Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Antrenörlerden sezon öncesinde Başkan Beyoğlu'na ziyaret

Bağlar Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Sait Yıldız ve branş antrenörleri, Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nu ziyaret ederek sezona hazırlanmaları için sağladıkları destek için teşekkür etti.

Ailelerin PKK ve HDP'ye karşı direnişi ilk günkü kararlılıkla sürüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 786'ncı gününde de devam ediyor.

Diyarbakır'da döviz bürosu sahibini boş yangın tüpü ile dolandırdılar

Diyarbakır'da yangın tüpünün olmadığını fark eden dolandırıcılar, telefonla ulaştıkları döviz bürosu sahibine, belediyeden aradıklarını ve tarihi geçmiş yangın tüpü denetimi yapacaklarını belirterek, bir gün sonra da yangın tüpü satıcısı kılığında geldikleri iş yerine 200 lira değerindeki yangın tüpünü 380 liraya satıp kayıplara karıştı.

Saç uzmanları önerdi, PRP ile saçların güçlendirilmesi mümkün

Saç ekim uzmanı Ömer Uğur, PRP tedavisinin saçı güçlendirmede oldukça etkili bir yöntem olduğunu söyledi.

AFAD tarafından Çermik'te kamp kurularak farkındalık eğitimi verildi

Afet ve Acil Durum (AFAD) Diyarbakır İl Müdürlüğü ve Çermik Kaymakamlığınca 2021 afet farkındalık eğitimi yılı nedeni ile yapılan protokol çerçevesinde 26-28 Ekim 2021 tarihleri arasında imzalanan protokolle Çermik ilçesinde eğitim kampı başladı.

Çermik'in çehresi değişiyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin Çermik'i cazibe merkezi haline getirecek projesinde çalışmalar devam ediyor.

Diyarbakırlı çocuklar hipodromda keyifli anlar geçirdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kreş ve Gündüz Bakım Evinde eğitim gören çocukların sosyal gelişimine katkıda bulunmak için çocuklara farklı alanlarda etkinlikler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Aydın: 'Onlar bozmak, biz ise yapmak, yaşatmak için mücadele ediyoruz'

AK Parti Diyarbakır İl Teşkilatı tarafından 17 ilçeyi kapsayan 'Gönül köprüsü buluşmaları' kapsamında Lice'de vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, terör örgütü tarafından gerçekleştirilen eylemler ve oluşturulan istikrarsız ortamın en çok bölge halkına zarar verdiğini söyledi.

Beyoğlu, memleketi Lice'de vatandaşlara domates ikram etti

Kendisine özgü doğal ortamlarda yetişmesi nedeniyle doyumsuz bir lezzete sahip olan Diyarbakır Lice ilçesinin tescilli tarım ürünü Lice domatesi, yoğun ilgi görüyor.

Diyarbakırlı judocu Fransa'da madalya peşinde

Diyarbakırlı milli sporcu Muhammed Delil Peksert, ay yıldızlı milli forma için ringe çıkacak.

Türkiye'nin en büyük mandala etkinliği Ceylan Karavıl Park AVM'de yapıldı

Ceylan Karavil Park AVM, birbirinden farklı etkinliklerle ve kültürel, sanatsal alanlarda deneyimleri ziyaretçilerine sunarak Diyarbakır ve bölgenin çekim noktası olmaya devam ediyor.

Vali Karaloğu, Türkiye Ermenileri 85. Patriği Maşalyan'nı makamında kabul etti

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Türkiye Ermenileri 85. Patriği Sahak Maşalyan ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

GGC Başkanı Ceylan, TGF Genel Başkan Yardımcılığına getirildi

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun (TGF) 10'uncu Olağan Genel Kurulu, Alanya'da yapıldı. Yılmaz Karaca'nın yeniden Genel Başkanlığa seçildiği genel kurul sonrası yapılan görev dağılımında, Genel Başkan Yardımcılığına Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı Mehmet Mucahit Ceylan getirildi.

Bismil'de seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde seyir halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi.

Acılı baba Yusuf Erdinç: 'HDP oğlumu benden kopardı, içimi paramparça etti'

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 785'inci gününde de devam ediyor.

AK Parti İl Başkanı Aydın: 'CHP için Kürtler sadece oy pusulasından ibarettir'

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP için Kürtlerin sadece oy pusulasından ibaret olduğunu belirterek HDP'ye seslenip, Kürtleri oy pusulasından başka bir şey olarak görmeyen, katliamcı CHP ve İstanbul'un papyonlu CHP'li başkanına, Kürtleri pazarlama densizlikleri ile yüzleşmeleri çağrısında bulunuyorum dedi.

Uzmanlar ikinci el araç alırken dikkat edilmesi gerekenler konusunda uyarıda bulundu

Araç satın alırken dikkat edilmesi gereken konularda uyarıda bulunan uzmanlar, hasar kaydı, temiz kullanım ve dürüst satıcının çok önemli olduğunu söyledi.

Ailelerin direnişine bir destekte Milli Beka Hareketı'ndan geldi

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 784'üncü gününde devam ediyor. Terör örgütünün elinden çocuklarını almak için mücadele veren annelere destek her geçen gün büyüyerek artarken, ailelere bir destek de Milli Beka Hareketinden geldi.

Yanan kamyonete bilinçsiz su döktü, alevler büyüdü

Diyarbakır'da aniden alev alan gıda kamyonetine bir vatandaş bilinçsiz bir şekilde su döktü, alevler büyüdü.