mesire alanında incelemelerde bulunarak, projede yer alan yenileme çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Başkan Çınar, mahalleli ile istişare etti

Dilek mahallesinde gerçekleşen yol yenileme çalışmalarını inceleyip mahalle sakinleriyle istişare toplantısı düzenleyen Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' İlçemizin en fazla yol ağına sahip Dilek Mahallemizin ulaşım ağını konforlu ve güvenli hale getirmeye devam ediyoruz. Dilek'in gelişimi Yeşilyurt için büyük önem arz ediyor' diye konuştu.

Reşat Erdoğan, ziyaretlerine devam ediyor

Malatya'da geçtiğimiz günlerde taksi duraklarındaki esnafları ziyaret eden Faik Erdoğan Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Reşat Erdoğan, son olarak berber ve kuaför esnaflarını da ziyaret ederek sorun ve sıkıntıları hakkında istişarelerde bulundu.

Malatya'da yeni sağlık müdürü göreve başladı

Malatya'da yeni Sağlık İl Müdürü Erhan Berk göreve başladı.

Emniyet Müdürü Dağdeviren'den suç ve suçlularla mücadelede kararlılık vurgusu

Malatya'da görev yapan gazetecilerle bir araya gelen İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, yaptığı konuşmada, ''Kamu düzenini ve güvenliğini sağlamak suç ve suçlularla mücadele noktasındaki çalışmalarımız devam ediyor ve aralıksız devam edecektir' dedi.