Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bingöl Valisi Usta bıçaklı saldırıda yaralanan vatandaşları ziyaret etti

Bingöl'de 2 gün önce bıçaklı saldırıda yaralanan ve hastanede tedavileri devam eden vatandaşları ziyaret eden Vali Ahmet Hamdi Usta, 'Bingöl'ü ve bizleri çok çok üzen bir olay. Bunun adli ve idari boyutu devam ediyor' dedi.

Terasa takılan otomobil onlarca metre yükseklikten düşmekten kurtuldu: 7 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada aynı aileden 7 kişi yaralanırken, aracın onlarca metre yükseklikten uçuruma yuvarlanmasını fidan dikimi için açılan teras önledi.

Malatya'da kayısı fiyatlarında istikrar arayışı sürüyor

Kuru kayısı üretiminde dünya liderliğini elinde bulunduran Malatya'da hasat devam ederken, üreticiler bir önceki yıla kıyasla ürün fiyatlarında önemli bir gerileme yaşandığını belirterek, fiyatlarda istikrar beklediklerini söyledi.

Malatya'da torbacı operasyonunda 12 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda sentetik ecza maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 12 kişi tutuklandı.

Diyarbakır'da 177 bin 495 kök kenevir ve skunk bitkisi ele geçirildi

Diyarbakır'ın Kulp ve Hani ilçelerinde jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 177 bin 495 kök kenevir ve skunk bitkisi, 65 kilogram kubar esrar ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli yakalandı.

Elazığ'daki cinayet şüphelisi tutuklandı

Elazığ'da çıkan silahlı kavgada bir şahıs hayatını kaybederken şüpheli tutuklandı.

Başkan Şerifoğulları, 'Bir ay içerisinde 255 konutun ihalesi gerçekleşecek'

Karşıyaka Mahallesi'nde rezerv alanda hazine arazisi üzerine 255 konutun yapılması noktasında bakandan söz aldıklarını belirten Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 'Hızlı bir şekilde TOKİ plan ve proje çalışmalarını başlattı. İnşallah çok kısa bir süre içerisinde yaklaşık bir ay içerisinde 255 konutun ihalesi gerçekleşecek ve konutların yapımına başlanılacak' dedi.

Serinlemek için Dicle Nehri'ne giren çocuk, boğularak hayatını kaybetti

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde serinlemek için arkadaşlarıyla birlikte Dicle Nehri'ne giren 14 yaşındaki Habip, boğularak hayatını kaybetti.

Elazığ'da 'Açık Hava Sinema Günleri' başladı

Elazığ'da Hoca Hasan Hamam Müzesi teras alanında düzenlenen 'Açık Hava Sinema Günleri' vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Elazığ Belediyesi'nden YKS tercih döneminde gençlere destek

Elazığ Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonrasında üniversite tercihi yapacak adaylara yönelik iki ayrı noktada ücretsiz tercih ve danışmanlık hizmeti sunuyor.

Elazığ Hipodromu, sosyal sorumluluk projeleriyle ön planda

Elazığ Hipodromu, son yıllarda üstlendiği sosyal sorumluluk projeleriyle şehre değer katıyor. Atla Terapi Merkezi, engelli bireyler için empati parkuru, tiyatro sahnesi ve piknik alanlarıyla vatandaşlara hizmet sunuyor.

Diyarbakır, Time Dergisinde dünyada gezilebilecek ilk 100 yer arasına girdi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası'nın (DTSO) girişimleriyle başlatılan Mezopotamya Ekspresi, Amerika'nın dünyaca ünlü Time Dergisi'nde 'Dünyada Gezilecek ve Görülecek En Güzel 100 Nokta' arasında seçildi.

Elazığ Atatürk Stadyumu'nda bölgede bir ilk

Bünyesinde oluşturulan salonlarda 18 branşta spor yapan çocuk ve gençleri uluslararası müsabakalara hazırlayan Elazığ Atatürk Stadyumu, yenilikçi bir uygulamalarıyla da dikkat çekiyor. Atatürk Stadyumuna, bu yıl çimlerinin formunu korumak amacıyla yeni bir serinletme sistemi kurdu. Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından alınan 12 adet fan, yaz sıcaklarına karşı çimlerin sağlığını korumak için kullanılmaya başlandı.

Diyarbakır'da 'Topuz' operasyonu: 5 gözaltı

Diyarbakır'da, CHP İstanbul Milletvekili Türkan Elçi'nin ailesine ait bir otele silahla ateş açma olayının ikinci dalga operasyonunda 5 gözaltı.

Bingöl'de kırsal alanda çıkan yangın söndürüldü

Bingöl'ün Genç ilçesinde kırsal alanda çıkan yangın, ormana sıçramadan söndürüldü.

Trafik kazalarının meydana geldiği caddede esnaftan 'ışık' talebi

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Kayapınar Caddesi'ndeki esnaf, sık sık kaza yaşanan yaya geçidinde yetkililerin önlem almasını istedi.

Toplam 33580 haber.