Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Milletvekili Ölmeztoprak: ' Tek bir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz'

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremin izlerini silmekte kararlı olduklarını kaydederek, tek bir vatandaşın mağdur edilmeyeceğini söyledi.

Malatya'da uyuşturucu operasyonu

Malatya'da sokaklarda uyuşturucu madde satışına yönelik gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken, 7 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Başkan Gürtürk: 'Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'miz 36 yaşında '

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'nin (FHGC) 36. yıl dönümünde açıklamalarda bulunan Başkanı Serkan Gürtürk, 'Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti, Mehmet Topal, Aydın Meral, İsmet Turan, Ahmet Kaya, Coşkun Bingöl, Şükrü Kacar ve Şeref Tan gibi duayen gazeteciler tarafından kurulan köklü bir kuruluş. Gazetecilik meslekleri yanında şehrimizin her alanda kalkınması ve gelişmesinde önemli roller üstlenen meslektaşlarımızın kurup bugüne getirdikleri Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyetimizin 36. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururunu yaşıyoruz' dedi.

MHP Heyetinden Başkan Taşkın'a hayırlı olsun ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) heyeti, Kamu-Sen ve TÜRKAV temsilcileri ve yönetimleri Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın'a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

İşitme cihazları şirketi, Sakatlar Derneği Üyelerine destek için özel bir kampanya başlattı

Türkiye Sakatlar Derneği Elazığ Şubesi ile bir işitme cihazları şirketi arasında yüzde 30'luk indirim protokolü imzalandı.

Okullar arası güreş şampiyonasında Bingöl rüzgarı

Tekirdağ'da yapılan Okul Sporları Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında 43 kiloda Rümeysa Keskin Türkiye şŞampiyonu oldu.

Diyarbakır'da akasyalar çiçek açtı

Diyarbakır'da mis kokular saçan ve adeta baharın müjdecisi olan beyaz akasyalar çiçek açtı.

Av. Vural: ''Süreç iddia dahi olsa delillerin toplanması gerekir''

Elazığ'da bir lisede 9 kız öğrenciyi taciz ettiği iddiasıyla adliyeye sevk edilen okul müdürü tutuklandı. Avukat Eda Vural, sürecin iddia dahi olsa delillerin toplanması açısından tutuklamanın tedbiren yapılması kanaatinde olduklarını, yargı makamının da kendileri ile aynı kanaatte olduğunu söyledi.

Tunceli'de güvenlik korucuları afet durumlarına etkin müdahale için eğitim alıyor

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde görev yapan güvenlik korucularına verilmeye başlanan afet ve acil durum eğitimleri devam ediyor.

Diyarbakır'da gasp ve yaralama olaylarına karışan gruba 'balistik' operasyonu: 6 tutuklama

Diyarbakır'da gasp ve yaralama olaylarına karışan gruba yönelik düzenlenen 'balistik' operasyonunda gözaltına alınan 6 şüpheli tutuklandı.

Turizm Bölümü öğrencileri yemek yarışmasında mücadele etti

Malatya'da Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde öğrenciler arasında 'Dünya Mutfakları Yemek Yarışması' düzenlendi.

Elazığ'da öğrencilere siber farkındalık eğitimi

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından öğrencilere yönelik siber farkındalık eğitimi verildi.

Medeniyetler beşiği 4 bin yıllık Harput'ta ilkbahar güzelliği

Elazığ'da yazılı kaynaklara göre 4 bin yıllık medeniyet ve kültürün ortak noktası olan Harput Mahallesi, ilkbaharın gelişiyle birlikte farklı bir güzelliğe büründü.

Elazığ'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

Elazığ'da jandarma ekiplerince düzenlenen tarihi eser kaçakçılığı operasyonunda 17 sikke ve 1 adet tarihi kılıç ele geçirildi.

Koçkar şehitleri dualarla anıldı

Diyarbakır'ın Kulp ilçesine bağlı Koçkar Mahallesinde, 1990'lı yıllardan bugüne kadar bölücü terör örgütü PKK ile yaşanan çatışmalarda hayatını kaybeden güvenlik korucuları ve sivil şehitler, düzenlenen törenle anıldı.

Kuryelerin tehlikeli yolculuğu

Elazığ'da iki motorlu kuryenin seyir halindeyken yan yana tehlikeli yolculukları kameralara yansıdı.

Toplam 30817 haber.