Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'da hırsızlar kümesten 60 tavuk ve 2 kangal yavrusu çaldı, 11 tavuğu da telef etti

Elazığ'da kümese giren hırsızlar 60 tavuk ve 2 kangal köpeği yavrusu çalarken 11 tavuğu da telef etti.

'Yalancı veba' martıları vurdu: Binlercesi telef oldu, bir o kadarı da ölmek üzere

Elazığ'ın Ağın ilçesinde Keban Baraj Gölü kıyısında binlerce martı telef oldu. Hayvan ölümlerinin nedeninin yalancı veba hastalığı olduğu belirtilirken, bölge halkı hastalığın diğer hayvanlara bulaşmasından endişeli.

Okul Sporları Basketbol 2. Küme Mahalli Müsabakaları başladı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Basketbol 2. Küme Mahalli Müsabakaları 24-26 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılıyor.

Binlerce yıllık tarihi olan 5 katlı Zağ mağaraları turizme kazandırılmayı bekleniyor

Bingöl'de 2019-2022 yılları arasında yüzey araştırmaları çerçevesinde incelenen 5 katlı Zağ Mağaları'nın binlerce yıllık tarihi olduğu tespit edildi. MS 100 ve 200'lü yıllarda ilk Hristiyanlar tarafından inşa edildiği ileri sürülen mağaraları daha sonra Müslümanlar da ilim merkezi olarak kullandı. Tarihi alanın çevre düzenlemesi yapılarak turizme kazandırılması bekleniyor.

Bingöl'de 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs yakalandı

Bingöl'de 20,5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan şahıs, jandarma ekiplerince yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Elazığ'da toz bulutu etkili oldu

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından toz taşınımı Elazığ'da da etkili oldu.

Uzmanından toz taşınımı uyarısı

Tunceli Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Nazife Özge Altan, Türkiye'nin birçok ilinde etkili olan toz taşınımının etkileri ve koruma yöntemlerine ilgili uyarılarda bulundu.

MTÜ'de beyaz önlük töreni

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde mesleğe ilk adımlarını atan hekim adayı öğrencilerin Beyaz Önlük Giyme törenleri gerçekleştirildi.

Doğu ve Güneydoğu'yu Karadeniz'e bağlayan yolda kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesini Karadeniz'e bağlayan Tunceli-Pülümür-Erzincan karayolu, kaya düşmesi ve heyelan tehlikesi nedeniyle ciddi risk oluşturuyor. Vatandaşlar, muhtemel bir depremde karayolunun kapanabileceğini belirterek bir an önce önlem alınması çağrısında bulundu.

Otomotiv yedek parça taşımacılığında tek

Yurtiçinde otomotiv firmalarına yedek parça dağıtım hizmeti veren lojistik şirketi, yeni dönemde istihdam sayısını da arttırarak hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçlıyor.

Elazığ'da 'Ausbildung' semineri düzenlendi

Elazığ'da Almanya'da çalışmak, meslek edinmek veya mesleğini devam ettirmek isteyenlere yönelik Ausbildung semineri düzenlendi.

Su samuru havuzdaki balıkları yerken görüntülendi

Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği (IUCN) tarafından 'nesli tükenme tehdidine yakın' kategorisinde sınıflandırılan su samuru, Diyarbakır'da havuzdaki balıkları yerken bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

Elazığ'da 9 uyuşturucu taciri tutuklandı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheliden 9'u tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Jandarmanın 185'inci kuruluş yıldönümünde çocuklara özel etkinlik

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Cezaevi Jandarma Tabur Komutanlığı tarafından 185'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde çocuklara yönelik faaliyet gerçekleştirildi.

Mahallelerdeki ATM sorununa Vekil Keleş'ten çözüm!

Elazığ'ın bazı mahallelerinde yaşanan ATM eksikliği, AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in çabalarıyla son buluyor.

Elazığ'da sokak satıcılarına operasyon: 13 gözaltı

Elazığ'da polis ekipleri tarafından sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 13 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Toplam 31008 haber.