Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Çınar: 'Esnafımızın talebi önemli ve yol göstericidir'

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya ekonomisinin belkemiği olan işletmelerin olduğu Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek taleplerini dinlediler.

Başkan Şerifoğulları, 'Şehri imar ederken gönülleri mutlu etmek benim için çok önemli'

Göreve geldiği günden itibaren gençlere ve çocuklare daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Altyapıdan üstyapıya, kültürden sanata her alanda şehrimizin gelişimine, dönüşümüne ve kalkınmasına katkı sunmak amacıyla çalışıyoruz. Şehri imar ederken gönülleri mutlu etmek benim için çok önemli' dedi.

Tunceli'de 'Hayvanları Koruma Kurulu' toplantısı düzenlendi

Tunceli'de Vali Mehmet Ali Özkan başkanlığında İl Hayvanları Koruma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Gürkan'dan muhtarlarla hizmet istişaresi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Hekimhan ilçesini ziyaret ederek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında 2022 yılında yapılan yatırımlar ve 2023 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Malatya'da terör operasyonu: 10 tutuklama

Malatya'da jandarma tarafından terör örgütleri DEAŞ-PKK/PYD/YPG'ye yönelik düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 25 zanlıdan 10'u tutuklandı.

Elazığ'da pancar yüklü tır devrildi: 1 yaralı

Elazığ-Keban kara yolunda, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği pancar yüklü tır yan yattı. Kazada, araç sürücüsü hafif yaralandı.

Eskimalatya'daki sağlık merkezinde çalışmalar sürüyor

Eskimalatya'nın Sağlık Merkezi ihtiyacını gidermek için mülkiyeti Malatya Battalgazi Belediyesi'ne ait olan 5 dönümlük alan üzerinde geçtiğimiz Kasım ayında yapımına başlanılan 2 katlı Sağlık Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kaçak avlanmaya para cezası

Malatya'da Karakaya Baraj Gölünde kaçak avlanma yapan şahısa 7 bin 500 TL idari para cezası uygulandı.

Malatya'da 12 bin 701 aileye 'Aile okulu' projesiyle eğim verildi

Malatya'da 'Aile Okulu' projesi çerçevesinde 12 bin 701 aileye eğim verildi.

Diyarbakır'da afete karşı değerlendirme yapıldı

İl Afet Risk Azaltma Planı (İRAP) izleme ve değerlendirme toplantısı, Vali Yardımcısı ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi başkanlığında gerçekleştirildi.

Evlat direnişindeki aile sayısı 346'ya yükseldi

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren Diyarbakır annelerinin HDP il binasının önündeki evlat nöbetine bir aile daha katıldı.

Elazığ'da iki kurum arasında protokol imzalandı

Elazığ'da Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında protokol imzalandı.

Diyarbakır'da kargo aktarma merkezinde çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi

Diyarbakır'da güvenlik güçleri tarafından kargo aktarma merkezinde yapılan aramada çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi. Şüpheli şahıs hakkında soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Malatya'da çok sayıda gümrük kaçağı ürün yakalandı

Malatya'da polis ekipleri tarafından düzenlenen kaçakçılık operasyonlarında çok sayıda gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi.

Malatya'da yağış sonrası göçen yol tehlike saçıyor

Malatya'nın Darende ilçesinde etkili olan sağanak yağış sonrası göçen yol tehlike saçarken, vatandaşlar yolun onarılması için yetkililerden yardım istedi.

500 bin TL dolandırılan şahsın parasını polis kurtardı

Malatya'da kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak bir vatandaşı 500 bin TL dolandıran iki zanlı, polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. İşlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Toplam 30857 haber.