Malatya

Malatya Haberleri

AK Parti Malatya Büyükşehir Adayı Sami Er: 'Kimsenin endişesi olmasın planlanan tüm konutlarımız yapılıyor'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, muhtarlarla iftar yemeğinde bir araya geldi. Muhalefetin bugünlerde diline doladığı 'Malatya'ya az konut yapılıyor' iddialarını kesin bir dille yalanlayan Sami Er, planlandığı gibi tüm konutların yapımının sürdüğünü ve bu konuda hiç kimsenin bir endişesinin olmamasını istedi.

Malatya'da yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yüksek rakımlı bölgelerde kar yağışı etkili oldu. Kent Merkezinde ve birçok bölgede kayısı ağaçlarının çiçek açması ise üreticiyi şimdiden endişelendiriyor.

Malatya'da kadınlar arasında bıçaklı kavga: 2 yaralı

Malatya'da husumetli iki kadın grubu arasında çıkan bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi'nde Nevruz kutlandı

Baharın gelişinin habercisi olan Nevruz, Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Rektör Prof. Dr. Recep Bentli ve çok sayıda akademik ve idari personel ve öğrencinin katılımı ile kutlandı.

Sami Er'den Malatya'yı şaha kaldıracak vaatler

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er'in geçtiğimiz günlerde 'Büyük Dönüşüm Başlıyor' sloganı ile kamuoyuna açıkladığı projeler büyük ilgi gördü.

Başkan Adayı Geçit'ten konteyner kentlere özel ilgi

Rönesans Konteyner kentteki depremzede vatandaşlara ziyarette bulunan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Deprem nedeniyle yaşanan bu olumsuz süreçler geçicidir. Bütün vatandaşlarımız müsterih olsun ki en kısa sürede depremin izlerini sileceğiz ve vatandaşlarımızı kalıcı konutlarına kavuşturacağız' dedi.

'Her zaman halkımızla iç içe olacağız'

Selçuklu Mahallesi'nde konteyner kent ziyaretinde bulunan AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, her zaman halkın içerisinde bulunacaklarını ifade ederek bu zor günleri hep birlikte atlatacaklarını söyledi.

Bir günlüğüne doktor oldular, ortaya renkli görüntüler çıktı

21 Mart Down Sendromlular Günü dolayısıyla Battalgazi Devlet Hastanesinde ağırlanan çocuklar bir günlüğüne doktor oldular ve ortaya renkli görüntüler çıktı.

Battalgazi Muhtarlar Derneği'nden Başkan Güder'e teşekkür plaketi

Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdulvahap Ortaç ve dernek üyeleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret ederek teşekkür plaketi takdim etti.

Hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam hayatını kaybetti

Malatya'da, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarptığı 81 yaşındaki yaşlı adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Malatya'da alt geçitte 7 araç birbirine girdi

Malatya'da altgeçitte meydana gelen zincirleme kazada 7 araç birbirine girdi. Şans eseri yaralananın olmadığı kazada maddi hasarla atlatıldı.

Malatya'da torbacı operasyonu: 3 tutuklama

Malatya'da torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 10 zanlı gözaltına alındı. Zanlılardan 3'ü çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hafif ticari aracın çarptığı yaşlı adam ağır yaralandı

Malatya'da, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari aracın çarptığı 70 yaşındaki şahıs ağır yaralandı.

Geçit: 'Laf değil iş ve eser üreteceğiz'

Yeşilyurt'ta gezmedik mahalle çalmadık kapı ve girmedik gönül bırakmayan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Biz, keyfimiz için değil, Yeşilyurt'umuz için çalışacağız. Özümüzde sözümüzde hizmet olacak, ekip arkadaşlarımızla birlikte laf değil iş üreteceğiz' dedi.

Taşkın: 'Malatya'ya dair hayallerimizi asla kayıp etmeyeceğiz'

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte Malatya City AVM'de esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Cevherizade, Ferhadiye, Kavaklıbağ, Nuriye İstiklal, İzzetiye ile Şıkşık Mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Hafif ticari araçlar çarpıştı, 1 yaralı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde iki hafif ticari aracın çarpması sonucu 1 kişi yaralandı.

47 yaşındaki engelli vatandaş artık insanlarla iletişim kurabilecek

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yaşayan, küçük yaşta geçirdiği menenjit hastalığı sonucu yatağa bağımlı kalan 47 yaşındaki Mete Balaban için sosyal medya üzerinde yapılan çağrıların ardından özel kabin yapıldı. Kabin sayesinde istediği zaman dışarı çıkabilecek olan Balaban büyük bir mutluluk yaşadı.

Zincirleme kazada can pazarı: 1'i ağır 5 yaralı

Malatya'da 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ortalık savaş alanında döndü. Kazada 1'i ağır 5 yaralandı.

Geçit: 'Gözene'nin sorunlarına özel eğileceğiz'

Gözene mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinlemek için düzenlenen mahalle toplantısında konuşan AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, birincil önceliklerinin Malatya'yı ayağa kaldırmak olduğuna vurgu yaparak, bu bölgenin birçok sorununun olduğunu ve bu sorunlara özel olarak eğileceğini ifade etti.

Toplam 9448 haber.