Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Çınar'da köpek dehşeti

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde başıboş köpek saldırısına uğrayan çocuk, kalçasından yaralandı.

Elazığ'da asansörde kalan çocuk, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı

Elazığ'da elektriklerin kesilmesinden dolayı asansör içerisinde kalan çocuk, itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı.

Elazığ'da bu tesis tamamlandığında kentin 2057 yılına kadar atık su sorunu olmayacak

Elazığ Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve kentin en büyük yatırımı olan 'İleri biyolojik atık su arıtma tesisinde' yapılan çalışmalar yüzde 55 oranına gelirken Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Jandarmadan yangınlara karşı bilgilendirme

Elazığ'da jandarma ekipleri vatandaşları, yangınlara karşı bilgilendirdi.

Yeşilyurt'ta yaz akşamları etkinlikleri başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit'in talimatıyla, konteyner kentlerde kalan vatandaşların moral ve motivasyonlarını yükseltmek amacıyla hayata geçen 'Yeşilyurt Yaz Akşamları' etkinlikleri coşku dolu bir programla başladı.

Diyarbakır'da 32 bin mevsimlik çiçek refüj ve kavşaklara dikildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kendi imknlarıyla ürettiği farklı tür ve renkte 32 bin mevsimlik çiçeği, Kayapınar Caddesi, Kamışlo Bulvarı ve İçkale'de toprakla buluşturdu.

Battalgazi'de müftü Özdemir'e veda programı

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Battalgazi İlçe Müftüsü iken Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesine tayini çıkan Hüseyin Özdemir için düzenlenen veda programına katıldı.

Munzur Festivali sönük başladı

Tunceli'de, belediye tarafından bu yıl 22.'si düzenlenen Munzur Kültür ve Doğa Festivali başladı. Festivalin açılışına katılımın düşük olması dikkat çekti.

Feci kazada ölen kardeşler defnedildi

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 11 yaşındaki çocuğun kullandığı traktörün çarpması sonucu hayatını kaybeden iki kız kardeşler gözyaşları arasında defnedildi.

Malatya Turgut Özal üniversitesi tanıtım günleri başladı

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla üniversite adayı öğrenciler tercih edecekleri üniversite ve bölümleri araştırmaya başladı. Üniversite tercihlerinde gençleri yalnız bırakmayan Malatya Turgut Özal Üniversitesi, aday öğrencilere üniversitenin akademik ve sosyal imkanları hakkında bilgi vermek, bireysel tercihleri doğrultusunda yerleşebilecekleri bölüm ve programlar hakkında yol gösterici bilgiler sunmak üzere Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tanıtım Günleri'ni başlattı.

Sadıkoğlu: 'Hazine ve Tarım bakanlıklarına dosyalarımızı gönderdik'

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Mücbir Sebep süresinin uzatılması ve TMO'nun kuru kayısıda taban fiyat açıklaması hakkında hazırladıkları kapsamlı dosyaları Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'na gönderdiklerini, sürecin takipçisi olduklarını söyledi.

Başkan Şerifoğulları: 'Elazığ'ın uzun yıllardır özlemle beklemiş olduğu Kent Müzesi'ni şehrimize kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz'

Müzeler Şehri Elazığ projeleri kapsamında Kent Müzesi'ni açmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, şehrin tarihi süreçleri ve kültürel zenginliklerini yansıtan birçok öğenin sergileneceği müze için vatandaşların da manevi değeri olan eşyaları bağışlayarak katkıda bulunmaları için çağrıda bulundu.

Diyarbakır'da 2 milyon 669 bin kök kenevir ve skunk ele geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 2 milyon 669 bin 630 kök kenevir ve skunk bitkisi ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

Dicle'de bin 700 öğrenci Kur'an-ı Kerim öğreniyor

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde okulların kapanmasıyla birlikte tatil dönemine gire öğrenciler, İlçe Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında Elif ba, Kur'an-ı Kerim ve dini bilgiler öğreniyor.

Diyarbakır'ın yaylalarında konargöçer aileler zorlu yaşamını idame ettiriyor

Diyarbakır'da Karacadağ bölgesinde geçimini küçükbaş hayvancılıkla sürdüren Aker ailesi yaz aylarında farklı bölgelere konargöçerlik yaparak zorlu hayatlarını sürdürüyor.

'Mola Evleri' özel bireyler ve ebeveynleri için hayatı kolaylaştırıyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Şehitlik Mahallesi ve Kayapınar Huzurevleri Mahallesinde kurulan 'Gündüzlü Bakım Merkezi Mola Evi' özel gereksinimli çocukları olan ebeveynlerin günlük yaşamlarını kolaylaştırıyor.

Toplam 33580 haber.