Malatya

Malatya Haberleri

Yeşilyurt Belediyesi'nin yeni hizmet binası inşaatı sürüyor

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yapımı süren yeni belediye hizmet binası ve millet bahçesi inşaatını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'İki dev yatırımı gelecek nesillere emanet edeceğiz' dedi.

Malatya İdmanyurdu Tuncay Selçuk'a emanet

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) Ligi'nde mücadele eden Malatya İdmanyurdu Spor Kulübü Teknik Direktörlüğüne Tuncay Selçuk getirildi.

Güneydoğu'yu petrol heyecanı sardı

Türkiye'nin petrol yatakları konusunda oldukça zengin olan Güneydoğu Anadolu'da son dönemlerde gündeme gelen ve yaklaşık 50 yıl önce beton ile kapatılan sahalarda petrol umudu yeşerdi. Diyarbakır'da bulunan ve Adana Seyhan'da beton ile kapatılan kuyulardan çıkan petrol üzerine bölge halkı Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Diyarbakır ve Malatya illerinde bulunan 100'e yakın sahada yeniden araştırma yapılmasını istiyor.

Eski kaymakamlık binasının yıkımına başlandı

Malatya'nın Battalgazi Belediyesi tarafından tarihi ve kültürel zenginliği ile ön plana çıkan, birçok yerli ve yabancı turistin ise uğrak mekanı olan Eskimalatya'ya kazandırılacak olan 'Meydan Projesi'nin yapımı için atıl durumda bulunan eski kaymakamlık binasının yıkımına başlandı.

Esnaf kavgasında kan aktı: 1 yaralı

Malatya'da iki komşu esnaf arasında 'küfürleşme' meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

1 tonluk 'Rüzgar' alıcısını bekliyor

Malatya'da özel bir besi çiftliğinde yetiştirilen 1 ton 100 kilo ağırlığındaki 'Rüzgar' ismi verilen kurbanlık tosun alıcısını bekliyor.

Jandarmalara plaketli uğurlama

Malatya'nın Arguvan İlçe Jandarma Komutanlığında tayini çıkan Karakol Komutanı Burak Ayar ve diğer tayini çıkan personeller için veda yemeği düzenlendi.

Malatya'da arazi kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Malatya'da arazi meselesi yüzünden çıkan kavgada silahla vurulan 1 kişi hayatını kaybetti.

Malatya'da iki otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Malatya'nın Arguvan ilçesinde iki otomobilin karıştığı trafik kazasında 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Malatya'da çapa motoru devrildi: 1'i ağır 3 yaralı

Malatya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan çapa motoru devrildi. Kazada 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Battalgazi'de Temmuz ayı meclis toplantısı yapıldı

Battalgazi Belediye Meclisi, Temmuz ayı olağan toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında yapılan toplantıda, Hanımınçiftliği, Bahçebaşı (Orduzu) ve Hatunsuyu Mahallelerinin sınırları yeniden düzenlenerek, 3 yeni mahalle kurulmasına karar verildi.

Malatya'ya yeni bir Fen Lisesi kazandırıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ve Türkiye'nin geleceğine yön verecek olan gençler için yeni okullar, kütüphaneler ve spor tesisleri yapmaya ve yapılmasına vesile olmaya devam ediyor.

Yeşilyurt'taki sosyal tesislere yoğun ilgi

Yeşilyurt Belediyesi tarafından hizmete sunulduktan sonra Yeşilyurt İŞGEM tarafından işletilen Sosyal Tesisler, zengin yemek menüsü ve kaliteli hizmetleriyle 7'den 70'e tüm vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Başkan Sülük, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük, dere bölgesinde başlatacağı yol yapımı, yol genişletme ve kilit parke taşı döşeme çalışmaları öncesinde bölgede incelemelerde bulundu.

Muhtarın evine silahlı saldırı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde Ağılyazı Mahalle Muhtarı Yaşar Adak'ın evine düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili 1 kişi tutuklandı.

Akansel: ''Bir adım öne çıkmak için seminerlere katılın''

Akansel Eğitim Danışmanlık firmasının kurucusu Kenan Akansel, derslerinde başarılı olmayı, işinde yükselmeyi ya da kişisel gelişimine katkı sağlamak isteyenleri hedefe ulaştıracak en kestirme yollardan birinin seminerler olduğunu belirterek, alanlarında uzman kişilerle gerçekleştirilecek seminerlerin sağlayacağı faydaları anlattı.

Yeni Malatyaspor yeni sezon çalışmalarını sürdürdü

Yeni sezonda Spor Toto 1. Lig'de mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, hazırlıklarını sürdürdü.

Malatya'da iki ayrı kaza: 2 yaralı

Malatya'da meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi yaralandı.

Malatya'daki silahlı çatışmada ölü sayısı 3'e çıktı

Malatya'da bir kafede çıkan silahlı çatışmada ölenlerin sayısı 3'e yükseldi.