Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da iller arası okçuluk turnuvası Forum AVM'de gerçekleşti

Diyarbakır'da Forum AVM tarafından düzenlenen, klasik ve makaralı olmak üzere iki kategoride sporcuların yarıştığı okçuluk turnuvası gerçekleşti. Turnuvaya farklı illerden sporcular katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kelebekleri unutmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, halk arasında kelebek hastalığı olarak bilinen Epidermolozis Bülloza hastası çocuklarla bir araya geldi.

Mesut Yılmaz'ın adı Diyarbakır'da yaşatılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yeni açtığı caddelerden birine merhum başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın adını verdi.

Diyarbakır'da AK Parti AR-GE Teşkilat Akademisi Eğitim Kampı başladı

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen ve 2 gün sürecek olan 'Teşkilat Akademisi'nin Diyarbakır eğitimleri başladı.

Acılı aileler 789 gündür HDP ve PKK'dan evlatlarını istiyor

Çocukları terör örgütü PKK tarafından kaçırılarak dağa götürülen ailelerin HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde başlattığı evlat nöbeti 789'uncu gününde de sürüyor.

DİSKİ yağış öncesi birçok noktada çalışma yürüttü

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, metoroloji yetkililerinden aldığı yağış bilgisi sonrası harekete geçerek kentin birçok noktasında çalışma yürüttü.

Diyarbakır'da otomobilin bagajında 37 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi: 1 gözaltı

Diyarbakır polisi silah kaçakçılarına yönelik yaptığı çalışmalarda bir otomobilin bagajında 37 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek ve bu silahlara ait mühimmat ele geçirdi. Olayla ilgili 1 kişi ise gözaltına alındı.

Diyarbakır'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kabul töreni

Cumhuriyet'in kuruluşunun 98. yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kabul töreninde konuşan Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu,'Rize'nin Çayeli ilçesinden Kaptanpaşa köyünden Münir Karaloğlu'nu Diyarbakır'a vali yapandan Mardin'in bir köyünde doğan Aziz Sancar'ı Amerika'da Nobel Bilim Ödülü aldıran da cumhuriyettir. Cumhuriyetimizi gözümüz gibi korumak, onu dünyada bir yıldız yapmak da bizim boynumuzun borcudur' dedi.

Yüreği yanık abladan HDP'ye: 'HDP ikiyüzlüdür, suçludur'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbeti tutan ailelerin direnişi 788'inci gününde de devam ediyor. Kardeşi Süleyman Çetinkaya için eylemde olan abla Zekiye Bozdağ, HDP'liler benim kardeşimi kandırdılar, ikiyüzlüdür. HDP suçludur, kapatıp kaçtılar, suçlu olmasalardı kaçmazlardı' dedi.

Bismil Kaymakamı Zengince, evlat nöbetindeki ailelerle bir araya geldi

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince, çocukları terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırılan aileleri ziyaret ederek anne ve babalara karanfil verdi.

Diyarbakır'da bir dönerci Cumhuriyetin 98. yılına özel indirim yaptı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bir dönerci Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yılına özel indirim yaptı. Döner salonuna gelen müşterilere, iki döner alana bir döner bedava, bir döner alana ayran bedava şeklinde kampanyalı satış yapıldı.

Evlat nöbetindeki aileler Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı

HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde evlat nöbetinde olan aileler, Cumhuriyet Bayramı'nı kutladı.

Dicle'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Dicle'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı kapalı spor salonunda kutlama töreni düzenlendi.

AK Parti Teşkilatlarında 'Eğitim Akademisi' seferberliği

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' teması ile düzenlenen 'Teşkilat Akademisi' 30-31 Ekim tarihlerinde Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Gaziantep, Kilis, Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Şırnak'ta düzenlenecek eğitimlerle devam edecek. İki gün boyunca sürecek eğitimlere tüm teşkilat mensuplarının katılacağı belirtildi.

Diyarbakır'da Cumhuriyetin 98. yıldönümü coşkuyla kutlandı

Tüm yurtta olduğu gibi Diyarbakır'da da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı düzenlenen törenle coşkuyla kutlanırken, törende konuşan Vali Münir Karaloğlu, 'Cumhuriyeti gözümüz gibi korumak, bir seçenek değil, hepimiz için tek yoldur. Onu yüceltmek, onunla birlikte yücelmektir' dedi.

Türkiye'nin 3 gururundan 2'si Diyarbakır'dan

Google'nin eski Ceo'su Schmidt Futures ile Oxford Üniversitesi dünyanın en parlak 100 öğrencisini seçti. Türkiye'den 3 kişi programa girmeye hak kazanırken, bu öğrencilerin 2'si Diyarbakır'dan çıktı.

Araç satış uzmanı Tokmak, araç alırken dikkat edilmesi gereken konular hakkında uyarılarda bulundu

Araç satış uzmanı Murat Tokmak, araç alırken dikkat edilmesi gereken konular hakkında uyarılarda bulundu. Doğru araç seçimi yapmak için dikkat edilmesi gereken pek çok unsur bulunduğunu belirten Tokmak, sıfır veya ikinci el alınacak araçlarda dikkat edilecek unsurların farklı olmakla birlikte istenen özellikleri karşılaması gerektiğini dile getirdi.

9 yıllık hasreti bebekle taçlandıran çift, ikiz gebelikle ikinci sevinçlerini yaşadı

Çocuk hasreti çeken ve 9 yıl aradan sonra Medine isimlerini verdikleri bebekle bu hasreti taçlandıran çift, ikinci sevinçlerini ikiz gebelikle yaşadı.

Diyarbakır'ın kadın balıkçısı

Diyarbakırlı Rukiye Bakış, yıllardır yaz kış demeden, çocuklarına bakmak, ev ekonomisine katkı sağlamak için pazarda balık satıyor. Sabahın erken saatlerinde tezgahının başına geçen ve akşama kadar balık satan Rukiye Bakış, haftanın 6 günü bu işi yaparak geçimini sağlıyor.