Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatyalı göçerler bin 800 rakımda zorlu mesaide

Malatya'nın Arguvan ilçesinde bin 800 rakımlı Çakmak Yaylası'nda göçerler, koyun ile keçilerinden daha iyi verim alabilmek yoğun mesai harcıyor.

Şifayı bin 400 kilometre uzaklıkta buldu

Bel ve kalça ağrıları nedeniyle memleketi Tekirdağ'da birçok farklı hastaneye giden ve sonuç alamayan 28 yaşındaki hasta, bin 400 kilometre yol katedip geldiği Elazığ'da 6 saatte sağlığına kavuştu.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, hastanelerde limonata ikramına başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentteki hastanelerin bahçesinde kurulan İkram Çeşmeleri ile hasta yakınları ve sağlık çalışanlarına limonata ikram ediyor.

Covid sürecinde başlayan resim tutkusunun başarısını çalıştığı hastanede sergiledi

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Tıbbi Sekreter Hediye Cevizci, Covid-19 döneminde başladığı resim tutkusunun başarısını çalıştığı hastanede sergiledi.

Diyarbakır'da çıkan anız yangını söndürüldü

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde çıkan anız yangını, ekiplerin yoğun çalışmasıyla sabah saatlerinde kontrol altına alınarak söndürüldü.

Diyarbakır'da anız yangını: Bölgedeki rüzgarın etkisiyle alevler geniş alana yayıldı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde çıkan anız yangını rüzgarın etkisiyle geniş alana yayıldı. İtfaiye ekiplerinin yangına müdahalesi yetersiz kaldığı için iki ilçeden takviye ekip gönderildi.

Malatya'da iki otomobilin karıştığı kazada: 5 yaralı

Malatya'da iki aracın çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Bingöl'deki orman yangınları söndürüldü

Bingöl'ün Yelesen köyü ve merkez ilçesi Ekinyolu'nda çıkan orman yangınları, ekiplerin müdahalesi ile söndürüldü.

Bilim insanlarına saldırı girişimi kamerada

Malatya'da hava araçlarını lazer silahlarına karşı koruyacak kompozit bir madde geliştiren İnönü Üniversitesinde görev yapan akademisyen çifte yönelik saldırı girişimi polis tarafından engellendi. Polisle zanlılar arasında yaşanan kovalamaca ise kameralara yansıdı.

Malatya'da il koordinasyon kurulu toplandı

Malatya İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Seddar Yavuz başkanlığında toplandı. Toplantıda konuşan Yavuz, 6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya'da sorunların çözümü için her kesimle aktif bir şekilde çalışacaklarını söyledi.

Küçük çocuk istedi, vali makam aracını ona tahsis etti

Tunceli'de bir çocuk, Vali Bülent Tekbıyıkoğlu ile fotoğraf çektirip makam aracına binmek istedi. Vali Tekbıyıkoğlu, makamında kabul ettiği küçük çocuğa makam aracını tahsis etti.

Kendini polis ve savcı olarak tanıtıp altın ve paraları alan dolandırıcı tutuklandı

Malatya'da, telefonla aradıkları bir kişiye kendini polis ve savcı olarak tanıtıp elindeki altın ve paraları alan şahıs, izlenen 178 saatlik kamera görüntüsü sonrasında yakalandı.

Sadıkoğlu, TMO Genel Müdürü ile görüştü

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal'ı ziyaret eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, TMO'nun depremden büyük zarar gören Malatya'ya destek olarak kuru kayısı alımı yapması ve üreticiyi destekleyecek taban fiyat açıklaması talebini iletti.

MAGİNDER'den Vali Yavuz'a ziyaret

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) Malatya Valisi Seddar Yavuz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Elazığ'da trafik kazası: 3 yaralı

Elazığ'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüje çıkarak ağaçları devirdi. Devrilen ağaçlardan biri karşı yönden gelen bir aracın üzerine isabet etti. Kazada 1'i çocuk 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da sulama kanalına düşen köpek kurtarıldı

Diyarbakır'ın Çınar ilçesinde sulama kanalına düşen köpek, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Toplam 33580 haber.