Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'da arkadaşını bıçaklayarak öldüren şüpheli tutuklandı

Elazığ'ın Palu ilçesinde okul pansiyonu önünde iki öğrenci arasında çıkan kavgada, bir öğrenci bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheli, bugün tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HDP önünde evlat nöbeti tutan aile sayısı 350 oldu

Diyarbakır annelerinin dağa kaçırılan çocukları için HDP Diyarbakır İl Binası önünde sürdürdüğü oturma eylemine, 1219'uncu günde 350'nci aile katıldı.

Malatya'da 1 yılda 402 milyon dolarlık kayısı ihracatı

Dünyanın kayısı başkenti Malatya'da 1980'li yıllardan itibaren kayıt altına alınan kayısı ihracatında bir rekor kırılarak 2022 yılında 76 bin 355 ton kuru kayısı ihracatına karşılık 402 milyon dolar gelir elde edildi.

Aileler direniyor destek artıyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti sürerken, ailelerin direnişine bir destek de Bursa'dan geldi.

Hırsızlar jandarmadan kaçamadı

Malatya'da beş ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 2 zanlı yakalanarak gözaltına alındı.

Diyarbakır'da '3 Ocak eğitim şehitleri' anıldı

Diyarbakır'da 15 yıl önce bölücü terör örgütü PKK tarafından bomba yüklü aracın, askeri servis aracının geçişi esnasında dershane önünde patlatılması sonucu hayatını kaybeden 6'sı öğrenci 7 kişi törenle anıldı.

Malatya'da polisten filim gibi uyuşturucu operasyonu

Malatya'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan sürücünün kullandığı araçta yola atılan yastığın içerisinde uyuşturucu çıktı.

Kamyonun çarptığı kadın yaralandı

Elazığ'da yolun karşısına geçmek isteyen bir kadın, kamyonun çarpması sonucu yaralandı.

Bilek Güreşinde Türkiye Şampiyonası için ter döktüler

Malatyalı 2 liseli sporcu, Bilek Güreşinde bölge şampiyonasında başarı gösterip Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde ettiler.

Elazığ'da 53 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisi yakalandı

Elazığ'da, hakkında 53 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve cezaevi firarisi olan zanlı yakalandı.

Diyarbakır'da hayırseverler destek veriyor, sokak hayvanları mamasız kalmıyor

Diyarbakır Sokak Hayvanlarını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Yılmaz Acu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İkinci Başkanı Avukat Murat Aksu ve birçok vatandaştan aldığı mamaları sokak hayvanlarının kaplarına bıraktı.

Çınar: 'Sportif yatırımlarımızı, Yakınca Spor Adası ile taçlandırıyoruz'

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yakınca Mahallesini ziyaret ederek, içerisinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Futbol ve Basketbol Sahaları ile Yürüyüş ve Bisiklet Yollarının bulunduğu 150 bin metrekarelik bir alanda hizmete sunulacak olan Yakınca Spor Adası inşaatını inceledi.

DİSKİ, su sorunlarını bir bir çözüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu problemini, içme suyu hattı döşeme çalışmaları ile ortadan kaldırıyor.

Malatya'da sis kazalara neden oluyor

Malatya'da etkili olan sis ve gizli buz, kazalara neden oldu. Yeşilyurt'ta minibüs ile otomobilin karıştığı kazada 1 kişi yaralandı.

Elazığ'da kırağı ve don etkili oldu

Hava sıcaklığının eksi 4'e düştüğü Elazığ'da kırağı ve don etkili oldu. Kırağı ile ağaçlar beyaza bürünürken, araç camları ise buz tuttu. Vatandaşlar ise soğuktan korumak için araç camlarına branda örttü.

Elazığ ve Keban Baraj Gölü sis denizinde kayboldu

Elazığ'da iki gündür etkili olan sis hayatı olmuşuz etkilemekle beraber güzel görüntüler oluşturdu. Şehir merkezi ve Pertek tarafına düşen Keban Baraj Gölü, sis denizinde kayboldu.

Toplam 31291 haber.