Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da mahsur kalan vatandaşların imdadına belediye ekipleri yetişti

Diyarbakır'da Bağlar Belediyesi ekipleri, Karacadağ bölgesinde kar nedeniyle kapanan yolları açarak doğum sancıları artan kadın ile 90 yaşındaki diyaliz hastasının sağlık ekiplerince şehir merkezindeki hastalara ulaştırılmasını sağladı.

Diyarbakır'da Judo Şampiyonası sona erdi

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Diyarbakır Judo il Temsilciliğinin organize ettiği 2022-2023 eğitim-öğretim yılı okul sporları yıldızlar judo şampiyonası sona erdi.

Hemşire Betül, annelik azmiyle kanseri yendi

Meme kanserine yakalandıktan sonra gördüğü tedavi ve karnındaki bebeğin desteğiyle sağlığına kavuşan hemşire Betül Aydın, hem çevresindeki hem de yoğun bakım servisinde yatan kanser hastalarına moral oluyor.

Evladına hasret kalan Bedriye Uslu: 'Evlat nöbetimi kararlılıkla devam ettireceğim'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını söyleyen ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır geneli ekiplerin karla mücadele çalışmaları devam ediyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde etkili olan kar yağışıyla birlikte buzlanmaya karşı kaldırım, bulvar ve caddelerde kar temizleme çalışmaları yapıyor.

Diyarbakır'da kar yağışı ve buzlanma kaza getirdi: 1 ölü, 3 yaralı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç devrildi. Meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da yolcu otobüsü devrildi: 4'ü ağır 30 kişi yaralandı

Diyarbakır'dan İstanbul'a giden yolcu otobüsü yoğun kar yağışı nedeniyle devrildi. Meydana gelen kazada 4'ü ağır 30 kişi yaralandı.

Diyarbekirspor - Fethiyespor: 0 - 0

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Diyarbekirspor, Fethiyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Diyarbakır'da hava ve karayoluna kar engeli

Diyarbakır-Şanlıurfa arası bağlantı yollarında kar nedeniyle ulaşımda aksaklık meydana geldi, metrelerce araç kuyruğu oluşarak trafik kitlendi. Öte yandan, kar yağışı nedeniyle uçak seferleri de iptal oldu.

Kar yağışı halayla karşılandı

Diyarbakırlılar kar yağışını halayla karşıladı.

Kayapınar Belediyesi karla mücadele başlattı

Diyarbakır'ın Kayapınar Belediyesi sabah saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından vatandaşların olumsuz yönde etkilenmemesi amacıyla şehir merkezi ve kırsal mahallelerde 40 iş makinası ve 193 personelle karla mücadele çalışmasını başlattı.

Yenişehir'de karla mücadele başlatıldı

Diyarbakır genelinde etkili olan kar yağışıyla birlikte Yenişehir Belediyesi ilçede buzlanmaya karşı bulvar, cadde ve sokaklarda kar küreme ve tuzlama işlemleri başlattı.

Adreslerinde uyuşturucu yakalanan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik iki adrese yapılan operasyonda onlarca hap ele geçirildi. Operasyonda gözaltına 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

UNESCO listesindeki asırlık surlar beyaz gelinlik giydi

Diyarbakır'da günler sonra beklenen kar geldi. Her yer beyaza bürünürken, vatandaşlar beyaz örtü üzerine anı fotoğrafladı. Asırlık surlar, drone ile çekildi.

Ölümü göze alıp kar manzarası fotoğrafı çektiler

Diyarbakır'da kar etkisini göstermeye devam ederken, bazı vatandaşlar ölüm riskini göze alıp, çıkılması yasak olan surlara tırmanıp fotoğraf pozu verdi.

Tatlıcılardan stokçulara 'fıstık' tepkisi

Son zamanlarda enflasyonu bahane ederek yeşil fıstık fiyatlarını tavan yapan stokçular tatlıcıları kızdırdı. Hacıbaba Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Elaldı, yetkililerden ithal fıstık için kapıların açılmasını ve stokçulara bu yolla darbe yapılmasını istedi.

Dicle Elektrik kışın zorlu şartlarında bakım çalışmalarına devam ediyor

Dicle Elektrik'e bağlı dağıtım bölgesindeki 813 abonenin bulunduğu 4 köy ve 2 mezranın yanı sıra 6 askeri üs bölgesinin de elektrik ihtiyacını karşılayan iletim hattında olumsuz hava koşulları sebebiyle yaşanan arıza sonrasında Arıza Onarım ve Bakım (AOB) ekipleri zorlu koşullara rağmen kısa sürede arızayı tespit ederek giderdi.

Yüreği yanık anne Laçin: 'Bizim ciğerlerimiz yandı başka ciğerler yanmasın'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını söyleyen ailelerin evlat nöbeti kararlılıkla devam ediyor.

Diyarbakır'da beklenen kar, şehir beyaza büründü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü uyarılarının ardından sabah saatlerinden itibaren Diyarbakır merkezine düşen ilk kar, şehre beyaz gelinliğini giydirdi.