Elazığ haber, Elazığ haberleri, Elazığ son dakika haber

Elazığ

Elazığ gündeminden sıcak gelişmeler, son dakika Elazığ haberleri farklı bakış açısıyla Elazığ haber sayfamızda.

Elazığ Haberleri

Elazığ'da şehit öğretmenler unutulmadı

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teröristler tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Çocuklardan en yaşlı öğretmenlere anlamlı ziyaret

Elazığ'da bir grup çocuk '24 Kasım Öğretmenler Gününde' kentin en yaşlı öğretmenleri ile bir araya gelerek hediye verdi.

Elazığ'da öğrenciler her ayın 23'ünde yöresel yemeklerle buluşacak

Elazığ'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan yurtlarda kalan öğrenciler için her ayın 23'ünde yöresel yemek, kürsü başı, halk oyunları ve mahalli müzik etkinliği gerçekleştirilecek. Türkiye'de ilk kez hayata geçirilen etkinliğin ilki dün Harput Kız Öğrenci Yurdunda gerçekleştirildi. Üniversite öğrencileri, Elazığ'a ait yöresel yemekleri yedikten sonra kürsü başı, halk oyunları ve mahalli müzik etkinliği ile unutulmaz bir gün yaşadı.

Kömürhan Köprüsünün iki yakasına 55 bin adet fidan dikilecek

Kömürhan Köprüsünün her iki yakasında ağaçlandırma çalışmalarına start verildi. Bu kapsamda 180 hektarlık alanda 55 bin adet fidan toprakla buluşacak.

O bir öğretmen daha fazlası, engelli öğrencisini her teneffüs kucağında gezdiriyor

Elazığ'da bir beldede sınıf öğretmenliği yapan Erhan Arslanbaş, fiziksel engelli öğrencisini her teneffüs kucağında gezdiriyor. Ailesi getiremediği zaman öğrencisini evinden alarak kucağında okula getiren Arslanbaş, onunla çocuğu gibi ilgileniyor.

Elazığ'da 12 bin fidan toprakla buluştu

Elazığ'ın Palu ilçesinde 120 dekarlık alanda Karataş ailesi hatıra ormanına 12 bin fidan dikildi.

Elazığ'da benekli semender izleme çalışması yapıldı

Nesli tükenmekte olduğu için koruma altında bulunan ve Anadolu benekli semenderi olarak bilinen Türk semenderinin Elazığ'da izleme çalışması gerçekleştirildi.

Uzman estetisyen Dalmış'tan, microblading kaş tasarımı önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kaşların doğallığını bozmadan, varsa aradaki boşlukları doldurarak yapılan microblading yöntemi hakkında bilgi verdi.

Ünlü yönetmen Serdar Akar: Türk sinemasında ciddi bir şekilde ihracat var

Türk sinemasında ciddi bir şekilde ihracat olduğunu vurgulayan yönetmen Serdar Akar, Dizi maliyeti o kadar yüksek ki yurt dışı satışları olmazsa yapımcılar dizi maliyetini çıkaramıyorlar. Ancak oradan kazanabiliyorlar dedi.

Hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile masaj yapıyor

Elazığ'da temizlik görevlisi ile sokak kedisi arasındaki dostluk yüzleri gülümsetti. Temizlik görevlisi, 2 yıldır hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile her gün masaj yapıyor.

Görenler gözlerine inanamadı, 10 kiloluk kabak ağaçta yetişti

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde yaşayan Nazime Arun'un bahçesinde bulunan erik ağacının dalında yetişen 10 kiloluk bal kabağı görenleri şaşkına çeviriyor.

TOKİ, deprem sonrası Elazığ'ı yeniden inşa etti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından kent genelinde 20 binden fazla konutun çoğunluğu tamamlandı. Çekilen kuralarla yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, deprem sonrası yaşadıkları büyük sıkıntıların giderildiğini ve yeni bir Elazığ'ın inşa edildiğini söyledi.

Av. Tanman'ın belgesini TBB Başkanı Feyzioğlu verdi

Elazığ Barosuna kayıtlı Avukat Osman Tanman Avukatlık ruhsat belgesini TBB başkanı Metin Feyzioğlu'nun elinden aldı.

Elazığ Belediyesi yön levhalarını yeniliyor

Elazığ Belediyesi, güvenli yolculuğu ve trafikteki düzeni sağlamak için trafik yönlendirme levhalarının montaj işlemine, deforme olan levhaların ise değişim çalışmalarına başladı.

Elazığ'da 'Dünya Çocuk Hakları Günü' etkinliği

Elazığ'da '20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü' dolayısıyla düzenlenen etkinlikte öğrenciler doyasıya eğlendi.

Yönetmenler ve oyuncular yurtlarda kalan öğrencilerle buluştu

'13. Uluslararası Çayda Çıra Film Festivali' kapsamında Elazığ'a gelen yönetmenler, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yurtlarındaki öğrencilerle bir araya geldi.

Elazığ'da 24 bin adet lavanta toprakla buluştu

Elazığ'da tıbbi ve aromatik bitkilerin ekim alanı genişliyor. Bu kapsamda son olarak 24 bin adet lavanta bitkisi toprakla buluşturuldu.

KPSS'den yeterli puanı alamayınca baba mesleğine yöneldi

Elazığ'da yaşayan ve Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Otomotiv Öğretmenliği Bölümünden 2002 yılında mezun olan Sedat Ağaçkıran, KPSS'den yeterli puan alamayınca baba mesleği olan yorgancılığa yöneldi. Çeyrek asrı aşkın bir süredir yorgan yapmayı sürdüren Ağaçkıran, yanlarında çalıştıracak çırak bulamadıkları için mesleklerinin son demlerini yaşadığını söyledi.

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden gençlere 3 müjde

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yatırım envanterine Fırat Üniversitesi Genç Ofis, eskirim salonu ve bocce sahasını da dahil etti.