Malatya

Malatya Haberleri

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan: 'Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisiyiz'

Malatya'da partisinin düzenlendiği miting programında konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) bugün itibariyle 488 bin üye kaydına ulaştığını belirterek, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduklarını söyledi.

Ağır hasarlı binanın 1'inci katından düşen şahıs yaralandı

Malatya'da çıktığı ağır hasarlı binanın 1'inci katından düşen şahıs yaralandı.

Arguvan köylerinde Kızıldaş'a yoğun ilgi

Arguvan Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Mehmet Kızıldaş, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim öncesi ziyaretlerine hız kesmeksizin devam ediyor.

Klima hırsızı polisten kaçamadı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 9 ayrı konteynerde klima çalan zanlı yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Malatya'da kayısıda zirai don tehlikesi

Malatya tarımının en önemli ürünlerinden kayısıda bugün kar ve yağmur sonrası hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ile çiftçileri endişe sardı.

Başkan Adayı Geçit: 'Ne yorulmak bileceğiz, ne de durmak'

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Topsöğüt Mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, onların sorun ve taleplerini dinleyerek, 'Vatandaşlarımızın temsilcileri olarak bizim tek derdimiz var, oda hizmet etmek. Kalbimiz memleketimize hizmet aşkı ile dolu. Ne yorulmak bileceğiz, ne de durmak' dedi.

İçerisinde 2 milyonluk medikal malzemenin bulunduğu konteyneri vinçle çaldılar

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde içerisinde 2 milyonluk medikal malzemenin bulunduğu konteyneri vinç yardımıyla çalan 2 zanlı yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Milletvekili Ölmeztoprak, 'Akçadağ'da depremin izlerini sileceğiz'

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremin izlerini silmeye kararlı olduklarını belirterek kalıcı konutlarıyla, çarşısıyla eskisinden daha güzel bir Akçadağ'ın inşa edileceğini söyledi.

AK Parti Battalgazi Başkan Adayı Taşkın, 'Yıkmaya değil yapmaya geliyoruz'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Daha güzel bir İnönü ve Kışla caddesini esnaf ve vatandaşlarla buluşturacağız biz yıkmaya değil yapmaya geliyoruz' dedi.

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er: 'Kimsenin endişesi olmasın planlanan tüm konutlarımız yapılıyor'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Muhalefetin bugünlerde diline doladığı 'Malatya'ya az konut yapılıyor' iddialarını kesin bir dille yalanlayan Sami Er, planlandığı gibi tüm konutların yapımının sürdüğünü ve bu konuda hiç kimsenin bir endişesinin olmamasını istedi.

Malatya'da yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu. Kent Merkezinde ve birçok bölgede kayısı ağaçlarının çiçek açması ise üreticiyi şimdiden endişelendiriyor.

Malatya'da kadınlar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı

Malatya'da husumetli iki kadın grubu arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde Nevruz kutlandı

Baharın gelişinin habercisi olan Nevruz, Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Recep Bentli ve çok sayıda akademik ve idari personel ve öğrencinin katılımı ile kutlandı.

Sami Er'den Malatya'yı şaha kaldıracak vaatler

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er'in geçtiğimiz günlerde 'Büyük Dönüşüm Başlıyor' sloganı ile kamuoyuna açıkladığı projeler büyük ilgi gördü.

Başkan Adayı Geçit'ten konteyner kentlere özel ilgi

Rönesans Konteyner kentteki depremzede vatandaşlara ziyarette bulunan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Deprem nedeniyle yaşanan bu olumsuz süreçler geçicidir. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsun ki en kısa sürede depremin izlerini sileceğiz ve vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına kavuşturacağız' dedi.

'Her zaman halkımızla iç içe olacağız'

Selçuklu Mahallesi'nde konteyner kent ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, her zaman halkın içerisinde bulunacaklarını ifade ederek bu zor günleri hep birlikte atlatacaklarını söyledi.

Bir günlüğüne doktor oldular, ortaya renkli görüntüler çıktı

21 Mart Down Sendromlular Günü dolayısıyla Battalgazi Devlet Hastanesinde ağırlanan çocuklar bir günlüğüne doktor oldular ve ortaya renkli görüntüler çıktı.

Battalgazi Muhtarlar Derneği'nden Başkan Güder'e teşekkür plaketi

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve dernek üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Malatya'da, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarptığı 81 yaşındaki yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Toplam 9419 haber.