Malatya

Malatya Haberleri

Malatya'da 29 Ekim coşkusu

Malatya Park AVM'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla 2. Ordu Bölge Bando Komutanlığı tarafından konser düzenlendi.

Malatya'nın ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Türkiye genelinde olduğu gibi Malatya'nın ilçelerinde de Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başlandı.

Başkan Demez'den 29 Ekim mesajı

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü mesajında, Cumhuriyet kazanımlarının üzerinde durdu.

Reşat Erdoğan'dan 29 Ekim mesajı

Faik Erdoğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Reşat Erdoğan, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında 'Atatürk hiç yanılmadı, o zaman korkmayın, Çünkü Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır' dedi.

İnönü'de ödüller sahiplerini buldu

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi ve SİNETOP öğrenci topluluğu tarafından organize edilen ve her yıl yüzlerce filmin yarıştığı 13. Uluslararası Kısa Film Festivalinin kapanışında sinema ödülleri sahiplerini buldu.

Başkan Bülbüloğlu'ndan 29 Ekim mesajı

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDER) Başkanı ve İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bülbüloğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Cumhuriyetin önemine dikkat çekti.

Genç MÜSİAD Malatya üyeleri, e-ticaret programında buluştu

Genç MÜSİAD Malatya üyeleri, e-ticaret programında buluşarak, e-ticaretin önemi ve gerekliliği konusunda aydınlatıldı.

Malatya'da 29 Ekim kutlamaları başladı

Malatya'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın yıldönümü nedeniyle Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Çocuklara kültürel miras bilinci gezisi

Malatya'da öğrencilere tarihi ve kültürel yerlere gezi düzenlenip, çocukların kültürel miras bilincini küçük yaşlarda öğrenme ve kavramaları sağlanıyor.

Başkan Özcan'dan 29 Ekim mesajı

Malatya Ticaret Borsası (MTB) Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, cumhuriyetin kazanımlarının önemine dikkat çekti.

Başkan Gürkan, sanayi esnaf temsilcileriyle bir araya geldi

Özmalatyalılar Yapı Kooperatifi, Malatya İhtisas Yapı Kooperatifi, Malatya Ağaç Sanatkarları Odası ve Malatya Mobilyacılar Esnaf Odası başkanları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Başkan Gürkan'dan 29 Ekim mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Gülper Refiğ, eşinin yarım kalan projelerini tamamlayacak

Ünlü Sinema Yönetmeni merhum Halit Refiğ'in eşi Gülper Refiğ, bir söyleşi programında, eşinin yarım kalan projeleri olduğunu ve bunları tamamlamak istediğini söyledi.

Başkan Çınar'dan 29 Ekim mesajı

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, dünyada eşine az rastlanan bir inanç ve azmin sonucu, bu toprakların bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatıdır. Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir' dedi.

Rektör Karabulut'tan 29 Ekim mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıldönümü nedeniyle mesaj yayımladı.

Bülbüloğlu: 'Fiyat artışlarının önüne geçtik'

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-DER) Başkanı Mehmet Bülbüloğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, 'İş bırakma eylemi sonrasında malzemelerdeki fiyat artışlarının önüne geçtik' dedi.

Başkan Çınar, yol yenileme hizmetlerini inceledi

Yeşilyurt'un dört bir tarafını planlı ve konforlu yatırımlarla geleceğe hazırladıklarını ifade eden Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ' İlçemizin hızla gelişen mahallelerinden Bostanbaşı'nı akıcı ve güvenli yollarla buluşturup, araç ve yaya trafiğinin konforunu artırmaktayız' diye konuştu.

Başkan Sadıkoğlu'ndan 29 Ekim mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin ilanının 98'inci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

FKA, YÖREX Fuarında Fırat bölgesinin yöresel ürünlerini tanıttı

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteğiyle Sizin Oraların Nesi Meşhur sloganıyla organize edilen Antalya 11. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı'nda Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) standı yoğun ilgi gördü.