Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Down sendromlu judocuların hedefi, Türkiye şampiyonluğu

Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün Çok Amaçlı Spor Salonu'nda judo eğitimi gören down sendromlu sporcuların hedefi Türkiye şampiyonu olmak.

Elazığ'da sis etkili oldu

Elazığ'da meteorolojinin önceden uyardığı sis kent genelinde etkili oldu, görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü.

Malatya Baro Başkanı Demez de ekonomik koşullarda iyileştirme talebine imza attı

Türkiye genelinde baroların imza attığı CMK Tarifesi'yle ilgili gelişme beklediklerini belirten Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez de ekonomik koşullarda iyileştirme istediklerini vurguladı.

Doğanşehir'de uyuşturucu operasyonu

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde polis ekipleri tarafından bir adrese düzenlenen operasyonda 1 kilo esrar ile 12 gram kenevir tohumu ele geçirildi.

Elazığ vişnesi tescillendi

Elazığ vişnesi Türk Patent ve Marka Kurumu Coğrafi İşaretler Dairesi Başkanlığı tarafından tescillendi. Vişneyle birlikte Elazığ'ın tescilli ürün sayısı 8'e yükseldi.

3 ayrı işletmede hırsızlık yapan şahıs yakalandı

Malatya'da girdiği üç ayrı işletmede hırsızlık yapan zanlı izlenen kamera görüntüleri sonrasında yakalanarak gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı

Tunceli'de aile eğitimlerinden 832 kişi faydalandı

Tunceli'de Aile Okulu Projesi çerçevesinde aile eğitimleri devam ediyor.

Yeni Elazığ Stadyumunda sona doğru

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yeni Elazığ Stadyumunda incelemelerde bulundu.

Özel sporculara pastalı tebrik

Malatya'da bu yıl katıldıkları şampiyonalarda derece elde eden özel sporcular, yaş pastalı tebrik edildi. Özel sporcular, 2022 yılı içerisindeki başarılarını, önümüzdeki sene daha da ileriye götüreceklerine dair söz verdiler.

Tahta çivili ayakkabıya coğrafi işaret belgesi

Türkiye'de sadece Malatya'nın Arapgir ilçesinde üretilen tahta çivili ayakkabı coğrafi işaretle tescillendi.

Şehit polis memuru Tülek için mevlit okutuldu

Malatya'nın Darende İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli iken geçtiğimiz günlerde geçirdiği trafik kazasında şehit olan komiser yardımcısı Ramazan Tülek için mevlid programı düzenlendi.

Bariyerlere çarpan kamyonet ters döndü, tahıl yola savruldu

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Bariyerlere çarpıp ters dönen kamyonetteki tahıllar yola savruldu.

Belediye Başkanı Gürkan'a iki ödül

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 'Yılın Yerel Yöneticisi' ödülünü aldı. Başkan Gürkan ayrıca gecede 25'inci Kayısı Festivalinden dolayı 'Yılın Kültür Sanat Markası' ödülünü de aldı.

Diyarbakır'da 82 gün küvezde kalan üçüz bebek taburcu edildi

Diyarbakır'da erken doğum nedeniyle 82 gün küvezde kalan üçüz bebek sağlık bir şekilde taburcu edildi. Üçüz bebeklere çeşitli hediyeler takdim eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Vatanımıza ve milletimize hayırlı evlatlar olmalarını Rabbimden diliyorum' dedi.

Elazığ'da bir lisede modern saç bakım ve cilt bakımı hizmetleri bölümü açıldı

Elazığ'da Öğretmen Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde saç bakım ve cilt bakımı hizmetleri bölümü güncel teknoloji ve iş piyasasının ihtiyaçları doğrultusunda yenilenerek hizmete girdi.

Yedisu'da HEM kurslarına yoğun ilgi

Bingöl'ün Yedisu İlçe Kaymakamı Furkan Başar'ın eşi Şeyma Başar ve beraberindekiler Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kursları ziyaret ederek kadın ve çocuklarla bir araya geldi.

Toplam 30844 haber.