Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

HDP mağduru ailelerden Diyarbakır'a gelen Meral Akşener'e tepki

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor. Aileler, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Diyarbakır ziyaretinde kendilerini ziyaret etmemelerine tepki göstererek Kandil'den talimat aldığı değerlendirmesinde bulundu.

Dicle Üniversitesi ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Dicle Üniversitesi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile toplu taşıma araçları şoförlerine 'iletişim, beden dili, öfke kontrolü ve kriz yönetimine yönelik eğitim' projesi konusunda iş birliği protokolü imzalandı.

Genel Sekreter Çiftçi milli sporcularla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, İspanya'nın Sevilla kentinde Türkiye'yi temsil edecek sporcularla bir araya geldi.

Diyarbakır'da çevre kirliliğine yol açan hurda araçlar çekildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, terk edilen ve çevre kirliliğine yol açan hurda araçların kaldırılması için sahiplerini uyardı, 3 araç otoparka çekildi.

Diyarbakır'da su depolarında bakım ve onarım çalışması sürüyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü, kent merkezi, ilçeler ve kırsal mahallelere sağlıklı su temin etmek amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır'da Tırmanış Türkiye Şampiyonası düzenlendi

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi'nin sponsorluğunda 15 ilden 106 sporcunun katıldığı Tırmanış Küçükler ve Gençler Türkiye Şampiyonası düzenlendi.

Lastik geri dönüşüm fabrikasında 7 saat süren yangında soğutma çalışmaları başladı

Diyarbakır'da bir lastik dönüşüm fabrikasında gece saatlerinde başlayan yangın söndürüldü. Fabrikada soğutma çalışmaları devam ediyor.

Diyarbakır'ın biber reçeli dünyaya açılmak için sofralarda yerini aldı

Diyarbakır'da 40 yılı aşkın süredir kahvaltı sektöründe nam salan ve 'tabelasız' kahvaltıcı olarak bilinen esnaf; 2,5 yıllık çalışma sonucu biber reçeli üretti. Kent gastronomisine miras bırakılan biber reçelinin dünyaya açılması hedefleniyor.

TSK kar kamuflajları Diyarbakır'da üretiliyor

Diyarbakırlı öğrenciler Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) askerleri için günde bin 500 adet kar kamuflajı üretimi yapıyor.

TFF 2. Lig: Diyarbekirspor: 1 - Balıkesirspor: 0

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 21. haftasında Diyarbekirspor, evinde karşılaştığı Balıkesirspor'u 1-0 mağlup etti.

Türkiye'de 33 ilden büyük Kayapınar ilçesinden ihtiyaç sahibi vatandaşlarına destek paketleri

Türkiye'de 33 ilden büyük olan Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi, dev destek paketleri devam ediyor. Kaymakam Karaman, 'Engelli, yaşlı, yardıma muhtaç ve gençler unutulmadı, yemekten sağlığa eğitimden hijyene kadar sosyal belediyecilik anlayışı' dedi.

Başkan Beyoğlu, 45 ayda 300 bin vatandaşla buluştu

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, göreve geldiğinden beri 45 ayda yaklaşık 300 binden fazla vatandaşla temas kurup sorun ve önerileri dinledi.

'İllegal Hayatlar' filmi oyuncuları Ceylan AVM'de seyirciyle buluştu

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM'de 'İllegal Hayatlar' filmi başrol oyuncusu Mahsun Karaca'nın katılımıyla seyirciyle buluştu.

Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren Diyarbakır annelerinin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Akşener, Diyarbakır'da partisinin 2. olağan kongresine katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Diyarbakır'da partisinin 2. olağan kongresine katıldı. İl Başkanı Vecdin Ensarioğlu, tek liste ile güven tazeledi.

'Uyanış Gençlik' tenis turnuvası başladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin, çocukları ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla düzenlediği 'Uyanış Gençlik Tenis Turnuvası' başladı.

Çiğdem Karaaslan'dan Diyarbakır'a çıkarma

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan başkanlığındaki Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı ekibi bir dizi program için Diyarbakır'a geldi.

Silvan Gastronomi Festivali'nin kavurma lansmanı yapıldı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Ticaret Borsası, DESOB, Silvan Kültür Sanat Derneği ve Silvanlılar Derneği iş birliğinde Silvan Gastronomi Festivali'nin kavurma lansmanı yapıldı.

Ceylan Karavil Park AVM, marka karması ile büyümeye devam ediyor

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM bünyesine güçlü bir marka daha katıldı.