Yenişehir Belediyesi 400 kişiye hijyen paketi dağıttı

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Aile Destek Merkezleri'nde (ADEM) bulunan kadın kursiyerler, özel gereksinimli bireyler ve öğrencilere içerisinde kişisel temizlik malzemelerin bulunduğu 400 kişiye hijyen paketi dağıttı.

PAYLAŞ
ABONE OL Google News ile Takip Et
Elazığ Haber - Elazığ Haber

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Aile Destek Merkezleri’nde (ADEM) bulunan kadın kursiyerler, özel gereksinimli bireyler ve öğrencilere içerisinde kişisel temizlik malzemelerin bulunduğu 400 kişiye hijyen paketi dağıttı.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci’nin talimatları ile Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü personelleri, belediyeye bağlı Aziziye Mahallesi Ahi Evran Hanım Evi Millet Kıraathanesi’ndeki kadın kursiyerlere, Engelsiz Yaşam Merkezinde eğitim alan özel gereksinimli bireylere ve Üçkuyu Mahallesi’nde bulunan Hamidiye Medresesi Kur’an Kursu kız öğrencilerine toplam 400 kişiye hijyen kitleri dağıtıldı.

Hijyen paketlerinin deprem felaketinden sonra daha da önem kazandığını belirten Beşikci, ilçedeki kadın ve çocukların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çok önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Başkan Beşikci, "Yenişehir Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak, kurumlarımızda düzenlediğimiz hijyen eğitimlerimiz ile geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın hijyen kurallarına uyarak büyümelerini ve salgın hastalıklar konusunda bilinçlenmelerini amaçlıyoruz. Yenişehirli kadınımızdan çocuğumuza, özel gereksinimli bireylerimizden büyüklerimize kadar her yaş grubundan hemşehrimizin çeşitli ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Kimi zaman bu ihtiyaçlarını Yanıbaşınızdayız Projemiz gibi sosyal destek projelerimiz ile kimi zaman da bugün yaptığımız gibi sadece kişisel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bugün çeşitli kurslarımızda eğitim gören 400 hemşehrimize hijyen paketlerimizi dağıttık. Çalışmalarımızı sürdürdüğümüz bu mübarek ayımızın da tüm hemşehrilerimize hayırlar getirmesini dilerim" dedi.

İhlas Haber Ajansı

HABERİ PAYLAŞ:
Bu Elazığ Haberlerine Bakmadan Geçmeyin