Malatya

Malatya Haberleri

MÜSİAD Malatya Şubesi zimem geleneğini yaşatıyor

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, ödeme güçlüğü çeken vatandaşlara destek olmak amacıyla her Ramazan ayında gerçekleştirdiği zimem geleneği ile vatandaşların bakkal borçlarını ödüyor.

Malatya'da 'dur' ihtarına uymayan araç kaza yaptı

Malatya'da, 'dur' ihtarına uymayarak polisten kaçan sürücünün kullandığı kamyonet ağaca çarptı. Kaza sonrası sürücü ile beraberindeki şahıs aracı bırakarak kaçtı.

'Akçadağ’da proje dönemi başlayacak'

Saha çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağ’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Manginder'den iftar

Malatya Girişimci İş İnsanları (MAGİMDER) derneği tarafından ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verildi.

Başkan Adayı Taşkın'dan istişare vurgusu

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Şehrimizi biz merkezli ortak akıl ve istişareyi öne alan bir anlayışla yöneteceğiz' dedi.

'Gençler için birçok projemiz var'

TÜGVA tarafından düzenlenen programa katılan AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, gençler için hayata geçirecekleri birçok projenin detaylarını anlatırken, göreve gelir gelmez önceliklerinin ise depremin tüm izlerini bir an önce silmek olduğunu dile getirdi.

'1 Yılda 55 bin konut teslim edilecek'

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 31 Mart seçimlerine dikkat çeken Geçit, 'Malatya'mızın biran önce ayağa kalkması için 31 Mart'ta yapılacak olan seçimlerde doğru karar vermemiz gerekiyor' dedi.

Ocak Partisi Malatya adaylarını geri çekti

Ocak Partisi, Malatya'da, Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe adaylarını geri çekti. Ocak Partisi Genel Başkanı Kadir Canpolat, Malatya'da, AK Parti'ye destek olacaklarını belirtti.

Hırsızlık zanlıları yakalandı

Malatya'da, 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 2 zanlı yakalandı.

'Tek esnafımızı mağdur etmeyeceğiz'

AK Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Bayram Taşkın, 'Tek bir vatandaşımızı, esnafımızı mağdur etmeden şehrimizin değişim ve dönüşümünü sağlayacağız' dedi.

Depremzede esnafı bu kez hırsızlar yıktı

Malatya'da depremzede esnaf için kurulan geçici ticaret merkezinde yaşanan hırsızlık olayı saniye saniye kameralara yansıdı. İş yerindeki hırsızlığın 6 Şubat'ta depremin yaşandığı saat olan 4.17'de gerçekleşmesi ise acı bir tesadüf olarak kayıtlara geçti.

'Malatya halkı bize güvensin şehri 2 yıl içinde toparlayacağız'

Malatya Kapalı Çarşı esnafını ziyaret eden AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Malatya halkı bize güvensin, bizi desteklesin. En geç 2 yıl içinde Malatya'yı ayağa kaldırıp eski canlılığına kavuşturacağız' dedi.

'Bir grup tarafından sürekli algı çalışmaları yapılıyor'

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, muhalefetin seçim sürecinde algılarla süreci yönettiğini belirterek, Malatya'da AK Parti'nin anketlerde geride olduğu iddiasını yalanladı. Bir grup tarafından sürekli algı çalışmaları yapıldığını belirten Er, yaptıkları tüm saha çalışmalarında açık ara önde olduklarını söyledi.

Yeniden Refah Partisi Lideri Fatih Erbakan: 'Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisiyiz'

Malatya'da partisinin düzenlendiği miting programında konuşan Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi'nin (YRP) bugün itibariyle 488 bin üye kaydına ulaştığını belirterek, Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi olduklarını söyledi.

Ağır hasarlı binanın 1'inci katından düşen şahıs yaralandı

Malatya'da çıktığı ağır hasarlı binanın 1'inci katından düşen şahıs yaralandı.

Arguvan köylerinde Kızıldaş'a yoğun ilgi

Arguvan Bağımsız Belediye Başkanı Adayı Mehmet Kızıldaş, 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim öncesi ziyaretlerine hız kesmeksizin devam ediyor.

Klima hırsızı polisten kaçamadı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde 9 ayrı konteynerde klima çalan zanlı yakalandı. Zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Malatya'da kayısıda zirai don tehlikesi

Malatya tarımının en önemli ürünlerinden kayısıda bugün kar ve yağmur sonrası hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi ile çiftçileri endişe sardı.

Başkan Adayı Geçit: 'Ne yorulmak bileceğiz, ne de durmak'

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Topsöğüt Mahalle sakinleriyle bir araya gelen AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, onların sorun ve taleplerini dinleyerek, 'Vatandaşlarımızın temsilcileri olarak bizim tek derdimiz var, oda hizmet etmek. Kalbimiz memleketimize hizmet aşkı ile dolu. Ne yorulmak bileceğiz, ne de durmak' dedi.

Toplam 9375 haber.