Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Görme engelliler geleneksel domino turnuvasında bir araya geldi

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi ile Altınokta Körler Derneği Diyarbakır Şubesi işbirliğinde görme engelliler arasında domino turnuvası düzenledi.

Herkes oyuna daldı küçük hırsızlar telefon çaldı

Diyarbakır'da bir düğün salonunda herkes oyuna dalınca küçük hırsızlar gözüne diktikleri telefonu çalıp kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Diyarbakır'da engellilere verilen at ile terapi hizmeti yeniden başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi engellilere yönelik yapılan ve pandemi nedeniyle ara verilen atla terapi hizmetine yeniden başladı.

Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri tarihi geçmiş 51 kilo ürün imha etti

Diyarbakır Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gerçekleştirdikleri denetimde 51 kilogram tarihi geçmiş ürün imha etti.

Kayapınar'da pedallar kalp sağlığı için atıldı

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından 'Dünya Kalp Günü' çerçevesinde 'Sağlık İçin Hareketi Seçin' sloganı ile bisiklet turu etkinliği düzenlendi.

Diyarbakır'ın Derman Baba'sı sokak hayvanlarını unutmadı

Diyarbakır'da 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü nedeniyle 'Derman Baba' olarak bilinen hayvansever Yılmaz Acu, hayvanların sadece bir gün değil, hayatın tamamında korunup kollanması gerektiğini söyledi.

Çocuklarının kandırılmasından HDP'yi sorumlu tutan aileler, evlat yolu gözlüyor

Çocuklarının terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden ailelerin HDP il binası önünde başlattığı oturma eylemi, bin 128 gündür kararlılıkla devam ediyor.

Spor tesisine kavuşan Kocaköy, lisanslı sporcu sayısını 77'den binlere çıkardı

Diyarbakır'da, spor tesisi olmayan yaklaşık 17 bin nüfuslu Kocaköy ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün girişimleriyle sadece 77 olan lisanlı sporcu sayısı binlere çıktı.

Kayapınarlı çocuklara 'ekolojik ve atıksız' yaşamın örnekleri anlatılıyor

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Ekolojik Eğitim Bahçesinde günün belirli zamanlarında öğrencilere atıksız ve ekolojik yaşamın örnekleri eğitimi veriliyor.

Bağlar Belediyespor galibiyetle başladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1.Grup ilk hafta maçında Erganispor'u deplasmanda 1-0 mağlup eden Bağlar Belediyespor, yeni sezona 3 puanla başladı.

Bağlar Belediyesi üst yapı çalışmalarına devam ediyor

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan kış mevsimi öncesinde ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda üst yapı yenileme hizmetlerine devam ediyor.

Diyarbakır'da Zonguldak Kömürspor'un teknik direktörüne büyük ilgi

Diyarbekirspor-Zonguldak Kömürspor karşılaşmasında dostluk ve centilmenlik görüntüsü yürekleri ısıttı.

Kemoterapi tedavisini bırakan anne 4 yıldır oğlu için evlat nöbetinde

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden aileler, HDP il binası önündeki oturma eylemini 3 Eylül 2019'dan bu yana kararlılıkla sürdürüyor.

Diyarbakır'da yol uygulamasında çok sayıda mühimmat ele geçirildi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde polislerin yaptığı yol uygulamasında bir otomobilde çok sayıda mühimmat ele geçirildi. Gözaltına alınan 3

Diyarbakır'da 'spor otizm' ABA klinikte açılıyor

Diyarbakır'da otizmli bireyler için sağlıklı çalışma olanağı sağlayan ABA Otizm Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, bir yeniliğe daha imza atıyor. Bölgede otizmli bireylerin spor desteğiyle psikomotor becerilerinin geliştirilmesi, vücut farkındalığının arttırılması ve bilişsel gelişiminin desteklenmesinin sağlanması amacıyla açılan spor otizm kliniği Ekim ayı içerisinde ABA Otizm Eğitim Merkezinde faaliyete geçecek.

DTB Başkanı Yeşil güven tazeledi

Diyarbakır Ticaret Borsası seçimlerinde mevcut Başkan Engin Yeşil güven tazeledi.

Evlat nöbetindeki ailelerin oturma eylemine 2 aile daha katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP il binası önünde oturma eylemi yapan ailelerin evlat nöbeti bin 126. gününde kararlılıkla sürüyor. Ailelerin direnişine 2 aile daha katıldı.

Dünya Yaşlılar Gününde 'Ulu Çınarlar' yalnız bırakılmadı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla 65 yaş ve üstü vatandaşları yalnız bırakmadı.

Biroğlu, 'Yaşadığım topraklara karşı sorumluluk duygusuyla hizmet etmeye aday oldum'

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) seçimleri için 3. grup meslek komitesinde aday olan ve kırmızı listede yarışan iş adamı Mahmut Biroğlu, '25 yıllık deneyimimi paylaşmak ve yaşadığım bu topraklara karşı sorumluluk duygusuyla hizmet etmek için aday oldum' dedi.