Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ son dakika haber

Elazığ

Elazığ gündeminden sıcak gelişmeler, son dakika Elazığ haberleri farklı bakış açısıyla Elazığ haber sayfamızda.

Elazığ Haberleri

Yönetmenler ve oyuncular yurtlarda kalan öğrencilerle buluştu

'13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali' kapsamında Elazığ'a gelen yönetmenler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarındaki öğrencilerle bir araya geldi.

Elazığ'da 24 bin adet lavanta toprakla buluştu

Elazığ'da tıbbi ve aromatik bitkilerin ekim alanı genişliyor. Bu kapsamda son olarak 24 bin adet lavanta bitkisi toprakla buluşturuldu.

KPSS'den yeterli puanı alamayınca baba mesleğine yöneldi

Elazığ'da yaşayan ve Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği Bölümünden 2002 yılında mezun olan Sedat Ağaçkıran, KPSS'den yeterli puan alamayınca baba mesleği olan yorgancılığa yöneldi. Çeyrek asrı aşkın bir süredir yorgan yapmayı sürdüren Ağaçkıran, yanlarında çalıştıracak çırak bulamadıkları için mesleklerinin son demlerini yaşadığını söyledi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden gençlere 3 müjde

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yatırım envanterine Fırat Üniversitesi Genç Ofis, eskirim salonu ve bocce sahasını da dahil etti.

Dolgu yaptırarak genç görünmek mümkün

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dolgu yaptırarak çok daha genç görünmenin mümkün olduğunu söyledi.

Öğretim üyesi ve öğrenciler çamaşır makinelerindeki çocuk ölümlerinin sonunu getirecek proje geliştirdi

Fırat Üniversitesi (FÜ) Teknoloji Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Çetin Özay ve öğrencileri, geliştirdikleri proje ile çamaşır makinelerindeki çocuk ya da evcil hayvanların ölmesi veya yaralanmalarının önüne geçilecek önemli bir başarıya imza attı.

Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 84'üncü yıl dönümü etkinliği

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 84'üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikte kaldığı oda ziyaret edildi.

6 yaşındaki kızın bayrak sevgisi: Ters dönen Türk bayrağını önce düzeltti sonra öpüp alnına koydu

Elazığ'da 6 yaşındaki kız çocuğu, bir iş yerinde bulunan ve rüzgar nedeni ile ters dönen Türk bayrağını düzelttikten sonra öpüp alnına koydu.

Elazığ'da Ali Rıza Septioğlu Bulvarı'ndaki yol çalışmaları tamamlandı

Elazığ Ali Rıza Septioğlu Bulvarı'ndaki yol yenileme çalışmaları tamamlandı.

İzdiham yaşanan ağılda 16 koyun telef oldu

Karakoçan ilçesinde bir köyde gece saatlerinde duydukları sesten korkan koyunlar, izdihama neden oldu. Yaşanan izdihamda 16 koyun telef oldu.

FÜ'de 23 bin fidan toprakla buluşturuldu

Fırat Üniversitesi (FÜ) Rektörlük Kampüsüne öğrenciler tarafından 23 fidan dikildi.

Elazığ'da Bizmişen Sosyalhane Projesi yükselmeye devam ediyor

Elazığ Belediyesi tarafından yapımı devam eden Bizmişen Sosyalhane yükselmeye devam ediyor.

Yardım etmek istedikleri yaralı domuzun tepkisi karşısında neye uğradıkları şaşırdılar

Elazığ'ın Baskil ilçesinde boş sulama havuzuna düşen yaralı domuz, kendisini kurtarmak isteyen vatandaşlara saldırmaya çalıştı. Vatandaşlar domuzun havuzda olmasına rağmen panikle kaçıştı.

Marketlerdeki fiyata kızdı, 20 dönümlük sebze tarlasını vatandaşlara ücretsiz açtı

Elazığ'da marketlerdeki fiyata kızıp tarlasını vatandaşlara açan üretici Fethi Çakmak, 20 bin TL değerinde 7 tonluk sebzeyi ücretsiz bir şekilde dağıtıyor. Tarlasında halen tonlarca sebze olduğunu dile getiren Çakmak, ihtiyaç sahibi herkesi beklediğini söyledi.

Elazığ'da İpek Yolu Gençlik Merkezi gönüllülerinden lavanta parkı

Elazığ'da İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi tarafından 30 dönüm araziye 40 bin kök lavanta ekimi yapıldı.

Fırat Üniversitesi'nden tren yolculuğu ve Palu gezisi

Fırat Üniversitesi (FÜ), tren yolculuğu ve Palu gezisi etkinliği düzenledi.

Harput Kalesi'nin tarihi çıkan buluntular ile 2 bin 200 yıl geriye gitti

Elazığ'ın tarihi Harput Mahallesi'nde yerleşimin MÖ 3000'lerin başlarında başladığı belirtilen Harput Kalesi'nde yeni ortaya çıkan buluntular ile kalenin tarihi 2 bin 200 yıl geriye giderek, kalenin 5 bin yıllık olduğu tescillendi.

Üzerine 10. kattan kadın düşen adam yaşadıklarını anlattı

Elazığ'da 10. kattan atlayan bir kadın hayatını kaybetmiş, üzerine düştüğü Vedat Güven ise yaralanmıştı. Hastanede tedavisi süren Güven, 'Kadın tepeden başımı düşmüş, gözümü açtım hastanedeyim. Hiçbir şey hatırlamıyorum' dedi.

Elazığ'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası

Elazığ'da 'Bi Hareketine Bakar Hayat' kampanyası kapsamında Vali Ömer Toraman, yol kontrol noktasında sürücüleri emniyet kemeri konusunda uyardı.