Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber Haberleri

Elazığ Haber haberleri, haber editörü Elazığ Haber tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Diyarbakır'ın ihracatı 2022'de yüzde 27,5 arttı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, kentin bu yıl ihracatta sağladığı yüzde 27,5 artış ile iller sıralamasında 45'inci sıraya yükseldiğini söyledi.

Çınar: 'Cumhur ittifakı daha da güçleniyor'

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bir ziyaret programında, 'Cumhur ittifakı her geçen gün daha da güçleniyor' dedi.

Ahşabı 12 yıldır sanata dönüştürüyor

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşayan 59 yaşındaki Mehmet Kiriş atölyeye dönüştürdüğü evinde 12 yıldır ahşabı sanata dönüştürüyor.

Malatya'da kar uyarısı

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Cuma ve Cumartesi günleri için kar yağışı beklendiği belirterek, tedbirli ve dikkatli olunması konusunda uyarıda bulunuldu.

Türkiye'nin konuştuğu kahramanın doğup büyüdüğü ev ilk kez görüntülendi

İzmir Adliyesi önünde, 5 Ocak 2017 tarihinde teröristlerle kahramanca mücadele ederek şehit düşen polis memuru Fethi Sekin'in doğup büyüdüğü köy evi ilk kez görüntülendi. Kahraman şehidin kız kardeşi Fikriye Sekin, ağabeyinin doğup büyüdüğü evi ve çocukluğunu İHA muhabirine anlattı.

DİSKİ, Kayapınar Kırkpınar'da içme suyu sorununu çözüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, Kayapınar ilçesi Kırkpınar Mahallesinde yıllardır süregelen içme suyu sorununu çözmek için içme suyu sondaj kuyusu çalışması başlattı.

Elazığ'da havuzlar dondu, bayrak buz tuttu

Elazığ'da soğuk hava hayatı olumsuz etkiliyor. Soğuklar nedeniyle Baskil ilçesindeki kayısı bahçelerinde bulunan sulama havuzu ve bayraklar buz tuttu.

UltrAslan'dan Elazığ'da yürekleri ısıtan hareket

UltrAslan Elazığ Grubu, Palu ilçesine bağlı Baltaşı köyünde okuyan öğrencilere kışlık mont, bot ve kırtasiye yardımında bulundu.

Diyarbakır 112'ye 2022'de 2 milyon 350 bin çağrı düştü

Diyarbakır'da 112 Acil Çağrı Merkezi, 2022 yılında da vatandaşların yardımına koştu. Diyarbakır 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Vekili Dr. Hakan Karakaş, merkeze 2022 yılında toplam 2 milyon 350 bin çağrı düştüğünü söyledi.

Diyarbakır'da 'Almanak' operasyonu: 1'i cezaevi firarisi 22 şüpheli yakalandı

Diyarbakır'da 'Huzur Alan Projesi' çerçevesinde düzenlenen 'Almanak' operasyonunda aralarında hükümlü ve cezaevi firarisinin olduğu 22 şüpheli yakalandı.

Kayıp üniversite öğrencisi Gülistan Doku'dan 3 yıldır haber alınamıyor

Tunceli'de 3 yıl önce kaybolan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Munzur Üniversitesi öğrencisi Gülistan Doku'un ailesi ve Dersim Kadın Platformu üyeleri olayın aydınlatılması için yetkilerden yardım istedi.

Diyarbakır'da otobüs durağında şüpheli valiz fünye ile patlatıldı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Şanlıurfa yolu üzerinde durakta unutulan valiz paniğe neden oldu. Kontrollü şekilde fünyeyle patlatılan çantadan kıyafet ve kuru sebze çıktı.

Hem randevuya geç geldi, hem de doktoru darp etti

Elazığ'da randevusuna geç gelen hasta doktorun muayene edeceğini söylemesine rağmen yumruk atıp doktoru darp etmeye başladı. Sağlık çalışanları ve güvenlik görevlileri olaya müdahale ederken, hasta Seni öldüreceğim burada yaşatmayacağım diyerek tehditler savurdu.

Elazığ'da uyuşturucu operasyonu: 1 kişi tutuklandı

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Trafik kazasında şehit olan Astsubay Harun Uğur son yolculuğuna uğurlandı

Konya'da askeri aracın tıra çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur, memleketi Malatya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Aksaray Gençlik'te Apaydın dönemi

Elazığ Aksaray Gençlikspor, Bahattin Ergüven'den boşalan teknik sorumluluk koltuğuna Burak Apaydın'ı getirdi.

Toplam 31332 haber.