Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ son dakika haber

Elazığ

Elazığ gündeminden sıcak gelişmeler, son dakika Elazığ haberleri farklı bakış açısıyla Elazığ haber sayfamızda.

Elazığ Haberleri

Kadir Gecesi'nde secde ettiği rivayet edilen dut ağacının hikayesi herkesi şaşırtıyor

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesinde bulunan ve Kadir Gecesi ile birlikte secde etmeleriyle eğik kaldığına inanılan, efsanelere konu olan eğri minare ile dut ağacı, görenleri hayretler içinde bırakıyor.

Elazığ'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları

Elazığ'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98'inci yıldönümü dolayısıyla çelenk sunma töreni düzenlendi.

Elazığ'da Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi

Elazığ Belediyesi tarafından engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için planlanan Engelsiz Yaşam Merkezi inşaatında sona gelindi.

Elazığ'da menfez ve mazgallar temizleniyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde yaşanabilecek yağışlar öncesinde tüm mahallelerde mazgal, menfez, yağmur suyu hatlarında temizlik çalışmaları başlatıldı.

Karakoçan'da tarım makinası dağıtımı ve sertifika töreni

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman Karakoçan ilçesini ziyaret ederek, Tarım ve Hayvancılık Altyapısını Geliştirme Projesi kapsamında tarım makinaları dağıtımı ve sertifika törenine katıldı.

Er, milletvekilliğine yeşil ışık yaktı

Elazığ’da birçok sektörde faaliyet gösteren şirketlerde yöneticilik yapan iş insanı, AK Parti 3. Dönem Gençlik Kolları Başkanı Ali Dursun Er, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELİYGAD) ziyaret etti.

Elazığ Belediyesinden soğuğa dayanıklı yeşillendirme çalışmaları

Elazığ Belediyesi tarafından soğuğa dayanıklı yeşillendirme çalışmaları devam ediyor.

Fuar ve Kongre Merkezi'nde sona gelindi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın kent vizyonuna hizmet edecek projeleri arasında yer alan Fuar ve Kongre Merkezi inşaatında sona gelindi.

İnsan vücudundaki en güçlü kemikten esinlenilerek 8 büyüklüğündeki depreme dayanıklı yapı geliştirildi

Elazığ'da deprem mühendisliği üzerine çalışmalar yürüten öğretim görevlisi, insan vücudundaki en güçlü kemiklerden olan kaval kemiğinden esinlenerek 8 büyüklüğündeki depreme dayanıklı bir yapı geliştirdi.

Başkan İlhan: Cami adına para toplanmasına müsaade edilmeyecektir

İzzetpaşa Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Necip İlhan, son günlerde vatandaşlar tarafından 'İzzetpaşa Camii' adına yardım toplanması konusunda vakfa yapılan başvurular ile ilgili yaptığı açıklamada, vakfımızın bilgisi ve izni olmadan ikinci bir şahıs, vakıf, dernek gibi birimlerin para toplamalarına müsaade edilmeyecektir' denildi.

Keban Baraj Gölü'nden çıkan balık şaşkınlığa neden oldu

Keban Baraj Gölü'nde bir balıkçının ağlarına Sibirya Mersin balığı takıldı. İlk defa böyle bir türle karşılaşan balıkçı, büyük şaşkınlık yaşadı.

İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor

İstanbul Avrasya Elazığlılar Derneği faaliyetleri kapsamında 40 kursiyer ile yabancı dil kursu vermeye başladı.

Başkan Albayrak: Fiyatların düşük olması lazım

Çaydaçıra Mahallesi’nde TOKİ tarafından yapımı tamamlanan ve satışa çıkarılan 60 konut için 4 bin 85 kişi başvuru yaptı. Başvuru yapan kişiler için kura çekimi 26 Ekim Salı günü gerçekleşecek. Konutları ve fiyatları değerlendiren Elazığ Emlakçılar Oda Başkanı Hakan Albayrak’ta 'Elazığ bir deprem geçirdi, fiyatlar daha uygun olabilirdi' dedi.

Muhtar Türkmen: Pazar yeri talebinde bulunduk

Elazığ haber: Mahalledeki ışıklandırma sorununun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulunan Çaydaçıra Mahalle Muhtarı Hıdır Türkmen, mahallenin sorunlarını ve çalışmalarını anlattı.

Elazığlı hemşehrimiz Fikret Onhan'a yeni görev

Elazığlı hemşehrimiz Malatya eski Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, Karaman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne atandı.

Elazığ, yetim evlat muamelesi görüyor!

Önce 24 Ocak 2020 yılındaki büyük deprem, sonrasında pandemi süreci derken vatandaşın hali içler acısı. Elazığ insanına bir dokunup bin ah işittiğimiz şu günlerde ekonominin geldiği nokta vatandaşı canından bezdiriyor.

Fırat Üniversitesi'nde gezi etkinlikleri başladı

Fırat Üniversitesi (FÜ) tarafından öğrencilere Elazığ'ın kültürel ve turistik değerlerini tanıtmak amacıyla gezi etkinlikleri gerçekleştirilmeye başlandı.

Elazığ'da tesbihat ve sohbet programı düzenlendi

i Nebi Haftası kapsamında tesbihat ve sohbet programı düzenlendi.

Elazığ'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri

Elazığ'da Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 'Peygamberimiz ve Vefa' konulu program düzenlendi.