Malatya

Malatya Haberleri

Adil Gevrek: Çıkışımız devam edecek

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, üst üste aldıkları 2 galibiyetle moral ve konum olarak iyi bir yere geldiklerini belirterek, 'Çıkışımız devam edecek' dedi.

Mustafa Denizli: 'Moralli bir ekibe karşı sahaya çıktık'

Yeni Malatyaspor karşısında 2-1 mağlup olan Altay Teknik Direktörü Mustafa Denizli, 'Moralli bir ekibe karşı sahaya çıktık' diyerek takımdaki sakatlıklar nedeniyle mecburen bazı değişikliklere gittiklerini söyledi.

Sumudica: 'İyi sonuçlar alan bir aile olacağız hep beraber'

Yeni Malatyaspor'da göreve geldiğinden bu yana 2'de 2 yapan Teknik Direktör Sumudica, 'İyi sonuçlar alan bir aile olacağız hep beraber' dedi.

Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 2 - Altay: 1 (Maç sonucu)

Süper Lig'in 10'uncu haftasının açılış mücadelesinde Yeni Malatyaspor, sahasında Altay'ı konuk etti. Karşılaşma Yeni Malatyaspor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Süper Lig: Yeni Malatyaspor: 0 - Altay: 0 (ilk yarı)

Süper Lig'in 10. haftasının açılış mücadelesinde Yeni Malatyaspor, sahasında Altay'ı konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

MTÜ 4. Geleneksel Malatya Günleri'nde

İstanbul'da bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Malatya Tanıtım Günleri'nin de yer alan Malatya Turgut Özal Üniversitesi standı ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nin standında Malatyalılar ve ziyaretçilerle bir araya gelerek, üniversitenin uygulama araştırma merkezlerinde üretilen ürünleri tanıttı.

Başkan Gürkan,İstanbul'da yaşayan Malatyalılarla buluştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 21-24 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı'da düzenlenen 'Malatya Tanıtım Günleri' etkinliğinin açılışına katılarak İstanbul'da yaşayan Malatyalılarla bir araya geldi.

Acar'dan baca temizliği uyarısı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Hizmetleri Dairesi Başkanı Hanifi Acar, Malatya da her yıl ortalama yüzde 25 ile 40 arasında baca yangınlara şahit olduklarını belirterek, vatandaşları baca temizliği ve kombi bakımı konusunda uyardı.

Malatya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Malatya'da yapılan 2 ayrı çalışmada, 1 milyon 700 bin adet gümrük kaçağı Makaron ile toplam 540 litre sahte rakı ele geçirildi.

Başkan Çınar, 4.Malatya tanıtım günlerine katıldı

İstanbul'da 'Arslantepe'den Yenikapı'ya' temalı düzenlenen 4.Malatya Tanıtım Günlerinin açılışında konuşan Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Köklü bir tarihe, kültüre, gastronomiye ve medeniyete sahip Yeşilyurt'umuzun var olan tüm zenginliklerini İstanbul'daki tanıtım günlerine gelen misafirlerimizle buluşturmaktan kıvanç duymaktayız dedi.

Malatya'da 'torbacı' operasyonu: 21 gözaltı

Uyuşturucu satıcılarına yönelik Malatya merkezli İstanbul ve Kocaeli illerinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu maddeler ele geçirilirken, 21 şahıs gözaltına alındı.

El emeği göz nuru ürünler sergilendi

Malatya'da bayanların dikiş nakış kursu sonunda el emeği göz nuru ürünleri sergilenmeye başlandı.

Malatya TSO, YÖREX'te Malatya'nın yöresel ürünlerini tanıtıyor

Malatya'nın yöresel ürünler bakımından Türkiye'deki en zengin illerin başında geldiğini yöresel ürünler fuarında belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 'Yöresel ürünlerimizin coğrafi tescil almaları ilimiz ekonomisinin gelişmesine, istihdamın artmasına ve markalaşmaya ciddi katkılar sağlıyor' dedi.

Nar ekşisi Malatyalı kadınların ek gelir kapısı oldu

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde imece usulü yapılan ve sofraların vazgeçilmezi olan nar ekşisi için kadınların mesaisi başladı.

Başkan Güder: 'Tarih başkenti Battalgazi'mizi İstanbul'a getirdik'

Malatya'nın tarihi, turistik ve doğal güzelliklerinin yanı sıra mahalli ürünler ile lezzetlerin tanıtıldığı '4.Malatya Tanıtım Günleri' etkinlikleri için açılan Battalgazi Belediyesi standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Tarihi bir kapının kilidi olan Battalgazi'mizi İstanbul'a taşıdık' dedi.

Rektör Karabulut: 'Öğrencilerimizle aktif bir şekilde iletişim halindeyiz'

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, bir televizyonda yaptığı konuşmada, öğrencilerle aktif bir şekilde iletişim halinde olduklarını belirterek, 'Öğrencilerim de beni anne gibi gördüklerini söylüyorlar. Rektöre mesaj var uygulamamız üzerinden bana gece gündüz mesaj yazabiliyorlar. Aktif bir şekilde iletişim halindeyiz' dedi.

MEB şurası bölge istişare toplantısı Malatya'da yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından gerçekleştirilecek 20'nci Milli Eğitim Şurası'nın bölge istişare toplantısı Malatya'dayapıldı.

Hastanede yangın tatbikatı gerçeği aratmadı

Malatya'da hastanede AFAD, UMKE, sağlık ve itfaiye ekiplerinin katılımıyla gerçeği aratmayan yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Terör konulu panelde siber saldırı uyarısı

İnönü Üniversitesinde düzenlenen ''terör'' konulu panelde konuşan Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bekir Parlak, siber tehdidin risklerine değinerek, 'Siber saldırı siber terörün içinde gerçekleşebilir. Sonucunda bir hasar ya da katliam oluşur ve bir siber suç ortaya çıkar' dedi.

Toplam 9418 haber.