Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Hastaneden sahaya inen başhekim şifa dağıtıyor

Dicle Üniversitesi Hastanesi Başhekimi ve Kulak Burun Boğaz Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Akdağ, haftanın belirli günlerinde hem ameliyathanede operasyona katılıyor, hem de hastanenin idari işleriyle uğraşıyor.

Diyarbakır tarımı çığır açtı: 813 tane tesis kuruldu, 452 milyon TL karşılıksız hibe aktarıldı

Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Ertan Atalar, 2006 yılından bu yana 813 tesis kurulduğunu ve 452 milyon TL karşılıksız hibe verildiğini açıkladı.

Nişan töreni dönüşü kar yağışına hazırlıksız yakalananlara belediye ekipleri ulaştı

Diyarbakır Silvan Boyunlu Köyü'nde nişan töreni sonrası yağan kar yağışına hazırlıksız yakalanan ve mahsur kalan vatandaşlar köylüler ve belediye ekiplerince kurtarıldı

DTSO, eğitim gören girişimcilere 2022 yılı sertifikalarını verdi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) bünyesinde Sanayi Merkezi ve Girişimci Destek Merkezi 2023 Yılı Programları tanıtım ve kokteyli gerçekleştirdi.

Diyarbakır'da şüpheli çanta fünye ile patlatıldı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde cadde üzerinde unutulan şüpheli çanta paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanları, paketi kontrollü bir şekilde fünye ile patlattı.

Diyarbekirspor'un maç hazırlıkları sürüyor

2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, rakiplerine karşı puan kaybettiği haftayı iyi değerlendiremedi. Yeşil-kırmızı takım Cumartesi günü Saat 14.00'te kendi sahasında Fethiyespor'u konuk edecek.

9 yaşında çobanlık yaparken kaçırılan ağabeyini PKK'dan istiyor

Hakkari'den Diyarbakır'a gelip ailelerin bin 248 gündür sürdürdüğü oturma eylemine katılan Abdulselam Fidan, 1995 yılında 9 yaşındayken kaçırılan ağabeyini PKK'dan istedi.

Diyarbakır'da düzenlenecek spor ekinliklerinin programı belli oldu

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen 1 haftalık müsabaka ve organizasyonların programı açıklandı.

Diyarbakırlılara günlük 270 bin ton sağlıklı su ulaştırılıyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, her gün Dicle Barajı'ndan alıp çeşitli işlemlerden geçirdiği 270 bin ton sağlıklı, kaliteli ve uygun fiyatlı suyu vatandaşların kullanımına sunuyor.

Diyarbakır'da 1 ay içerisinde dev narkotik operasyonu: 92 kişi tutuklandı

Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon sonucunda çok sayıda uyuşturucu ve silah ele geçirildi, 92 şüpheli tutuklandı.

Kaçakçılara 1 ayda 137 operasyon düzenlendi, 147 şüpheli yakalandı

Diyarbakır'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve diğer emniyet birimlerince ocak ayında düzenlenen 137 operasyonda 147 şüpheli yakalandı, onlarca malzeme ele geçirildi.

CHP'liler kendilerini yalanladı: Önce polisi ve suçladılar, sonra özür dilediler

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun resminin bulunduğu 'Yeter, söz milletin' pankartını ilçe başkanlığında görevli partililer indirdi, bu olaydan habersiz olan il başkanlığı pankartın polis zoruyla indirildiği açıklaması yaptı, gerçek ortaya çıkınca il başkanlığı bu defa 'Düzeltme ve özür' açıklaması yaptı.

Diyarbakır annesi Aydan Arslan: 'Biz evlatlarımızı HDP'den istiyoruz'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını söyleyen ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

'Spora gidiyorum, spordan geliyorum' şifresi torbacıları ele verdi: 5 kişi tutuklandı

Diyarbakır'da 'spora gidiyorum, spordan geliyorum' şifreleriyle konuşan uyuşturucu tacirleri polisin dikkatinden kaçmadı. 'Abaküs Operasyonu' ile gözaltına alınan 5 şüpheli tutuklandı.

Diyarbakır'da 250 kilo sağlıksız şartlarda üretilen kavurma imha edildi

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, bir işyerinde yaptıkları kontrollerde kaçak ve sağlıksız şartlarda üretilen 250 kilo kavurma ele geçirerek imha etti.

TFF 2. Lig ve BAL'da mücadele eden Diyarbakır takımları 3 puana 1 golle uzandı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbakır takımları kendi liglerinde 1 golle, 3 puana uzandı.

Kontrolsüz kavşağa giren araç takla attı: 1 yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde kontrolsüz kavşağa süratle giren araç ters yattı. Meydana gelen kazada araç sürücüsü yaralandı.

Yüreği yanık babadan evladına 'teslim ol' çağrısı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılıp dağa götürüldüğünü iddia eden ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Eğil'de peyzaj çalışmaları başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Eğil ilçe girişinin daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamak amacıyla peyzaj çalışması başlattı.