Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Özel sporculara pastalı tebrik

Malatya'da bu yıl katıldıkları şampiyonalarda derece elde eden özel sporcular, yaş pastalı tebrik edildi. Özel sporcular, 2022 yılı içerisindeki başarılarını, önümüzdeki sene daha da ileriye götüreceklerine dair söz verdiler.

Tahta çivili ayakkabıya coğrafi işaret belgesi

Türkiye'de sadece Malatya'nın Arapgir ilçesinde üretilen tahta çivili ayakkabı coğrafi işaretle tescillendi.

Şehit polis memuru Tülek için mevlit okutuldu

Malatya'nın Darende İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli iken geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında şehit olan komiser yardımcısı Ramazan Tülek için mevlid programı düzenlendi.

Bariyerlere çarpan kamyonet ters döndü, tahıl yola savruldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Bariyerlere çarpıp ters dönen kamyonetteki tahıllar yola savruldu.

Belediye Başkanı Gürkan'a iki ödül

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Yılın Yerel Yöneticisi' ödülünü aldı. Başkan Gürkan ayrıca gecede 25'inci Kayısı Festivalinden dolayı 'Yılın Kültür Sanat Markası' ödülünü de aldı.

Diyarbakır'da 82 gün küvezde kalan üçüz bebek taburcu edildi

Diyarbakır'da erken doğum nedeniyle 82 gün küvezde kalan üçüz bebek sağlık bir şekilde taburcu edildi. Üçüz bebeklere çeşitli hediyeler takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını Rabbimden diliyorum' dedi.

Elazığ'da bir lisede modern saç bakım ve cilt bakımı hizmetleri bölümü açıldı

Elazığ'da Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saç bakım ve cilt bakımı hizmetleri bölümü güncel teknoloji ve iş piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda yenilenerek hizmete girdi.

Yedisu'da HEM kurslarına yoğun ilgi

Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar'ın eşi Şeyma Başar ve beraberindekiler Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek kadın ve çocuklarla bir araya geldi.

Bismil'de' huzur' uygulamasında 36 şüpheli hakkında işlem başlatıldı

Diyarbakır'ın Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce gerçekleştirilen 'Huzur' asayiş uygulamaları çerçevesinde 36 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.

Polislere yönelik bombalı saldırıda 21 şüpheliden 4'ü tutuklandı

Diyarbakır'da çevik kuvvet polislerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında düzenlenen, 8'i polis memuru 9 kişinin yaralandığı terör saldırısıyla ilgili gözaltına alınan 21 şüpheliden 4'ü tutuklandı.

Ailelerin evlat nöbetine katılım çığ gibi büyüyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır annelerinin HDP il binasının önündeki evlat nöbetine 2 aile daha katıldı.

Besi Organize Sanayi Bölgesi'nde 600 istihdam

Malatya'nın Yazıhan ilçesinde kurulan Tarıma Dayalı İhtisas ( Besi) Organize Sanayi Bölgesi'nde arsa tahsisi için belirlenen parsel metrekare birim maliyeti 125 TL olarak belirlendi. 16 bin 750 adet hayvan kapasiteli 99 besi işletmesinin yanı sıra bir adet 150 baş hayvan kapasiteli et kombinesi, bir adet soğuk hava deposu ve 3 adet toplamda 5 mw. gücüne sahip olacak biyogaz tesisi, 1 adet yem fabrikası bulunacak ve toplamda 600 kişilik istihdam sağlanacak.

Jandarma, öğrenci ve öğretmenleri siber suçlara karşı bilgilendirdi

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı görevlileri, öğretmen ve öğrencilere 'Siber Zorbalık, Güvenli İnternet Kullanımı ve Teknoloji Bağımlılığı' konularında eğitim verdi.

Engeller, 'Sosyal Yaşam Merkezi'nde aşılacak

Bingöl'deki engelli bireyler, belediye tarafından hizmete sunulan Sosyal Yaşam Merkezi'nde engelleri aşacak.

Elazığ'da dağcılar beyaza bürünen 2 bin 620 metre yüksekliğindeki Akdağ'a tırmandı

Elazığ'da dağcılar, 2 bin 620 metre yüksekliğinde bulunan Akdağ dağına tırmanış gerçekleştirdi. Zirveye ulaşmak yaklaşık 10 saat sürdü.

Bingöl'de bir anda alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi

Bingöl'de ışıklarda durduğu esnada alev alan otomobil, kullanılamaz hale geldi.

Toplam 30852 haber.